ΑΜΕΣΑ & ΠΟΙΟΤΙΚΑ

Αντλήσεις υδάτων

Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε

Μπορείτε να σκεφτείτε τι μπορεί να συμβεί όταν ξεσπάσει μια απότομη νεροποντή; Μια ξαφνική βροχόπτωση, ιδίως σε μια μεγαλούπολη όπως η περιοχή της Αττικής, επιφέρει τεράστια προβλήματα και μεγάλες πλημμύρες. Την προηγούμενη χρονιά στον νομό της Αττικής εξαιτίας αυτών των βροχών χάθηκαν άδικα ανθρώπινες ζωές. Η χαώδης αυτή κατάσταση καταστρέφει μεταξύ των άλλων την περιουσία οικιών και επιχειρήσεων. Και όχι μόνο! Αν και στην χώρα μας έχουμε συνηθίσει ο καιρός να είναι πάντα ηλιόλουστος και καλός, ο καιρός δεν μας ρωτάει και κάποιες φορές εμφανίζει το πιο σκληρό του πρόσωπο, αγνοώντας τις σκηνές απόγνωσης και καταστροφών που θα ακολουθήσουν.
Σπίτια, επιχειρήσεις και δημόσιες υπηρεσίες πλημμυρίζουν και δρόμοι, ρέματα γεμίζουν νερό. Άνθρωποι εγκλωβίζονται στα αυτοκίνητά τους, σε ασανσέρ και υπόγεια πάρκινγκ. Με αυτόν τον τρόπο έχασαν άδικα την ζωή τους άνθρωποι και θρηνήσαμε θύματα.

Η εταιρεία μας λόγω της εμπειρίας και της επίγνωσης που έχουμε για τις δύσκολες ώρες μιας τέτοιας κατάστασης είναι πάντα κοντά σας για να αντιμετωπίσει αποτελεσματικά και να προσεγγίσει ανθρώπινα τα προβλήματα που προκύπτουν. Εργαζόμαστε και δραστηριοποιούμαστε σε όλες τις περιοχές της Αττικής με υπευθυνότητα, απαράμιλλη ηθική και εξυπηρέτηση και επαγγελματισμό. Αντιλαμβανόμαστε την σοβαρότητα της κατάστασης και φροντίζουμε να είμαστε κοντά σας άμεσα και δουλεύοντας κάτω από αντίξοες συνθήκες.

Σε μια τέτοια περίπτωση, η άντληση των υδάτων είναι μονόδρομος. Για να ελαχιστοποιηθεί η ζημιά η απομάκρυνση των υδάτων πρέπει να συμβεί γρήγορα. 24 ώρες το 24ωρο είμαστε κοντά σας, 7 ημέρες την εβδομάδα, 365 ημέρες τον χρόνο, Κυριακές και αργίες.

Μια τέτοια κατάσταση απαιτεί συντονισμό και οργάνωση. Φτάνουμε στον πληγέντα χώρο με τον πιο ισχυρό και εξειδικευμένο εξοπλισμό για να αντλήσουμε τα ύδατα. Διαθέτουμε όλο τον απαραίτητο τεχνολογικό εξοπλισμό, προηγμένης τεχνολογίας αντλίες και βυτιοφόρα οχήματα.

Οι τεχνικοί μας έμπειροι και προετοιμασμένοι για την αντιμετώπιση καταστάσεων έκτακτης ανάγκης θα κάνουν τα πάντα για να σας βοηθήσουν.
Στην δική σας θέση μπορεί να βρισκόταν η δική μας οικογένεια, το δικό μας σπίτι. Δεν υπάρχει περίπτωση να μην μπορέσουμε να σας βοηθήσουμε. Θα κάνουμε τα πάντα για να νιώσετε ασφαλείς.

Ο τρόπος που δουλεύουμε & η Υπόσχεση μας

  • Γρήγορα και πάλι ο χώρος σας, οικιακός ή επαγγελματικός θα επανέλθει και πάλι στην φυσιολογική του λειτουργία.
  • Όλοι οι ειδικοί τεχνικοί μας είναι ιδιαίτερα εκπαιδευμένοι και προετοιμασμένοι για κάθε εργασία που προκύπτει.

  • Εκπαιδεύονται και παρακολουθούν τακτικά σεμινάρια με τον καλύτερο διαθέσιμο εξοπλισμό.
  • Είμαστε οι ειδικοί που μπορείτε να εμπιστευτείτε. Δίνοντας πάντα τον καλύτερο μας εαυτό μπορείτε να υπολογίζετε και να βασίζεστε σε εμάς.

Σε περιπτώσεις πλημμύρων, βουλωμένων αποχετεύσεων ή διαρροών έχουμε τα κατάλληλα μηχανήματα άντλησης για να σας απαλλάξουμε από τα περιττά νερά (καθαρά ή ακάθαρτα) από υπόγεια, φρεάτια ανελκυστήρων, υπόγειους χώρους στάθμευσης.

Άλλες σχετικές υπηρεσίες με τις Αντλήσεις Υδάτων:
– Αποφράξεις
– Αποφράξεις – Καθαρισμοί Αποχετεύσεων
– Διάγνωση με κάμερα – Απόφραξη
– Αποφράξεις – Συντηρήσεις

Να προσέξετε πολύ το ενδεχόμενο ηλεκτροπληξίας.

Αν ποτέ συμβεί μια πλημμύρα κατεβάστε τον γενικό του ηλεκτρικού και βγάλτε από την πρίζα όλες τις ηλεκτρικές συσκευές. Αποφεύγετε να περπατάτε σε βρεγμένα χαλιά και γενικά να μην έχετε επαφή με τα πολλά ύδατα. Προσπαθήστε να προστατεύσετε αντικείμενα αξίας.