ΕΠΩΦΕΛΗΘΕΙΤΕ

15 €24 ώρες - 365 ημέρες

Η πρότασή μας για να είστε πάντα καθαροί και κερδισμένοι!

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΤΙΜΕΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΤΙΜΕΣ. Θα μπορούσαμε να ξεκινήσουμε δίνοντάς σας τιμές για αποφρακτική εργασία, όμως αυτό θα ήταν λάθος. Κι ο λόγος που συμβαίνει αυτό είναι απλός. Η απόφραξη σαν εργασία μπορεί να ακούγεται συγκεκριμένη, όμως δεν είναι. Είναι σαν τον ανθρώπινο οργανισμό, για παράδειγμα, ο οποίος έχει διακλαδώσεις και όταν μας ενοχλεί κάτι δεν μπορούμε να γνωρίζουμε εξ αρχής από πού προέρχεται το πρόβλημα αν δεν επισκεφθούμε το γιατρό μας.

Έτσι λοιπόν κι οι σωληνώσεις του χώρου που μας ενδιαφέρει να αποφράξουμε, έχουν διακλαδώσεις και τα φράγματα που δημιουργούνται σ΄αυτές μπορεί να οφείλονται σε ποικίλους λόγους, άλλες φορές απλούς κι άλλες φορές πιο πολύπλοκους.

Γι΄ αυτό το λόγο καλό είναι να γνωρίζετε εκ των προτέρων τι ακριβώς συμβαίνει με το  αποχετευτικό σύστημα και πώς λειτουργεί, ποιοι παράγοντες το επηρεάζουν αρνητικά, και πώς μπορείτε μόνοι σας να διακρίνεται το πρόβλημα πριν καλέσετε ειδικό, δηλαδή αν η φραγή που έχετε είναι απλή ή πιο σύνθετη.


24 ώρες – 365 ημέρες
Είμαστε κοντά σας για οποιαδήποτε αποφρακτική εργασία μας χρειαστείτε. Ένα τηλεφώνημά σας είναι αρκετό για να επέμβουμε άμεσα.
6944 382825

Το σύμπτωμα πάντα φαίνεται, η αιτία όμως μπορεί να κρύβεται βαθύτερα

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΤΙΜΕΣ

Ας ξεκινήσουμε λοιπόν με τα βουλώματα στις σωληνώσεις και για να γίνει απλό και κατανοητό θα τα χωρίσουμε σε δύο κατηγορίες στις απλές φραγές και στις σύνθετες.

Απλή φραγή (βούλωμα) είναι αυτή που είναι στην επιφάνεια και συνήθως μπορεί να αντιμετωπιστεί εύκολα και γρήγορα και από εσάς τους ίδιους. Μπορεί να είναι στο σιφόνι του νεροχύτη της κουζίνας σας, ή στη λεκάνη του μπάνιου σας, ή στο νιπτήρα της τουαλέτας σας. Συνήθως οι απλές φραγές δημιουργούνται από τρίχες, υπολείμματα τροφών ή μικρών σκουπιδιών, είδη προσωπικής υγιεινής και με την πάροδο του χρόνου αρχίζουν να φράζουν κάποιο τμήμα των σωληνώσεών σας. Με απλά οικιακά εργαλεία όπως έμβολο (βεντούζα), ατσαλίνα, αλλά και οικιακά προϊόντα ή χημικά εμπορίου, μπορείτε να αντιμετωπίσετε μόνοι σας την απλή φραγή.

Σύνθετη φραγή είναι αυτή που βρίσκεται βαθιά στις σωληνώσεις και συνήθως δεν υπάρχουν τα εργαλεία κι οι γνώσεις που απαιτούνται για να επιλυθεί από εσάς. Οι σύνθετες φραγές έχουν να κάνουν με διάφορους παράγοντες. Εξωγενείς ή ανθρωπογενείς. Δηλαδή μπορεί εμείς οι ίδιοι με την κακή χρήση των προϊόντων που χρησιμοποιούμε, να έχουμε δημιουργήσει μεγάλη φραγή η οποία έχει κάτσει βαθιά στις σωληνώσεις και έχει δημιουργήσει πουρί, ή ακόμα μπορεί στο κεντρικό αποχετευτικό σύστημα να έχουν εισχωρήσει εξωγενείς παράγοντες, όπως για παράδειγμα ρίζες από δέντρα.

