ΕΠΩΦΕΛΗΘΕΙΤΕ

15 €24 ώρες - 365 ημέρες

Η πρότασή μας για να είστε πάντα καθαροί και κερδισμένοι!

Έλεγχος αποχέτευσης με κάμερα

Η ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ είναι μία αρκετά εξειδικευμένη εργασία. Επενδύουμε με επιμονή στη διασφάλιση της άρτιας κατάρτισης των τεχνικών μας, της διαρκούς ενημέρωσης των τεχνολογικών εξελίξεων και της χρήσης σύγχρονων μέσων για την επιτυχή αντιμετώπιση οποιουδήποτε αποχετευτικού προβλήματος.

Διενεργούμε ΕΛΕΓΧΟ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ και ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ όλο το 24ωρο.
Κυριακές και αργίες, 7 ημέρες την εβδομάδα, 365 ημέρες τον χρόνο.

Βιντεοσκόπηση αγωγών αποχέτευσης

Πολλές φορές ο εντοπισμός της φύσης του προβλήματος απαιτεί διάγνωση με κάμερα. Είναι η καλύτερη και ασφαλέστερη μέθοδος για να εξακριβώσετε τι ακριβώς συμβαίνει.Διαθέτουμε διαγνωστική κάμερα τεχνολογίας αιχμής, η οποία χάρη στον εύκαμπτο άξονά της εισχωρεί σε βάθος και μεταδίδει σε οθόνη το εσωτερικό των αγωγών αποκαλύπτοντας την ενδεχόμενη ζημιά ή το φράξιμο του σωλήνα.

Η υπηρεσία «ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ» μας επιτρέπει:

 • Να γνωρίζουμε τη θέση και τη φύση του βουλώματος για την επιλογή της κατάλληλης μεθόδου απόφραξης.
 • Οι υδραυλικοί να ξέρουν σε ποιο σημείο ακριβώς να επέμβουν και τι ενέργειες απαιτείται να ακολουθήσουν χωρίς να δουλεύουν στα τυφλά.
 • Την πραγματική εκτίμηση της κατάστασης του αποχετευτικού δικτύου ενός κτίσματος το οποίο πρόκειται να αγοράσετε.
 • Ψηφιακή καταγραφή σε USB ή SD card.
 • Την χρήση της ψηφιακής καταγραφής του αποχετευτικού προβλήματος ως αποδεικτικό στοιχείο για κάθε χρήση, όπως σε ασφαλιστικές εταιρείες ή σε διαφωνίες με τους γείτονες.
 • Την εύρεση χαμένων μικροαντικειμένων μεγάλης συναισθηματικής ή οικονομικής αξίας, όπως δαχτυλίδια, σκουλαρίκια, κέρματα, μανικετόκουμπα, κ.λ.π.
Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, παρακαλούμε ενημερώστε μας ότι επιθυμείτε την βιντεοσκόπηση αποθηκευμένη σε USB ή SD card, πριν την έναρξη των εργασιών.
Η κάμερα υψηλής ευκρίνειας είναι ένα δώρο της τεχνολογίας στον τομέα των αποφράξεων.
Αποφύγετε τις δαπανηρές και επίπονες εργασίες του άσκοπου σκαψίματος για τον εντοπισμό της φραγής.

Οφέλη από την ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ

 • Αποφεύγετε την αναστάτωση και το χάος.
 • Γίνεται ενδελεχής έλεγχος και ακριβής εντοπισμός της θέσης και της φύσης του προβλήματος.
 • Άμεση διάγνωση.
 • Πλήρης έλεγχος όλων των αγωγών.
 • Αποτυπώνονται ρωγμές, σπασίματα αλλά και καθιζήσεις των σωληνώσεων.
 • Εμφανίζονται πιθανές διαρροές αλλά και η κατάσταση της στατικότητας των αρμών των σωληνώσεων.
 • Εντοπίζεται η εισβολή ριζών από τα παρακείμενα δένδρα στο χώρο. 
 • Αρκετά μειωμένο κόστος από τις παλαιότερες μεθόδους διάγνωσης των αποχετευτικών προβλημάτων.
 • Εξοικονόμηση χρόνου και χρημάτων.
 • Η ψηφιακή καταγραφή χρησιμοποιείται και ως απόδειξη της αιτίας που προκάλεσε το πρόβλημα.
 • Είναι επίσης χρήσιμη ακόμα και όταν επιθυμείτε να κάνετε αγορά μίας νέας οικίας ώστε να έχετε ξεκάθαρη εικόνα των τυχόν ελαττωμάτων του αποχετευτικού συστήματος πριν προχωρήσετε στην αγορά.

