ΕΠΩΦΕΛΗΘΕΙΤΕ

15 € 24 ώρες - 365 ημέρες

Η πρότασή μας για να είστε πάντα καθαροί και κερδισμένοι!

Αποφράξεις Νέο Ηράκλειο

Αποφράξεις Νέο Ηράκλειο

Αποφράξεις Νέο Ηράκλειο

Με 4 δεκαετίες δράσης στον τομέα των αποχετευτικών συστημάτων, η Αποφράξεις Νέο Ηράκλειο αποτελεί την κορυφαία λύση για όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζεται στα φρεάτια και τις υδρορροές ενός αποχετευτικού δικτύου, πάντα με γνώμονα την άριστη εξυπηρέτηση του πελάτη.

Είμαστε η πιο αξιόπιστη και σίγουρη λύση για τις αποφράξεις των αποχετεύσεων στο Νέο Ηράκλειο

Όταν μας καλείτε για τις ανάγκες σας στα αποχετευτικά συστήματα, μπορείτε να περιμένετε μόνο την καλύτερη εξυπηρέτηση από τους καλύτερους επαγγελματίες της περιοχής. Η Αποφράξεις Νέο Ηράκλειο καθαρίζει, αποφράσσει και συντηρεί αποχετεύσεις σε όλα τα βόρεια προάστια της Αττικής από τη δεκαετία του 1970, περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη εταιρεία αποχετευτικών εγκαταστάσεων στην περιοχή.

Η δέσμευσή μας προς τους πελάτες μας είναι το θεμέλιο της επιχείρησής μας. Κάθε εργασία είναι διαφορετική και θα εφαρμόσουμε μια προσαρμοσμένη προσέγγιση για να σας δώσουμε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα. Θα σας δώσουμε μια πλήρη ανάλυση όλων των εργασιών που απαιτούνται.

Στην Αποφράξεις Νέο Ηράκλειο, χρησιμοποιούμε προηγμένα συστήματα διάγνωσης της αποχέτευσης με έγχρωμες, ψηφιακές κάμερες υψηλής ευκρίνειας, ώστε να μπορούμε να επιθεωρήσουμε τις αποχετεύσεις, τις υδρορροές και τα φρεάτια για να εντοπίζουμε τα αίτια τυχόν εμπλοκών. Αυτή η νέα τεχνική εξοικονομεί χρόνο και χρήμα με την ακριβή εύρεση της πηγής οποιουδήποτε προβλήματος με γρήγορο και μη επεμβατικό τρόπο. Η ειδική κάμερα διάγνωσης μπορεί ακόμη και να χρησιμοποιηθεί για να παρέχει μια γρήγορη, φθηνή λύση σε μικρά ζητήματα της αποχέτευσης, γιατί ποτέ δεν ξέρετε τι μπορείτε να βρείτε στο εσωτερικό των σωληνώσεών σας.

Διατηρούμε έναν στόλο από σύγχρονα οχήματα, εξοπλισμένα με εξειδικευμένα μηχανήματα προηγμένης τεχνολογίας, τοποθετημένα σε διάφορα σημεία των βορείων προαστίων, ώστε να φτάσουν έγκαιρα στον χώρο σας οποιαδήποτε στιγμή μας χρειαστείτε.

Εδώ και 40 περίπου έτη προσφέρουμε τις υπηρεσίες απόφραξης, καθαρισμού, επιθεώρησης και συντήρησης αποχετεύσεων και μπορούμε και εξυπηρετήσουμε:

 • διαμερίσματα
 • πολυκατοικίες
 • δημόσιες υπηρεσίες
 • σχολεία
 • καταστήματα
 • στρατόπεδα
 • εστιατόρια
 • γραφεία κ.α.

 

Γνωρίζουμε και καταλαβαίνουμε πόσο αφόρητη μπορεί να γίνει η κατάσταση στο περιβάλλον σας όταν ξαφνικά προκύψει κάποιο πρόβλημα στο αποχετευτικό σας δίκτυο. Εγγυόμαστε για την ταχύτητα, την αποτελεσματικότητα και την άριστη εξυπηρέτηση σας. Καλέστε τώρα στην Αποφράξεις Νέου Ηρακλείου και θα απαντήσουμε σε όλες σας τις ερωτήσεις και θα ακούσουμε τους προβληματισμούς και τις ανησυχίες σας.

 • Οι αποφράξεις, οι συντηρήσεις και οι καθαρισμοί των αποχετευτικών δικτύων είναι αναγκαίες προκειμένου να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα που παρουσιάζονται. Στόχος μας είναι μια δύσκολη κατάσταση να μετατραπεί σε μια όμορφη εμπειρία από την πλευρά σας και να μπορείτε να είστε σίγουροι για το υψηλότερο επίπεδο φροντίδας και προσοχής που δίνει προτεραιότητα στις ανάγκες σας.
 • Σας ευχαριστούμε που επιλέγετε Αποφράξεις Νέο Ηράκλειο και σας το ανταποδίδουμε με σκληρή δουλειά και άριστη εξυπηρέτηση. Η πρώτη μας προτεραιότητα είναι η προστασία του σπιτιού ή της επιχείρησής σας και πραγματικά νοιαζόμαστε για τα προβλήματα των πελατών μας και δεσμευόμαστε να κάνουμε τα πάντα για την επίλυσή τους.
 • ΞΕΒΟΥΛΩΜΑ ΛΕΚΑΝΗΣ

Ξεβούλωμα λεκάνης τουαλέτας

4:32 πμ|0 Comments

ΞΕΒΟΥΛΩΜΑ ΛΕΚΑΝΗΣ. Η βουλωμένη λεκάνη είναι ένα πρόβλημα το οποίο όλοι μας θα αναγκαστούμε να [...]

Δομή σωλήνα αποχέτευσης

4:42 πμ|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Δομή σωλήνα αποχέτευσης

Οι περισσότερες μεγάλες πόλεις σήμερα διαθέτουν ειδικές εγκαταστάσεις επεξεργασίας αποβλήτων. Μέσω ενός περίπλοκου συστήματος αποχέτευσης [...]

Ξεβούλωμα νεροχύτη

11:03 πμ|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Ξεβούλωμα νεροχύτη

ΞΕΒΟΥΛΩΜΑ ΝΕΡΟΧΥΤΗ. Θεωρείτε ότι είναι αρκετά δύσκολο να βουλώσει ένας νεροχύτης σε μια κουζίνα; Αν [...]