Αφού είδαμε τις δύο βασικές κατηγορίες των φραγμών ενός σπιτιού ή ενός κτιρίου, θα γίνουμε πιο συγκεκριμένοι ως προς το εύρος των τιμών που διαμορφώνονται με την εργασία.

Για να διαμορφωθεί τιμή για μία αποφρακτική εργασία θα πρέπει να έχει γίνει διάγνωση του προβλήματος. Οπότε οι τιμές που θα σας παραθέσουμε είναι ενδεικτικές. Καλό είναι να γνωρίζετε ότι οι τιμές των εργασιών έχουν άμεση σχέση με το μήκος των σωληνώσεων και το χρόνο που απαιτείται για να επιλυθεί το πρόβλημα.

Ενδεικτικές τιμές αποφρακτικών εργασιών

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΤΙΜΕΣ

  • Ο τιμοκατάλογός μας δεν περιέχει κρυφά κόστη και ανταποκρίνεται στην υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρουμε αλλά και τις γενικότερες τρέχουσες οικονομικές συνθήκες.
  • Οι τιμές δεν περιλαμβάνουν Φ.Π.Α 24%.
  • Νυχτερινές ώρες – Αργίες – Εορτές: υπάρχει επιπλέον κόστος, πάντα κατόπιν συνεννόησης όταν μας καλέσετε.

Συμβόλαιο συντήρησης από 15 € μηνιαίως

Η πρόληψη είναι η καλύτερη θεραπεία. Έτσι με το συμβόλαιο συντήρησης μπορείτε πολύ οικονομικά να έχετε πάντα καθαρό αποχετευτικό δίκτυο, με σωληνώσεις που δεν θα βουλώνουν. Στο συμβόλαιο που υπογράφετε αναγράφονται τα μέρη των σωληνώσεων που έχετε αποφασίσει να συντηρείτε. Πριν το συμβόλαιο καλό θα είναι  να έχει προηγηθεί καθαρισμός του δικτύου της αποχέτευσής σας. Η τιμή εκκίνησης του συμβολαίου συντήρησης είναι 15€ μηνιαίως.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΤΙΜΕΣ

Απόφραξη λεκάνης τουαλέτας από 50 €

Η λεκάνη του μπάνιου μπορεί να βουλώσει για αρκετούς λόγους. Ο πιο συνηθισμένος βέβαια είναι η ρίψη του χαρτιού υγείας. Άλλοι λόγοι είναι η χαμηλή ροή πίεσης του νερού, η ρίψη προϊόντων προσωπικής υγιεινής, σκουπιδιών που συσσωρεύονται, ή μεγαλύτερων αντικειμένων που μπορεί να έχουν πέσει μέσα και να έχουν περάσει πιο βαθιά στο αποχετευτικό σύστημα. Κάποια βουλώματα είναι εύκολο να αντιμετωπιστούν, συνήθως όταν είναι στην επιφάνεια. Το δύσκολο κομμάτι είναι όταν η φραγή είναι πιο βαθιά και χρειάζεται προσοχή για να μην καταστραφούν οι σωληνώσεις ή το εμαγιέ της λεκάνης της τουαλέτας.

Απόφραξη νιπτήρα τουαλέτας από 50 €

Συνήθως ο νιπτήρας του μπάνιου φράζει από τρίχες ή προϊόντα προσώπου ή συσσωρευμένο σαπούνι, που μαζεύονται στην αρχή του σιφονιού και τον φράζουν. Ακόμα μπορεί μέσα να έχουν εισχωρήσει αντικείμενα όπως οδοντικό νήμα, μικρό πλαστικό καπάκι κ.ά. Όταν είναι στην επιφάνεια είναι κάτι εύκολο, σε περίπτωση όμως που το βούλωμα έχει κάτσει πιο βαθιά, ακόμα και κάτω από το σωλήνα U, τότε χρειάζεται άλλη αντιμετώπιση απόφραξης.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΤΙΜΕΣ

Απόφραξη μπανιέρας μπάνιου από 50 €

Οι τρίχες των μαλλιών είναι ο Νο1 παράγοντας βουλώματος της μπανιέρας. Στη συγκεκριμένη περίπτωση με ένα απλό τσιμπιδάκι μπορείτε να αφαιρέσετε τις τρίχες και να καθαρίσετε το σιφόνι για να λυθεί το πρόβλημα. Όμως όταν το βούλωμα είναι επίμονο, αυτό σημαίνει ότι έχουν συσσωρευθεί κι άλλα πράγματα μέσα στην αποχέτευση της μπανιέρας και έχουν δημιουργήσει πουρί. Αν αυτό το βούλωμα έχει κάτσει στις σωληνώσεις τότε η αντιμετώπισή του πρέπει να είναι πιο δραστική.

