ΕΠΩΦΕΛΗΘΕΙΤΕ

15 € 24 ώρες - 365 ημέρες

Η πρότασή μας για να είστε πάντα καθαροί και κερδισμένοι!

Αποφράξεις Υμηττός

Αποφράξεις Υμηττός

Αποφράξεις Υμηττός

Σε περίπτωση που αντιμετωπίζετε κάποια προβλήματα με το αποχετευτικό σας σύστημα, μην διστάσετε να ζητήσετε τις υπηρεσίες της Αποφράξεις Υμηττός. Καλέστε μας και μιλήστε με τον φιλικό μας εκπρόσωπο. Θα σας βοηθήσει να διαγνώσετε το πρόβλημα. Με την ομάδα έμπειρων τεχνικών μας, δεν θα απολαύσετε τίποτα λιγότερο από τις καλύτερες υπηρεσίες καθαρισμού αποχετευτικών δικτύων.

Έχει έρθει η ώρα να καθαριστεί η αποχέτευσή σας με το σύστημα υδροβολής; Εάν αρχίζετε να παρατηρείτε μια άσχημη οσμή, εάν οι τουαλέτες ξεπλένουν πιο αργά και θέλετε να αποφύγετε προβλήματα – τότε είναι πολύ σίγουρα η ώρα να καλέσετε την Αποφραξεις Υμηττος. Εξυπηρετούμε την Αθήνα από τη δεκαετία του 1970. Γνωρίζουμε τις αποχετεύσεις στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής, όπως την παλάμη του χεριού μας. Κατανοούμε τα προβλήματα που μπορεί να αντιμετωπίσει αυτός ο τομέας όταν πρόκειται για βλάβη της αποχέτευσης, γνωρίζουμε πώς να λύσουμε αυτά τα προβλήματα και γνωρίζουμε ιδιαίτερα τι ΔΕΝ πρέπει να κάνουμε. Υποθέτω ότι γι ‘αυτό είμαστε η πλέον αξιόπιστη εταιρεία υπηρεσιών αποχετευτικών δικτύων εδώ και παραπάνω από 40 χρόνια.

Σημάδια ότι η αποχέτευσή σας χρειάζεται καθαρισμό με υδροβολή:

  • Δυσάρεστες οσμές – αν μυρίζει άσχημα γύρω από το πού βρίσκεται η αποχέτευση, ίσως είναι καιρός να καλέσετε την ομάδα επαγγελματιών της Αποφράξεις Υμηττός για μια επιθεώρηση με κάμερα διάγνωσης. Πολλές φορές μπορούμε να εισέλθουμε εκεί και να καθαρίσουμε το σύστημα για σας, πριν το μπλοκάρισμα να προκαλέσει σοβαρή ζημιά. Και αυτό μπορεί να σας εξοικονομήσει χιλιάδες ευρώ.
  • Οι αργές αποστραγγίσεις στις τουαλέτες δεν είναι απλώς ενοχλητικές, είναι ένα σημάδι κάποιου μπλοκαρίσματος ή δημιουργίας συσσώρευσης. Αν παρατηρήσετε ότι οι τουαλέτες στο σπίτι σας αποστραγγίζουν αργά και δεν φαίνεται να βελτιώνονται, ήρθε η ώρα να καλέσετε την Αποφράξεις Υμηττού. Θα σας στείλουμε ένα φορτηγό μας και θα καθαρίσουμε το σύστημα. Οι τουαλέτες σας θα ξεπλένονται σαν καινούργιες πριν το καταλάβετε.
  • Εάν παρατηρήσετε ότι υπάρχει μια περιοχή, γύρω από την αποχέτευσή σας, που είναι πάντα υγρή ή εμφανίζεται μούχλα, θα μπορούσε να σημάνει μια σοβαρή δημιουργία εμπλοκής. Και πάλι – τηλεφωνήστε αμέσως την ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΥΜΗΤΤΟΣ μόλις το παρατηρήσετε. Το να ενεργείτε γρήγορα μπορεί να σας εξοικονομήσει πολλά προβλήματα και χρήματα. Θα διαγνώσουμε το πρόβλημα και θα το διορθώσουμε.