ΕΠΩΦΕΛΗΘΕΙΤΕ

15 € 24 ώρες - 365 ημέρες

Η πρότασή μας για να είστε πάντα καθαροί και κερδισμένοι!

Αποφράξεις Ιλίσια

Αποφράξεις Ιλίσια

Αποφράξεις Ιλίσια

Για τις καλύτερες υπηρεσίες αποφράξεων, καθαρισμών και συντηρήσεων των αποχετεύσεων στα Ιλίσια και τις γύρω περιοχές, οι Αποφράξεις Ιλίσια είναι η καλύτερη επιλογή, για σίγουρα αποτελέσματα, με εγγύηση.

Είμαστε η πιο αξιόπιστη και σίγουρη λύση για τις αποφράξεις των αποχετεύσεων στα Ιλίσια

Αποφράξεις Ιλίσια

Η εμπειρία 40 και πλέον χρόνων, καθιστά την Αποφράξεις Ιλίσια ως την ιδανικότερη και πιο αξιόπιστη λύση στο χώρο των αποφράξεων και των αποχετευτικών συστημάτων στην Αθήνα. Οι απόλυτα ικανοποιημένοι πελάτες μας αποτελούν την καλύτερη γι’ αυτό μαρτυρία. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας όλο το 24ωρο, 365 μέρες το χρόνο, Κυριακές και αργίες. Θα χαρούμε να λύσουμε κάθε σας πρόβλημα και απορία. Θα διασφαλίσουμε την εγγυημένη εξυπηρέτησή σας μέσω των υπηρεσιών μας.

Ένας κατεστραμμένος ή φραγμένος σωλήνας είναι ένας εφιάλτης. Θα μπορούσε να οδηγήσει σε υπερχείλιση λυμάτων στο σπίτι ή να πλημμυρίσει το υπόγειο. Θα προκαλέσει σοβαρές ζημιές στην ιδιοκτησία σας. Γράσο, απορρυπαντικά, τρίχες, υπολείμματα τροφών και άλλα τέτοια στοιχεία είναι οι χειρότεροι εχθροί του συστήματος αποχέτευσης. Μπορούν να επηρεάσουν αρνητικά τη λειτουργικότητά του και μερικές φορές μπορεί να το καταστρέψουν εντελώς.

Αποφράξεις Ιλίσια – μέθοδος υδροβολής

Η μέθοδος υδροβολής με υψηλή πίεση νερού στις αποχετευτικές εγκαταστάσεις είναι ο πιο αποτελεσματικός και αποδοτικός τρόπος καθαρισμού. Για ιδανικά αποτελέσματα στη σωστή λειτουργία , θα πρέπει το σύστημα αποχέτευσής σας να καθαρίζεται κάθε 3-9 μήνες. Ανάλογα με το επίπεδο της χρήσης, τις ιδιαιτερότητες του χώρου και τις ανάγκες σας. Ο τακτικός καθαρισμός της αποχέτευσης είναι μια από τις καλύτερες προληπτικές μεθόδους για να διασφαλίσουμε ότι το σύστημα αποχέτευσης του σπιτιού σας θα λειτουργεί άψογα και για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Και για να μην έρχεστε αντιμέτωποι με δυσάρεστες, έκτακτες καταστάσεις και να γλιτώσετε ταλαιπωρίες και υπέρογκα έκτακτα κόστη, που προκύπτουν από απρόσμενες ζημιές, σας προσφέρουμε τακτικές συντηρήσεις και επαγγελματικούς καθαρισμούς των δικτύων της αποχέτευσης. Με σεβασμό στις ανάγκες του πελάτη, προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας σε 24ωρη βάση΄Ολο το χρόνο, συμπεριλαμβανομένων Κυριακών και αργιών, 365 ημέρες το χρόνο. Για την καλύτερη και πιο άμεση εξυπηρέτηση σας. Στην Αποφραξεις Ιλισια βρισκόμαστε στην πηγή του προβλήματος σας. Με ένα τηλεφώνημα σας και βρίσκουμε άμεσα, εύκολα και γρήγορα τη λύση του.

  • Οι αποφράξεις, οι συντηρήσεις και οι καθαρισμοί των αποχετευτικών δικτύων είναι αναγκαίες προκειμένου να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα που παρουσιάζονται. Στόχος μας είναι μια δύσκολη κατάσταση να μετατραπεί σε μια όμορφη εμπειρία από την πλευρά σας και να μπορείτε να είστε σίγουροι για το υψηλότερο επίπεδο φροντίδας και προσοχής που δίνει προτεραιότητα στις ανάγκες σας.
  • Σας ευχαριστούμε που επιλέγετε Αποφράξεις Ιλίσια και σας το ανταποδίδουμε με σκληρή δουλειά και άριστη εξυπηρέτηση. Η πρώτη μας προτεραιότητα είναι η προστασία του σπιτιού ή της επιχείρησής σας και πραγματικά νοιαζόμαστε για τα προβλήματα των πελατών μας και δεσμευόμαστε να κάνουμε τα πάντα για την επίλυσή τους.
  • ΞΕΒΟΥΛΩΜΑ ΛΕΚΑΝΗΣ

Ξεβούλωμα λεκάνης τουαλέτας

4:32 πμ|0 Comments

ΞΕΒΟΥΛΩΜΑ ΛΕΚΑΝΗΣ. Η βουλωμένη λεκάνη είναι ένα πρόβλημα το οποίο όλοι μας θα αναγκαστούμε να [...]

Δομή σωλήνα αποχέτευσης

4:42 πμ|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Δομή σωλήνα αποχέτευσης

Οι περισσότερες μεγάλες πόλεις σήμερα διαθέτουν ειδικές εγκαταστάσεις επεξεργασίας αποβλήτων. Μέσω ενός περίπλοκου συστήματος αποχέτευσης [...]

Ξεβούλωμα νεροχύτη

11:03 πμ|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Ξεβούλωμα νεροχύτη

ΞΕΒΟΥΛΩΜΑ ΝΕΡΟΧΥΤΗ. Θεωρείτε ότι είναι αρκετά δύσκολο να βουλώσει ένας νεροχύτης σε μια κουζίνα; Αν [...]