ΑΜΕΣΑ & ΠΟΙΟΤΙΚΑ

Συντηρήσεις

Συντήρηση αποχετευτικού δικτύου

Φροντίστε τους σωλήνες σας και έτσι θα διαρκούν περισσότερο. Με αυτόν τον τρόπο θα αποτρέψετε αργότερα μια δαπανηρή καταστροφή. Κανείς δεν σκέφτεται πολύ το δίκτυο των αγωγών ύδρευσης και αποχέτευσης. Και αυτό γιατί επειδή η θέση στην οποία βρίσκονται δεν είναι εμφανείς, είναι απλά κρυμμένα. Δίνοντας όμως την ανάλογη προσοχή θα παρατείνετε την ζωή τους, θα αποφύγετε φραξίματα και διαρροές και δεν θα σπαταλήσετε άσκοπα τα χρήματά σας. Με την προληπτική τακτική συντήρηση του αποχετευτικού σας δικτύου, ένας από τους έμπειρους τεχνικούς μας θα επισκέπτεται τον χώρο σας χωρίς εσείς να ανησυχείτε για κάτι

Η Αποφράξεις myapofraxeis είναι η τέλεια απάντηση σε όλες τις ανάγκες που έχει η αποχέτευση σας. Γνωρίζουμε ότι οι βουλωμένες αποχετεύσεις μπορούν να επιβραδύνουν πραγματικά τις εργασίες της επιχείρησή σας και στην εύρυθμη λειτουργία της καθημερινότητάς της οικογένειάς σας.

Για αυτό και θα μας βρείτε πάντα έτοιμους να σας βοηθήσουμε 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα, 365 ημέρες τον χρόνο, Κυριακές και αργίες.

Πιστεύουμε στην αξιοπιστία, την απαράμιλλη εξυπηρέτηση, την ευγένεια και την σκληρή δουλειά. Έτσι θα είμαστε στην ευχάριστη θέση να μπορέσουμε να σας αποδείξουμε την υψηλή ποιότητα των εργασιών που παρέχουμε καθημερινά.

Σε κανέναν δεν αρέσει η σκέψη ούτε η εμπειρία που έχει να κάνει με βουλωμένες αποχετεύσεις. Τόσο στον οικιακό, όσο και στον επιχειρηματικό και δημόσιο τομέα, οι βουλωμένες αποχετεύσεις αποτελούν ένα καθημερινό φαινόμενο που δυστυχώς δημιουργεί πολλές απρόβλεπτες καταστάσεις.

Είναι γνωστό ότι οι περισσότεροι ιδιοκτήτες ενός οικήματος δεν δίνουν την σημασία που θα έπρεπε στην αποχέτευσή τους. Ίσως αυτό να συμβαίνει λόγω της μη εμφανούς θέσεώς της. Η παλαιότητα, η κακή χρήση, η κατάσταση και η μη συντήρηση του αποχετευτικού δικτύου επιβαρύνει τα ήδη υπάρχοντα προβλήματα.

Αυτό που η δικιά μας εταιρεία έχει ως στόχο, είναι να σας απαλλάξει από κάθε κατάσταση που σας ταλαιπωρεί. Με την εμπιστοσύνη που μας έχετε δείξει μας έχετε καθιερώσει ως μια από τις καλύτερες εταιρείες στον χώρο των αποφράξεων.

Προσφέρουμε μια ευρεία γκάμα υπηρεσιών που περιλαμβάνουν αποφράξεις φρεατίων, καθαρισμό αποχετεύσεων, άντληση υδάτων, διάγνωση με κάμερα, απόφραξη λεκάνης, απόφραξη νεροχύτη, απόφραξη υδρορροών, απόφραξη νιπτήρα, απόφραξη σιφονιού, κ.α.

Μέσα σε όλες αυτές τις εργασίες για να μην αγχώνεστε και να απολαμβάνετε την ζωή σας ή την δουλειά σας, μπορούμε να κανονίσουμε την συντήρηση της αποχέτευσης σας.

