ΕΠΩΦΕΛΗΘΕΙΤΕ

15 € 24 ώρες - 365 ημέρες

Η πρότασή μας για να είστε πάντα καθαροί και κερδισμένοι!

Απόφραξη υδρορροής

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΥΔΡΟΡΡΟΗΣ. Στις αποφράξεις υδρορροών σε αυλές, ισόγεια, ταράτσες, μπαλκόνια και βεράντες είμαστε οι πλέον ειδικοί. Αναλαμβάνουμε τον καθαρισμό και την απόφραξη των υδρορροών σας χωρίς φασαρία, αναστάτωση και προβλήματα. Η εργασία γίνεται από τα συνεργεία μας εύκολα, γρήγορα και χωρίς μεγάλο κόστος.


24 ώρες – 365 ημέρες
Είμαστε κοντά σας, όταν μας χρειαστείτε. Ένα τηλεφώνημά σας είναι αρκετό για να επέμβουμε άμεσα.
6944 382825

Η απόφραξη υδρορροών σίγουρα δεν είναι μια εύκολη υπόθεση ούτε μια απλή εργασία καθώς απαιτούνται τεχνογνωσία και εμπειρία. Επίσης, τα σύγχρονα μηχανήματα και εργαλεία τα οποία έχουμε το πλεονέκτημα να διαθέτουμε, εγγυώνται την αποτελεσματικότητα αλλά και την πρόκληση μηδενικών φθορών στις σωληνώσεις σε σχέση με τις παλαιότερες μεθόδους απόφραξης.

Επαγγελματικές αποφράξεις υδρορροών

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΥΔΡΟΡΡΟΗΣ

Μην περιμένετε να πλημμυρίσετε. Διατηρήστε τις υδρορροές σας σε καλή κατάσταση για να μην έχετε προβλήματα και χρειαστεί να τρέχετε τελευταία στιγμή. 

Είμαστε πάντοτε εδώ να σας βοηθήσουμε σε κάθε πρόβλημα που αφορά την υδρορροή σας. Η ειδικότητά μας στις αποφράξεις των υδρορροών είναι αδιαμφισβήτητη. Με τη συμβολή σύγχρονων μηχανημάτων σε συνδυασμό με εξελιγμένες οικολογικές μεθόδους απόφραξης οι βουλωμένες σας υδρορροές μέσα σε λίγη ώρα θα αποτελούν παρελθόν. 

Απόφραξη κάθετης υδρορροής με ηλεκτροκίνητο μηχάνημα

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΥΔΡΟΡΡΟΗΣ

Σε περιπτώσεις κάθετων υδρορροών αναλαμβάνουμε το ξεβούλωμά τους με ηλεκτροκίνητο μηχάνημα. Αυτός ο μηχανισμός διαθέτει ένα σπιράλ το οποίο εισάγει και οδηγεί ο τεχνικός μας με τον κατάλληλο χειρισμό μέσα στην υδρορροή. Αυτό λειτουργεί με ισχυρό μοτέρ. Περιστρέφεται πολύ γρήγορα και στο πέρασμά του, θα αφαιρέσει όλα τα συμπαγή υλικά ή μπορεί ακόμα και να τραβήξει πιθανόν ρίζες από φυτά που έχουν εισχωρήσει και τις οποίες αναλαμβάνει να κόψει ο τεχνικός μας. 

Απόφραξη οριζόντιας υδρορροής με πιεστικό μηχάνημα & υδροβολή

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΥΔΡΟΡΡΟΗΣ

Στην περίπτωση της οριζόντιας υδρορροής το ξεβούλωμα πραγματοποιείται κατά κύριο λόγο με πιεστικό μηχάνημα υδροβολής. Το μηχάνημα αυτό διαθέτει ένα λάστιχο πάρα πολλών μέτρων το οποίο αρχικά θα το τοποθετήσει ο τεχνικός μας μέσα στον σωλήνα της υδρορροής.  Αμέσως μετά θα βάλει σε λειτουργία την εκτόξευση νερού. Το νερό εκτοξεύεται με πάρα πολλή μεγάλη πίεση και έτσι οτιδήποτε έχει φράξει την υδρορροή είτε διαλύεται είτε φεύγει έξω από αυτή. Το αποτέλεσμα είναι να επανέρχεται η υδρορροή στη φυσιολογική της λειτουργία, να είναι πεντακάθαρη και το νερό να ρέει μέσα και πάλι φυσιολογικά. 