Απόφραξη νεροχύτη κουζίνας από 50 €

Καθημερινά στο νεροχύτη της κουζίνας αποβάλλονται αρκετά υπολείμματα τροφών και  μικρών σκουπιδιών που δεν τα προλαβαίνουμε. Ψίχουλα από ψωμί, λάδια, μπαχαρικά, υπολείμματα από καφέ κ.ά. Όταν λοιπόν βουλώσει ο νεροχύτης, καλό είναι να καθαριστεί επιφανειακά το σιφόνι του, αλλά  και ο σωλήνας που βρίσκεται από κάτω και είναι σε σχήμα U. Έτσι λύνεται το πρόβλημα. Αν επιμένει το βούλωμα, τότε η φραγή έχει προχωρήσει στις κάθετες σωληνώσεις, οπότε αλλάζει και η  αντιμετώπιση.

Απόφραξη σιφονιού δαπέδου στο μπάνιο από 50 €

Το σιφόνι του μπάνιου είναι το κοινό πέρασμα όλων των λυμάτων που φεύγουν από την μπανιέρα, το νιπτήρα ή το ντους. Όταν φράξει και τα λύματα είναι στην αρχή του αποχετευτικού σωλήνα κάθετα τότε μπορεί να ξεβουλώσει εύκολα.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΤΙΜΕΣ

Απόφραξη στην υδρορροή της ταράτσας ή της  βεράντας από 50 €

Οι εξωτερικοί παράγοντες σε αυτά τα τμήματα μιας οικίας ή ενός κτιρίου δημιουργούν συνήθως φραγές. Τέτοιοι είναι τα φύλλα των δέντρων, μικρά κλαδιά, σκόνη και χώματα κ.ά. Η φραγή ξεκινάει από το σιφόνι του σωλήνα, όμως μπορεί να μεγαλώσει το πρόβλημα όταν τα σκουπίδια συσσωρευτούν στον κάθετο σωλήνα που καταλήγει στην εξωτερική αποχέτευση.

Απόφραξη στον κάθετο σωλήνα υδρορροής κουζίνας, τουαλέτας από 50 €

Οι σωληνώσεις της κουζίνας και της τουαλέτας καταλήγουν στον κεντρικό κάθετο σωλήνα που βρίσκεται στο εξωτερικό τμήμα του σπιτιού ή του κτιρίου συνήθως στο φωταγωγό. Και στο μπροστινό μέρος των σπιτιών ή των κτιρίων βρίσκεται ο κάθετος σωλήνας που καταλήγουν οι σωληνώσεις της βεράντας, και της ταράτσας. Αυτές οι σωληνώσεις  έχουν μεγάλο μήκος και όταν φράξουν θέλουν ψάξιμο. Συνήθως σε αυτές τις σωληνώσεις χρησιμοποιείται πιεστικό υδροβολής.

Απόφραξη στο κεντρικό φρεάτιο από 50 €

Για να μην υπάρχει πρόβλημα σε όλο το αποχετευτικό δίκτυο ενός σπιτιού ή ενός κτιρίου είναι καλό να διατηρείται πάντα καθαρό το κεντρικό φρεάτιο ή η αποχέτευση. Σε αυτό καταλήγουν όλα τα λύμματα και αν φράξει μπορεί να δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα βουλωμάτων, επιστροφή λυμμάτων έως και ολική φραγή.

