ΕΠΩΦΕΛΗΘΕΙΤΕ

15 € 24 ώρες - 365 ημέρες

Η πρότασή μας για να είστε πάντα καθαροί και κερδισμένοι!

Αποφράξεις Νέα Σμύρνη

Αποφράξεις Νέα Σμύρνη

Αποφράξεις Νέα Σμύρνη

Το όνομα Αποφράξεις Νέα Σμύρνη εδώ και 4  και πλέον δεκαετίες είναι συνώνυμο με το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών στα δίκτυα της αποχέτευσης στα σπίτια και τις επιχειρήσεις της Νέας Σμύρνης και των υπολοίπων νοτίων προαστίων της Αττικής.

Είμαστε η πιο σίγουρη και αξιόπιστη λύση για τις αποφράξεις των αποχετεύσεων στη Νέα Σμύρνη

Από τη δεκαετία του 1970 που η Αποφράξεις Νέας Σμύρνης ιδρύθηκε, έχει επιλύσει αμέτρητα προβλήματα σε αποχετευτικά δίκτυα. Σε σπίτια και επιχειρήσεις σε όλα τα προάστια της νότιας Αττικής. Παρέχει υπηρεσίες:

  • τακτικής, προληπτικής συντήρησης
  • αποφράξεων
  • και επαγγελματικών καθαρισμών στους οποίους περιλαμβάνεται ο καθαρισμός με τη μέθοδο υδροβολής με υψηλή πίεση νερού.

Τα συνηθισμένα οικιακά απορρίμματα όπως λίπος, μαλλιά και υπολείμματα τροφών μπορούν εύκολα να προκαλέσουν ζημιές στο αποχετευτικό σας σύστημα. Αυτά τα ίδια υλικά είναι υπεύθυνα για τη συντριπτική πλειοψηφία των εμπλοκών. Τα απλά καθαριστικά του εμπορίου δεν είναι σε θέση να καθαρίσουν επαρκώς. Η Αποφράξεις Νέα Σμύρνη χρησιμοποιεί σύγχρονες μεθόδους καθαρισμού με υδροβολή υψηλής πίεσης νερού. Απομακρύνει έτσι πλήρως όλα τα υπολείμματα από τις αποχετεύσεις σας.

Έχετε προβλήματα με τις αποχετευτικές σας εγκαταστάσεις; Η επιθεώρηση της αποχέτευσης με ειδική κάμερα διάγνωσης μπορεί να βρει:

  • σπασμένους ή προβληματικούς σωλήνες
  • διαρροές σωλήνων
  • και ενδεχομένως ζητήματα πίεσης νερού
Αποφράξεις Νέα Σμύρνη
Αποφράξεις Νέα Σμύρνη

Ως προληπτικό μέτρο, η επιθεώρηση βίντεο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να ελέγξει την κατάσταση των σωληνώσεων της αποχέτευσής σας. Επαληθεύει ότι οι εγκαταστάσεις του αποχετευτικού σας δικτύου είναι τοποθετημένες σωστά και λειτουργούν άριστα.

Ο έλεγχος της αποχέτευσης είναι ιδιαίτερα σημαντικός. Με τον καιρό οι ρίζες μπορούν να μπλοκάρουν το σύστημα αποχέτευσης και οι σωληνώσεις μπορεί να σπάσουν. Με την πρόσβαση στη γραμμή της αποχέτευσης μέσω των σημείων πρόσβασης, η επιθεώρηση με κάμερα μπορεί να παρέχει πληθώρα πληροφοριών για την αντιμετώπιση προβλημάτων που απαιτούν την άμεση αντιμετώπισή τους και ως μέσο προγραμματισμού μελλοντικής γενικής συντήρησης ή έναν προγραμματισμένο καθαρισμό των αποχετεύσεων.

Αποφράξεις Νέα Σμύρνη – Υπηρεσίες

Όλες οι υπηρεσίες που παρέχονται αποκλειστικά από την ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ εκτελούνται από εξειδικευμένα, τεχνικά συνεργεία. Με οριστικά και εγγυημένα αποτελέσματα, στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς. Επιλέξτε μας και απολαύστε τα προνόμια των υπηρεσιών μας, όπως την υψηλή ποιότητα και την άριστη εξυπηρέτηση.

  • Οι αποφράξεις, οι συντηρήσεις και οι καθαρισμοί των αποχετευτικών δικτύων είναι αναγκαίες προκειμένου να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα που παρουσιάζονται. Στόχος μας είναι μια δύσκολη κατάσταση να μετατραπεί σε μια όμορφη εμπειρία από την πλευρά σας. Έτσι θα μπορείτε να είστε σίγουροι για το υψηλότερο επίπεδο φροντίδας και προσοχής που δίνει προτεραιότητα στις ανάγκες σας.
  • Σας ευχαριστούμε που επιλέγετε Αποφράξεις Νέα Σμύρνη και σας το ανταποδίδουμε με σκληρή δουλειά και άριστη εξυπηρέτηση. Η πρώτη μας προτεραιότητα είναι η προστασία του σπιτιού ή της επιχείρησής σας. Πραγματικά νοιαζόμαστε για τα προβλήματα των πελατών μας και δεσμευόμαστε να κάνουμε τα πάντα για την επίλυσή τους.
  • ΞΕΒΟΥΛΩΜΑ ΛΕΚΑΝΗΣ

Ξεβούλωμα λεκάνης τουαλέτας

4:32 πμ|0 Comments

ΞΕΒΟΥΛΩΜΑ ΛΕΚΑΝΗΣ. Η βουλωμένη λεκάνη είναι ένα πρόβλημα το οποίο όλοι μας θα αναγκαστούμε να [...]

Δομή σωλήνα αποχέτευσης

4:42 πμ|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Δομή σωλήνα αποχέτευσης

Οι περισσότερες μεγάλες πόλεις σήμερα διαθέτουν ειδικές εγκαταστάσεις επεξεργασίας αποβλήτων. Μέσω ενός περίπλοκου συστήματος αποχέτευσης [...]

Ξεβούλωμα νεροχύτη

11:03 πμ|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Ξεβούλωμα νεροχύτη

ΞΕΒΟΥΛΩΜΑ ΝΕΡΟΧΥΤΗ. Θεωρείτε ότι είναι αρκετά δύσκολο να βουλώσει ένας νεροχύτης σε μια κουζίνα; Αν [...]