Αποφράξεις

Η Αποφράξεις myapofraxeis.gr είναι μια επιχείρηση που πολύ περήφανα εξυπηρετούμε τον οικιακό, επιχειρηματικό και δημόσιο τομέα. Προσφέρουμε στους πελάτες μας προσιτές τιμές και πλήρη ενημέρωση ώστε να γνωρίζετε τι ακριβώς κάνουμε. Επικοινωνούμε, νοιαζόμαστε και σεβόμαστε την κάθε περιουσία και ιδιοκτησία που επισκεπτόμαστε σαν να είναι το δικό μας σπίτι. Ο χώρος παραμένει καθαρός όπως και ακριβώς πριν πάμε.

Όποιο και αν είναι το πρόβλημα με την αποχέτευσή σας η Αποφράξεις …………. ειδικεύεται σε αυτό. Βουλωμένα φρεάτια, τουαλέτες, σιφόνια, νεροχύτες, νιπτήρες, υδρορροές, μπανιέρες, ντους, θα αποτελούν παρελθόν μετά την επίσκεψή μας.

Αν χρειάζεστε λοιπόν την βοήθειά μας μπορείτε να μας καλέσετε 24 ώρες το 24ωρο, Κυριακές και αργίες, 7 ημέρες την εβδομάδα, 365 ημέρες τον χρόνο.

Προβληματικές εγκαταστάσεις

Η πιο κοινή αιτία ενός βουλώματος είναι οι ρίζες δέντρων, όπου εισχωρούν. Άλλοι συνηθισμένοι λόγοι είναι λίπη, συσσωρευμένα τρόφιμα, τρίχες και διάφορα άλλα ξένα αντικείμενα.

Το προσωπικό μας είναι εξειδικευμένο και έμπειρο και τα φορτηγά μας είναι εξοπλισμένα με προηγμένης τεχνολογίας εργαλεία και μηχανήματα. Ότι και αν χρειαστεί, η Αποφράξεις myapofraxeis θα ολοκληρώσει αποτελεσματικά κάθε περίπτωση.

Οι βουλωμένες αποχετεύσεις δεν δείχνουν πάντα εμφανή σημάδια. Για αυτό αν αντιληφθείτε έστω και το παραμικρό καλέστε μας κατευθείαν για να έρθουμε άμεσα στον χώρο μας.

Απόφραξη αποχετεύσεων

H Αποφράξεις myapofraxeis.gr/ διαθέτει ειδικό τεχνολογικό εξοπλισμό που έχει σχεδιαστεί για να καθαρίζει και να αποφράσει κάθε περίπτωση αποχέτευσης. Ο νεροχύτης, ο νιπτήρας, η τουαλέτα θα ρέει και πάλι σε χρόνο μηδέν!

Με τη χρήση των υπερσύγχρονων μηχανημάτων μας θα σας βγάλουμε από το αδιέξοδο των βουλωμένων αποχετεύσεων. Είτε πρόκειται για ρίζες δέντρων, χώμα, λάσπη, χαρτιά, λίπη ή οποιαδήποτε άλλα ξένα αντικείμενα. Εμπιστευτείτε μας όπως έκαναν και χιλιάδες πελάτες μας. Θα μείνετε ευχαριστημένοι από τις εργασίες μας και τον τρόπο που δουλεύουμε.

Συντήρηση αποχέτευσης

Οι αποχετευτικοί αγωγοί θα πρέπει να συντηρούνται τακτικά και προληπτικά. Το λιγότερο που μπορεί αυτό να γίνεται πρέπει να είναι μια φορά το έτος.

Αυτό κρατά τα τοιχώματα καθαρά και αποτρέπει την εξάπλωση των ριζών των δέντρων και απομακρύνει λίπη, χαρτιά, τρίχες, διάφορα ξένα αντικείμενα.

Συχνά οι γραμμές αποχέτευσης καταστρέφονται, σπάνε ή ραγίζουν και βουλώνουν. Ανάλογα με την χρήση, την παλαιότητα και την κατάσταση του αποχετευτικού δικτύου θα συζητήσουμε και θα σας προτείνουμε την συχνότητα που θα πραγματοποιείται η επίσκεψή μας για την συντήρηση.

Το προσωπικό μας είναι ιδιαίτερα πεπειραμένοι επαγγελματίες και θα γίνει η δουλειά σωστά από την πρώτη φορά, με την ελάχιστη δυνατή αναστάτωση στο σπίτι ή την αυλή σας.

Διάγνωση με κάμερα

Η σωστή διάγνωση του αποχετευτικού συστήματος είναι ζωτικής σημασίας ώστε να έχουμε γρήγορα και ουσιαστικά αποτελέσματα.

Με βάση την απαράμιλλη ηθική

Kαλέστε μας τώρα στο 210000 000 για έγκαιρη και αξιόπιστη υπηρεσία, θα ξεπεράσουμε τις προσδοκίες σας.

100% ποιότητα εξυπηρέτησης πελατών,

Εμπιστευτείτε μας όπως έκαναν και χιλιάδες πελάτες μας. Θα μείνετε ευχαριστημένοι από τις εργασίες μας και τον τρόπο που δουλεύουμε

προσιτές τιμές και πλήρη ενημέρωση

Προσφέρουμε στους πελάτες μας προσιτές τιμές και πλήρη ενημέρωση ώστε να γνωρίζετε τι ακριβώς κάνουμε

νοιαζόμαστε και σεβόμαστε την κάθε περιουσία

Ο χώρος παραμένει καθαρός όπως και ακριβώς πριν πάμε.σαν να είναι το δικό μας σπίτι

Avada’s Other Services

Why Choose Us

Σε περίπτωση που προκύψει πρόβλημα, επειδή δεν γίνεται τακτική η συντήρηση της αποχέτευσης, είτε από απροσεξία των ενοίκων, είτε λόγω προβλημάτων του δικτύου, τα συνεργεία μας έρχονται άμεσα να σας εξυπηρετήσουν και να αντιμετωπίσουν όλες τις περιπτώσεις απόφραξης με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα άμεσα και αποτελεσματικά.

Υπάρχουν και περιπτώσεις απόφραξης εντός των διαμερισμάτων, σπιτιών και γραφείων όπως:
Απόφραξη λεκάνης  με αφαίρεση του αντικειμένου (δεν απαιτείται η παρουσία υδραυλικού)
Απόφραξη σιφωνίων δαπέδων (με σχαράκι μπάνιου)
Απόφραξη νεροχυτών κουζίνας
Απόφραξη μπανιέρας
Απόφραξη νιπτήρων μπάνιου
Απόφραξη όρθιων στηλών
Απόφραξη Υδρορροών

What Client’s Say

Amazing theme and top class support, as I’m a beginner, Luke helped me above and beyond and was more than patient, his responses were quick and he has a genuine care for you to enjoy and move forward with your theme! Highly recommended!
Lucasgriffin, Avada
I bought this theme and i would like to recommend it to every one interested in building a website without knowledge of php or html. It is very convenient and the customer service is very reactive. I will say it in French “Bravo” for this work!
Aajami, Avada
Let me say something. You have an amazing theme and amazing/awesome support. They helped me on weekend. This is what I call an “extra mile” in customer relationship. So I gave 5 stars for the theme and if I could, I’d give 10 stars for support.
Gojcus, Avada

Σε όλες τις περιπτώσεις, διατηρούμε το χώρο σας καθαρό, καθ’ όλη τη διάρκεια της εργασίας μας.