Τεχνολογία της διάγνωσης με κάμερα

Μπορούμε να σας βοηθήσουμε να εντοπίσετε το πρόβλημα και να το αποτρέψετε σε πρώιμη μορφή, πριν διογκωθεί και μετατραπεί σε σημαντικό περιστατικό. Αν έχετε να αντιμετωπίσετε ένα σοβαρό πρόβλημα και δεν μπορείτε να εντοπίσετε την ακριβή αιτία, επικοινωνήστε μαζί μας οποιαδήποτε στιγμή.

Η μικροσκοπική αδιάβροχη κάμερα εισέρχεται μέσα στο δίκτυο αποχέτευσης μέσα από κάποια από τις διόδους του αποχετευτικού δικτύου σας που θα επιλέξει ο εξειδικευμένος χειριστής μας. Με τους κατάλληλους χειρισμούς την οδηγεί μέσα από τους αγωγούς ώστε να εντοπίσει που ακριβώς βρίσκεται το φράξιμο. Όλη η διαδρομή καταγράφεται σε βίντεο το οποίο απεικονίζεται online στην κάμερα του χειριστή. Η απόσταση του εμποδίου από το σημείο εισαγωγής της κάμερας προσμετράτε αυτόματα.

Διάφορες λήψεις από κάμερα μέσα σε αποχετεύσεις όπου φαίνονται ρίζες, συσσωματώσεις από λίπη κι ένα δαχτυλίδι.

Η τεχνολογία της διάγνωσης με κάμερα προσφέρει ένα καθαρό και ενεργό τρόπο για να εντοπισθεί η ακριβής φύση του προβλήματος που πλήττει το αποχετευτικό σας δίκτυο, κάτι το οποίο ίσως να σας έχει αγχώσει και προβληματίσει. Μόλις όμως η κάμερα εντοπίσει το πρόβλημα, όλες οι εργασίες που θα ακολουθήσουν εστιάζουν στο σωστό σημείο και οδηγούνται προς την σωστή κατεύθυνση.

Είμαστε έμπειροι και εξειδικευμένοι. Δεν υπάρχει περίπτωση λάθους, καθυστέρησης ή ταλαιπωρίας.
Εξοικονομήστε χρόνο και χρήματα, χωρίς άγχος και ανησυχίες.

Έλεγχος αποχέτευσης

Τα περισσότερα προβλήματα στις αποχετεύσεις δημιουργούνται από την φθορά του χρόνου, τις συνθήκες του εξωτερικού περιβάλλοντος και την καλή ή κακή χρήση τους. Είναι εφικτό να αποφύγετε μικρά ή μεγάλα προβλήματα με μία απλή διάγνωση αποχέτευσης με κάμερα. Χρησιμοποιώντας αυτό το τεχνολογικό πλεονέκτημα ελέγχετε πλήρως την κατάσταση των σωληνώσεων και έχετε πραγματική εικόνα του αποχετευτικού σας δικτύου. Εάν έχετε κάποιο επίμονο πρόβλημα ή αναδύεται μία δυσάρεστη οσμή, η επιθεώρηση με κάμερα θα σας βοηθήσει να πάρετε τις σωστές αποφάσεις για το αποχετευτικό σας δίκτυο.

Το  εκπαιδευμένο προσωπικό μας, ερευνά την κατανομή και τον τύπο του δικτύου στο χώρο σας, εντοπίζει το αίτιο (π.χ. κακοτεχνίες, καθιζήσεις υποστρώματος, ρίζες κοντινού δέντρου, άλατα κ.ά.) και σας ενημερώνει για το είδος και το βάθος της ζημιάς, έτσι ώστε να περιοριστεί το σημείο επέμβασης του υδραυλικού και να μειωθούν τα ανώφελα σκαψίματα και κόστη.

Χωρίς την διάγνωση με κάμερα, τίποτα δεν μπορεί να επιβεβαιωθεί ή να ανιχνευθεί με ακρίβεια. Ο έμπειρος τεχνικός μας θα βρει κάθε ελάττωμα, ρωγμή, σπάσιμο, κακή κατασκευή, ρίζες από δέντρα, μπλοκαρίσματα και θα λάβετε μία εμπεριστατωμένη διάγνωση και εκτίμηση για τυχόν ζημιές, χωρίς να επιβαρυνθεί, πέραν του πραγματικού προβλήματος, η περιουσία σας.

Η επίλυση των αποχετευτικών προβλημάτων σας είναι δική μας ευθύνη.
Μπορείτε να μας εμπιστευτείτε.
Είστε ασφαλείς μαζί μας.