ΕΠΩΦΕΛΗΘΕΙΤΕ

15 € 24 ώρες - 365 ημέρες

Η πρότασή μας για να είστε πάντα καθαροί και κερδισμένοι!

Αποφράξεις Πλάκα

Αποφράξεις Πλάκα

Αποφράξεις Πλάκα

 

Η Αποφράξεις Πλάκα εξειδικεύεται στους καθαρισμούς, τις συντηρήσεις και τις αποφράξεις των αποχετεύσεων, σε συνδυασμό με την καλύτερη εξυπηρέτηση και τις άριστες τιμές.

Είμαστε η πιο αξιόπιστη και σίγουρη λύση για τις αποφράξεις των αποχετεύσεων στην Πλάκα

Αποφράξεις Πλάκα

Είμαστε μία από τις πιο πεπειραμένες και μακροβιότερες εταιρείες αποχετεύσεων. Προσφέρουμε άμεσες, ευγενείς και αξιόπιστες υπηρεσίες. Εξυπηρετούμε την περιοχή της Πλάκας καθώς και ολόκληρη την περιοχή της Αθήνας 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, 365 ημέρες τον χρόνο, Κυριακές και αργίες. Δεν υπάρχει κανένα θέμα στις αποχετεύσεις σας, μικρό ή μεγάλο που δεν θα μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε και να διορθώσουμε. Αποφράξεις Πλάκα

Προσφέρουμε μια μεγάλη γκάμα εργασιών, ως βασικές την συντήρηση, τον καθαρισμό και την απόφραξη των αποχετεύσεων και προβαίνουμε όταν χρειάζεται στην χρήση κάμερας υψηλής ευκρίνειας για τον ακριβή εντοπισμό του προβλήματος. Ο στόλος των προσαρμοσμένων οχημάτων μας μεταφέρει ένα μεγάλο φάσμα, άριστα συντηρημένων εργαλείων, που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για τις εργασίες που απαιτούνται. Προσπαθούμε και κάνουμε τα πάντα, για να μην ανησυχείτε για τίποτα. Η δέσμευσή μας σε αυτόν το στόχο μας επέτρεψε να γίνουμε η κορυφαία εταιρεία αποχετεύσεων.

Αποφράξεις Πλάκα – 4 δεκαετίες κοντά σας

Λύνουμε και αντιμετωπίζουμε καθετί που παρουσιάζεται στην αποχέτευση σας πριν ακόμη το καταλάβετε. Είμαστε μια οικογενειακή επιχείρηση και λειτουργούμε εδώ και 4 δεκαετίες αποκτώντας πολύτιμη πείρα και τεχνογνωσία. Μπορούμε να αντιμετωπίσουμε οποιαδήποτε εργασία αποτελεσματικά, από την πιο απλή ως και την πιο σύνθετη εργασία. Αναλαμβάνουμε οποιοδήποτε πρόβλημα που παρουσιάζεται στις αποχετεύσεις σας σε σχολεία, στρατόπεδα, οικίες, πολυκατοικίες, νοσοκομεία κ.α.

Εγγυόμαστε για όλες τις εργασίες μας και εξασφαλίζουμε ότι οποιοδήποτε πρόβλημά σας σύντομα θα αντιμετωπιστεί. Τηλεφωνήστε μας και μέσα σε ελάχιστη ώρα θα βρισκόμαστε στον χώρο σας. Θα σας απαλλάξουμε από έναν βουλωμένο νεροχύτη ή οτιδήποτε άλλοι σας έχει παρουσιαστεί.

Όλα τα φορτηγά της Αποφράξεις Πλάκας είναι πλήρως εξοπλισμένα για οποιαδήποτε έκτακτη ανάγκη. Οι τεχνικοί μας είναι έμπειροι, καταρτισμένοι και εκπαιδευμένοι πλήρως για να αντιμετωπίσουν όποιο πρόβλημα και αν έχετε. Καλύπτουμε όλη την Αθήνα και για τα συνεργεία μας καμιά δουλειά δεν είναι μεγάλη ή μικρή ή βρώμικη.

  • Οι αποφράξεις, οι συντηρήσεις και οι καθαρισμοί των αποχετευτικών δικτύων είναι αναγκαίες προκειμένου να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα που παρουσιάζονται. Στόχος μας είναι μια δύσκολη κατάσταση να μετατραπεί σε μια όμορφη εμπειρία από την πλευρά σας και να μπορείτε να είστε σίγουροι για το υψηλότερο επίπεδο φροντίδας και προσοχής που δίνει προτεραιότητα στις ανάγκες σας.
  • Σας ευχαριστούμε που επιλέγετε Αποφράξεις Πλάκα και σας το ανταποδίδουμε με σκληρή δουλειά και άριστη εξυπηρέτηση. Η πρώτη μας προτεραιότητα είναι η προστασία του σπιτιού ή της επιχείρησής σας και πραγματικά νοιαζόμαστε για τα προβλήματα των πελατών μας και δεσμευόμαστε να κάνουμε τα πάντα για την επίλυσή τους.
  • ΞΕΒΟΥΛΩΜΑ ΛΕΚΑΝΗΣ

Ξεβούλωμα λεκάνης τουαλέτας

4:32 πμ|0 Comments

ΞΕΒΟΥΛΩΜΑ ΛΕΚΑΝΗΣ. Η βουλωμένη λεκάνη είναι ένα πρόβλημα το οποίο όλοι μας θα αναγκαστούμε να [...]

Δομή σωλήνα αποχέτευσης

4:42 πμ|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Δομή σωλήνα αποχέτευσης

Οι περισσότερες μεγάλες πόλεις σήμερα διαθέτουν ειδικές εγκαταστάσεις επεξεργασίας αποβλήτων. Μέσω ενός περίπλοκου συστήματος αποχέτευσης [...]

Ξεβούλωμα νεροχύτη

11:03 πμ|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Ξεβούλωμα νεροχύτη

ΞΕΒΟΥΛΩΜΑ ΝΕΡΟΧΥΤΗ. Θεωρείτε ότι είναι αρκετά δύσκολο να βουλώσει ένας νεροχύτης σε μια κουζίνα; Αν [...]