Καλέστε μας ακόμη κι αν δεν έχετε κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα. Συζητήστε τις απορίες σας με τον πρώτο διαθέσιμο υπάλληλό μας. Θα χαρούμε πολύ να σας εξυπηρετήσουμε και να σας απαλλάξουμε από οποιαδήποτε βουλωμένη αποχέτευση. 
6944 382825

Τι είναι η υδρορροή

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΥΔΡΟΡΡΟΗΣ

Οι υδρορροές είναι υδραυλικές σωληνώσεις οι οποίες αποτελούν ένα σημαντικό κομμάτι του αποχετευτικού δικτύου το οποίο πρέπει να συντηρείται συχνά. Έτσι, αποφεύγονται οι δυσάρεστες καταστάσεις όπως πλημμύρες που προκαλούνται κατά τη διάρκεια μιας ξαφνικής και απρόσμενης νεροποντής. 

Η υδρορροή είναι εκείνο το σύστημα της αποχέτευσης το οποίο  αναλαμβάνει να συλλέξει ή να απομακρύνει από το εκάστοτε κτίριο τα νερά της βροχής. Πρόκειται για κάτι εξαιρετικά σημαντικό αφού έτσι αποτρέπεται η συσσώρευση υγρασίας η οποία διαποτίζει τις επιφάνειες των κτιρίων σε σημείο να δημιουργούνται διαβρώσεις ή μεταχρωματισμοί. Με λίγα λόγια οι συγκεκριμένοι αποχετευτικοί σωλήνες συντελούν στην αποτροπή φθορών στα δομικά υλικά, στην μη εμφάνιση μούχλας και γενικότερα στην καλή κατάσταση των κτιρίων. Κυρίως όμως αποφεύγονται οι πλημμυρισμένοι χώροι και τα λιμνάζοντα νερά.

Από τι βουλώνουν συχνότερα οι υδρορροές

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΥΔΡΟΡΡΟΗΣ

Οι υδρορροές συνήθως βουλώνουν από διάφορα σκουπιδάκια αλλά και από πέτρες, φύλλα, φυτά και χώματα τα οποία φεύγουν με το πότισμα ή τον αέρα από ζαρντινιέρες και γλάστρες και βουλώνουν το σιφόνι της βεράντας ή του μπαλκονιού. Από αυτό το σημείο, εισχωρούν μέσα στις υδρορροές. Τα χώματα με τον καιρό πετρώνουν και εγκλωβίζουν κι άλλα υλικά με αποτέλεσμα να φράξουν σε κάποιο σημείο το σωλήνα της υδρορροής. 

Περιορίστε τις πιθανότητες βουλώματος των υδρορροών

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΥΔΡΟΡΡΟΗΣ

Εκτός από τον τακτικό επαγγελματικό καθαρισμό τους, άλλος ένας τρόπος για να γλιτώσετε τα βουλώματα των υδρορροών είναι το τακτικό σκούπισμα σε αυλές, ισόγεια, βεράντες και μπαλκόνια. Αν φροντίζετε να απομακρύνετε τακτικά τα διάφορα σκουπίδια τότε μειώνετε τον κίνδυνο αυτά να περάσουν μέσα στην υδρορροή. Επίσης, μπορείτε να τοποθετήσετε προστατευτικά μεταλλικά ή πλαστικά διχτάκια στην είσοδο κάθε υδρορροής ή στα σιφόνια. Όλα τα σκουπίδια θα συγκρατούνται εκεί και δεν θα έχετε πρόβλημα εφόσον βέβαια τα καθαρίζετε. 