Οι βουλωμένες αποχετεύσεις δεν είναι μόνο ανθυγιεινές αλλά μπορούν να προκαλέσουν πλημμύρες και υλικές ζημιές που μπορεί να κοστίσει χιλιάδες ευρώ. Οι πλήρως καταρτισμένοι και έμπειροι τεχνικοί μας είναι ειδικοί στον καθαρισμό όλων των τύπων των αποχετεύσεων και αγωγών. Μπορεί να συνυπολογιστεί ότι θα φτάσουν έγκαιρα, με τον κατάλληλο εξοπλισμό για τη δουλειά.

Η Αποφράξεις myapofraxeis έχει χτίσει μια φήμη που βασίζεται στην ειλικρίνεια, στις συμβουλές εμπειρογνωμόνων για τον καθαρισμό αποχέτευσης, συντήρησης και όλων των εργασιών.

Χρησιμοποιώντας την κάμερα υψηλής ευκρίνειας στο εσωτερικό των σωληνώσεων μπορούμε να σας πούμε που ακριβώς είναι το πρόβλημα.

Η πρόληψη είναι καλύτερη από την αντίδραση. Η προγραμματισμένη συντήρηση μας κρατά το κτίριο σας να λειτουργεί σαν ρολόι.

Η Αποφράξεις myapofraxeis ειδικεύεται στην προληπτική τακτική συντήρηση για όλους τους τύπους των εμπορικών και ιδιωτικών ακινήτων.

Η τακτική συντήρηση είναι προγραμματισμένη από εμάς ώστε να σας παραδώσουμε τα βέλτιστα για το σύστημα αποχέτευσης σας. Ανάλογα με τις ιδιαίτερες ανάγκες σας, την παλαιότητα, την χρήση και την κατασκευή του συζητάμε και προσαρμόζουμε ένα σχέδιο μαζί. Εσείς πλέον δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για το πρόβλημα πια. Όταν πρόκειται για την αποχέτευση, η Αποφράξεις ……….. καλύπτει τα πάντα.

Η προληπτική τακτική συντήρηση σας απαλλάσσει από την ταλαιπωρία, την απαίσια μυρωδιά, τους κινδύνους για την υγεία σας και άλλες πιο δαπανηρές επισκευές. Η συντήρηση κανονίζεται την χρονική στιγμή που είναι βολική για εσάς.

Εδώ πιστεύουμε ότι η πρόληψη είναι καλύτερη από τη θεραπεία. Παρά το γεγονός ότι έχουμε όλες τις δεξιότητες και τους πόρους που απαιτούνται για να διορθώσουμε οποιοδήποτε είδος προβλήματος της αποχέτευσης έχουμε διαπιστώσει ότι για τον καθορισμό των προβλημάτων η αντιμετώπιση πρέπει να γίνεται νωρίς πριν μεγιστοποιηθεί.

ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΆ & ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΈΝΑ

Η συχνότητα της συντήρησης (μηνιαία, εξαμηνιαία, ετήσια)

Η συχνότητα της συντήρησης (μηνιαία, εξαμηνιαία, ετήσια)  εξαρτάται από την κατάσταση του δικτύου, τη χρήση, την παλαιότητα, και την κατασκευή αυτού.

Με την τακτική συντήρηση της αποχέτευσης αναλαμβάνουμε να διατηρήσουμε το δίκτυό σας σε καλή κατάσταση.

Διατηρώντας το δίκτυο καθαρό, προλαβαίνουμε τα βουλώματα και τις άσχημες συνέπειες αυτών, όπως την ανθυγιεινή εξαγωγή λυμάτων και το υψηλό ανεπιθύμητο κόστος επισκευής.

Προγραμματίστε μια τρίμηνη, εξάμηνη ή ετήσια συντήρηση και Κερδίστε χρήματα και χρόνο συνεργαζόμενοι με την εταιρία μας!

Είμαστε η πλέον ειδικοί στην συντήρηση και τον προληπτικό καθαρισμό ;αποχετευτικών δικτύων και αγωγών
Ζητήστε μια προσφορά