ΕΠΩΦΕΛΗΘΕΙΤΕ

15 €24 ώρες - 365 ημέρες

Η πρότασή μας για να είστε πάντα καθαροί και κερδισμένοι!

Αντλήσεις υδάτων

Αναλαμβάνουμε ΑΝΤΛΗΣΕΙΣ ΥΔΑΤΩΝ σε όλες τις περιοχές της Αττικής με υπευθυνότητα και επαγγελματισμό. Αντιλαμβανόμαστε την σοβαρότητα της κατάστασης σε περίπτωση πλημμύρας. Είμαστε άμεσα κοντά σας και επιτελούμε τις αντλήσεις υδάτων ακόμα και υπό εξαιρετικά αντίξοες συνθήκες. Για την πλημμύρα, η άντληση υδάτων είναι μονόδρομος ενώ επιβάλλεται να πραγματοποιείται ταχύτατα ώστε να ελαχιστοποιείται η ζημιά των αντικειμένων και του χώρου.

ΑΝΤΛΗΣΕΙΣ ΥΔΑΤΩΝ

Είμαστε κοντά σας 24 ΩΡΕΣ το 24ωρο
Κυριακές και αργίες, 7 ημέρες την εβδομάδα, 365 ημέρες τον χρόνο.

Άμεση επέμβαση για ΑΝΤΛΗΣΕΙΣ ΥΔΑΤΩΝ

Διαθέτουμε 24ωρη τηλεφωνική γραμμή εξυπηρέτησης για όλες τις έκτακτες και επείγουσες ανάγκες. Η ομάδα των τεχνικών μας είναι πάντα διαθέσιμη. Μετά την κλήση σας, τα οχήματά μας φτάνουν επιτόπου και ξεκινούν την διαδικασία άντλησης υδάτων άμεσα, ώστε να μειωθεί η πιθανότητα περαιτέρω ζημιών. Το οργανωμένο δίκτυο εξυπηρέτησης διαθέτει κάποιο από τα πολλά κινητά συνεργεία κοντά σας. Έτσι έχουμε τη δυνατότητα να προσφέρουμε ταχείες υπηρεσίες διαρκώς.

Η άμεση επέμβαση αποτρέπει την παρατεταμένη διακοπή λειτουργίας της επιχείρησής σας. Κύριο μέλημά μας είναι η προστασία της περιουσίας σας και η γρήγορη επάνοδος στην κανονικότητά σας. Δεσμευόμαστε για παροχή κορυφαίων υπηρεσιών στην άντληση υδάτων και τις αποφράξεις αποχετεύσεων. Διαθέτουμε άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό σε όλους τους τομείς.

Οι πλημμύρες συμβαίνουν απροσδόκητα χωρίς δυνατότητα προετοιμασίας.
Εμείς αντιδρούμε άμεσα.

Αιτίες πλημμυρισμένων χώρων

Η διατομή των σωλήνων από τους οποίους απαρτίζεται το αποχετευτικό δίκτυο έχουν ικανότητα αποστράγγισης συγκεκριμένου όγκου νερού. Επομένως σε περίπτωση πολύ έντονης βροχόπτωσης το δίκτυο να αδυνατεί να αποχετεύσει τον απότομα αυξανόμενο όγκο νερού. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να δημιουργούνται πλημμυρισμένοι χώροι καθώς τα νερά επιστρέφουν επειδή δεν μπορούν να αποστραγγιστούν από τους κεντρικούς αγωγούς.Το ίδιο αποτέλεσμα όμως παρατηρείται και στην περίπτωση όπου δεν πραγματοποιείται τακτικός καθαρισμός και προληπτική συντήρηση των δικτύων αποχέτευσής.

Αιτίες που θα μπορούσαν να προκαλέσουν λιμνάζοντα νερά ή πλημμυρισμένους χώρους
  • Κακή ή ελλιπής συντήρηση των φρεατίων του κεντρικού αποχετευτικού δικτύου από τους δήμους.
  • Σπασμένοι σωλήνες ύδρευσης.
  • Βουλωμένο φρεάτιο ή φραγμένος αποχετευτικός σωλήνας.
  • Διαρροή από βούλωμα της κεντρικής αποχέτευσης ΕΥΔΑΠ.
  • Υπερχείληση και επιστροφή λυμάτων ή νερών από βουλωμένα σιφόνια στα υπόγεια.
  • Δυσλειτουργία μικρών αντλιών (με αυτόματη ενεργοποίηση κατά την απουσία του ιδιοκτήτη) οι οποίες σε περίπτωση υπερχείλισης ενεργοποιούνται και τοποθετούνται συνήθως σε εξοχικά ή απομακρυσμένες αποθήκες.
  • Ακραία καιρικά φαινόμενα με έντονες νεροποντές.

Σε περιπτώσεις πλημμυρών, βουλωμένων αποχετεύσεων ή διαρροών κατέχουμε την κατάλληλη τεχνική υποδομή για να σας απαλλάξουμε από τα περιττά νερά (καθαρά ή ακάθαρτα) από υπόγεια, φρεάτια ανελκυστήρων, υπόγειους χώρους στάθμευσης και οποιοδήποτε χώρο έχει γεμίσει νερά.

Μεγάλη προσοχή στο ενδεχόμενο ηλεκτροπληξίας!

Αν ποτέ συμβεί πλημμύρα κατεβάστε αμέσως τον γενικό του ηλεκτρικού ρεύματος και βγάλτε από την πρίζα όλες τις ηλεκτρικές συσκευές. Μην περπατάτε σε βρεγμένα χαλιά και γενικά μην έχετε επαφή με νερά.

Ισχυρές αντλίες υψηλής ταχύτητας

Διαθέτουμε ισχυρές αντλίες τελευταίας τεχνολογίας με δυνατότητα ταχείας απορρόφησης. Οι τεχνικοί μας είναι έμπειροι και προετοιμασμένοι για την αντιμετώπιση καταστάσεων έκτακτης ανάγκης. Θα κάνουν τα πάντα για να σας βοηθήσουν ώστε γρήγορα ο χώρος σας, οικιακός ή επαγγελματικός να επανέλθει και πάλι στην φυσιολογική του λειτουργία.