Καθαρισμός στο φρεάτιο – αποχέτευση από 70 €

Μία πολύ σημαντική και λειτουργική μακροπρόθεσμα εργασία είναι ο καθαρισμός του φρεατίου ή της αποχέτευσης. Καθώς εκεί καταλήγουν όλα τα λύμματα και μακροπρόθεσμα δημιουργούν πουρί και φραγμούς φανταστείτε πόσο σημαντικό είναι να είναι πάντα καθαρό αυτό το τμήμα του κτιρίου ή του σπιτιού σας. Είναι ένας τρόπος να μην έχετε καθόλου μελλοντικά βουλώματα, ακόμα κι αν η χρήση των σωληνώσεων είναι επιβαρυμένη από επαγγελματικούς χώρους (π.χ. κομμωτήρια). Το κόστος του καθαρισμού είναι ανάλογο με το μήκος των σωληνώσεων.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΤΙΜΕΣ

Διάγνωση αποχέτευσης με κάμερα από 80 €

Ο διαγνωστικός έλεγχος της αποχέτευσης μπορεί εύκολα να γίνει με προηγμένης τεχνολογίας κάμερα. Έτσι χωρίς ζημιές, σκαψίματα και άσκοπα ψαξίματα στις σωληνώσεις μπορεί εύκολα να βρεθεί η ρίζα του προβλήματος και να επιλυθεί. Το κόστος του διαγνωστικού ελέγχου έχει σχέση με το μήκος των σωληνώσεων, όπως και όλες οι εργασίες της απόφραξης αποχετευτικών εγκαταστάσεων.

Πώς επηρεάζεται το κόστος εργασιών

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΤΙΜΕΣ

Διάρκεια εργασίας

Ανάλογα με το μήκος των σωληνώσεων η εργασία μπορεί να είναι γρήγορη ή αργή. Επίσης, ανάλογα με την παλαιότητα των σωληνώσεων χρειάζεται ο ανάλογος χειρισμός για υπεύθυνη και χωρίς φθορές εργασία.

Εύρεση της θέσης του βουλώματος

Πολλές φορές είναι δύσκολο να εντοπιστούν τα βουλώματα που είναι βαθιά στις σωληνώσεις. Σε αυτή την περίπτωση χρησιμοποιείται η κάμερα εντοπισμού.

Καθαρισμός της αποχέτευσης (ή φρεατίου)

Άλλο απόφραξη και άλλο καθαρισμός αποχέτευσης. Μετά από κάθε απόφραξη, για σωστή και αποτελεσματική εργασία πρέπει να γίνεται και ο καθαρισμός της κεντρικής αποχέτευσης ή του φρεατίου. Οτιδήποτε προσκολλημένο αποβάλλεται ώστε να ελαχιστοποιείται ο κίνδυνος μελλοντικών βουλωμάτων.

Κόστος μετακίνησης

Τα πιεστικά μηχανήματα καθώς και τα οχήματα που μετακινούνται και χρησιμοποιούν βενζίνη ή πετρέλαιο σίγουρα θα επηρεάσουν και το κόστος των εργασιών.

Συντήρηση και ανανέωση τεχνολογικού εξοπλισμού

Ο εξοπλισμός που χρησιμοποιούμε είναι πάντα τελευταίας τεχνολογίας. Πιστεύουμε στη σωστή και άκρως επαγγελματική προσέγγιση αποχετευτικών λύσεων. Το κόστος αγοράς και συντήρησης του εξοπλισμού είναι υψηλό  και μπορεί να επηρεάσει και το κόστος εργασιών.

Εκτίμηση Κόστους Εργασιών

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΤΙΜΕΣ

Το ακριβές κόστος μιας εργασίας μπορεί να δοθεί κατόπιν διάγνωσης. Με αυτόν τον τρόπο θα γνωρίζετε και το πρόβλημα και την τιμή για την επίλυσή του.

Αν όμως επιθυμείτε τηλεφωνική εκτίμηση κόστους εργασίας, αυτή θα μπορεί να είναι μόνο κατά προσέγγιση. Ανάλογα με την περιγραφή  που θα δώσετε θα προσπαθήσουμε να προσεγγίσουμε και το κόστος εργασίας.

Συμπέρασμα

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΤΙΜΕΣ

Ασφάλεια, ταχύτητα, αμεσότητα και αποτελεσματικότητα είναι τα κίνητρα επιλογής για εξειδικευμένο συνεργείο αποφρακτικών εργασιών. Χωρίς φθορές, ακαταστασία και αναστάτωση του χώρου. Η καθαριότητα και η πρόληψη είναι προτεραιότητά μας.

Με το συμβόλαιο συντήρησης μπορείτε να εξοικονομήσετε χρόνο και χρήμα, ειδικά αν είστε επαγγελματίες.

Ζητείστε πληροφορίες από έναν ειδικό αποχετεύσεων για συνεργασία στο 6944 382825