Γιατί πρέπει να καθαρίζουμε τις υδρορροές

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΥΔΡΟΡΡΟΗΣ

Ειδικότερα κατά τους χειμερινούς μήνες, η φυσιολογική λειτουργία των υδρορροών είναι άκρως απαραίτητη. Οι ξαφνικές βροχές, ο αέρας και τα έκτακτα καιρικά φαινόμενα μπορεί να επηρεάσουν ή ακόμα και να δυσκολέψουν το έργο των υδρορροών. Αν είναι βουλωμένες σίγουρα το αποτέλεσμα θα είναι πλημμύρες και λιμνάζοντα νερά. Επομένως χρειάζεται και σε αυτό το σύστημα της αποχέτευσης μία ιδιαίτερη προσοχή και ένας τακτικός καθαρισμός προκειμένου να αποφευχθούν παρόμοιες, άσχημες καταστάσεις.  

Που καταλήγουν τα νερά των υδρορροών

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΥΔΡΟΡΡΟΗΣ

 Τα νερά που περνάνε μέσα από τις υδρορροές,  καταλήγουν είτε στα ρείθρα των δρόμων (δηλαδή στις σχάρες όμβριων υδάτων), είτε σε δεξαμενές αποθήκευσης του νερού της βροχής για διάφορες χρήσεις, είτε παροχετεύονται απευθείας στο δημόσιο δίκτυο και από εκεί οδηγούνται προς τη θάλασσα. 

Οι υδρορροές είναι  συνήθως μεταλλικά ή πλαστικά λούκια τα οποία τοποθετούνται οριζόντια ή κάθετα στην άκρη των κεραμοσκεπών, δηλαδή στις ταράτσες. 

Από τεχνικής άποψης, αυτές οι διασωληνώσεις μπορεί να είναι ανοιχτές ή κλειστές. Επιπλέον συνηθίζεται κάθε υδρορροή να έχει δυο βασικά σημεία. Το πρώτο είναι το σημείο που βρίσκεται το στόμιό της και είναι αυτό που διοχετεύεται το νερό προς αποστράγγιση. Το δεύτερο είναι ο κατακόρυφος σωλήνας  ο οποίος μπορεί να είναι κατασκευασμένος είτε από μέταλλο είτε από πλαστικό μέσα από τον οποίο περνάει το νερό ώστε να απομακρυνθεί από το κτίριο και να καταλήξει στον κεντρικό αγωγό όμβριων υδάτων. 

Όπως και να είναι κατασκευασμένη μια υδρορροή, πρόκειται για ένα απαραίτητο κατασκευαστικό στοιχείο για λόγους συντήρησης και μεγαλύτερη διάρκεια ζωής των κτιρίων.  

ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΝΤΟΣ ΕΙΔΟΥΣ

ΞΕΒΟΥΛΩΜΑ
ΛΕΚΑΝΗΣ
ΞΕΒΟΥΛΩΜΑ ΜΠΑΝΙΕΡΑΣ
ΞΕΒΟΥΛΩΜΑ
ΝΙΠΤΗΡΑ
ΞΕΒΟΥΛΩΜΑ
ΝΕΡΟΧΥΤΗ
ΞΕΒΟΥΛΩΜΑ
ΣΙΦΟΝΙΟΥ
ΞΕΒΟΥΛΩΜΑ
ΦΡΕΑΤΙΟΥ
ΞΕΒΟΥΛΩΜΑ
ΝΤΟΥΖΙΕΡΑΣ
ΞΕΒΟΥΛΩΜΑ
ΥΔΡΟΡΡΟΗΣ

Επικοινωνήστε μαζί μας για κάθε πρόβλημα υδρορροής

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΥΔΡΟΡΡΟΗΣ

Είμαστε κοντά σας, πάντοτε πρόθυμοι να σας βοηθήσουμε να απαλλαγείτε από τα προβλήματα που σας προκαλούν οι βουλωμένες υδρορροές. Αρκεί μόνο ένα τηλεφώνημα και σε λίγα λεπτά ένα εξοπλισμένο συνεργείο μας, θα σας χτυπήσει την πόρτα.

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας εγγυηθούμε την αποτελεσματικότητα των εργασιών μας. Η αξιοπιστία μας σε συνδυασμό με το μεράκι μας για δουλειά αλλά και την επίγνωση των προβλημάτων που μπορεί να προκύψουν από τις βουλωμένες υδρορροές  μας καθιστούν σαφώς πιο υπεύθυνους.