ΕΠΩΦΕΛΗΘΕΙΤΕ

15 € 24 ώρες - 365 ημέρες

Η πρότασή μας για να είστε πάντα καθαροί και κερδισμένοι!

Αποφράξεις Ριζούπολη

Αποφράξεις Ριζούπολη

Αποφράξεις Ριζούπολη

 

Η Αποφράξεις Ριζούπολη ιδρύθηκε πριν από 40 χρόνια και ασχολείται με τον καθαρισμό, την απόφραξη και την συντήρηση αποχετεύσεων. Στόχος μας είναι να παρέχουμε μια εξαιρετική και επαγγελματική εξυπηρέτηση πάντα με χαμόγελο.

Είμαστε η πιο αξιόπιστη και σίγουρη λύση για τις αποφράξεις των αποχετεύσεων στη Ριζούπολη

Αποφράξεις Ριζούπολη

Η Αποφράξεις Ριζούπολη είναι μια οικογενειακή επιχείρηση, που εδώ και 30 χρόνια αναλαμβάνει τις αποφράξεις, τους καθαρισμούς και τις συντηρήσεις των αποχετεύσεων σας. Η εμπειρία μας πλέον είναι πλήρως αποδεδειγμένη και αυτό φαίνεται από τα δικά σας χαμόγελα και για αυτό σας ευχαριστούμε. Παρακολουθώντας συνεχώς τις τεχνολογικές εξελίξεις εξασφαλίζουμε να ανανεώνουμε πάντα τον εξοπλισμό μας μέχρι σήμερα, διασφαλίζοντας την κατάρτιση και τις υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών.

Τα συνεργεία μας απαρτίζονται από έμπειρους και εξειδικευμένους τεχνικούς, με πλήρη κατάρτιση στην παροχή υπηρεσιών αποχέτευσης. Δουλεύουμε καθαρά και αποτελεσματικά και αφήνουμε τον χώρο σας πάντα καθαρό και τακτοποιημένο μετά την επίσκεψή μας.

Οι αποχετεύσεις μας αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι του σπιτιού ή της επιχείρησής μας και αν κάτι πάει στραβά μπορεί να έχει σοβαρές συνέπειες. Η Αποφραξεις Ριζουπολη προσφέρει μια ευρεία γκάμα υπηρεσιών, τόσο για τις εμπορικές, όσο και για τις οικιακές αποχετεύσεις, με στόχο τη μελλοντική θωράκιση του αποχετευτικού σας συστήματος, εξοικονομώντας χρήματα σε μακροπρόθεσμη βάση.

Αποφράξεις Ριζούπολη – λύσεις για όλα τα προβλήματα αποχέτευσης

Εμείς θα αναλάβουμε τα πάντα, εσείς δεν έχετε να ανησυχείτε για τίποτα. Σας παρέχουμε λύση από την πρώτη κιόλας επίσκεψη ώστε να μην έχετε περαιτέρω προβλήματα. Οι πιο συνηθισμένες αιτίες που προκαλούν τα προβλήματα στις αποχετεύσεις μας είναι χαρτιά, λίπη, φύλλα, ρίζες των και διάφορα αντικείμενα.

Δεν μπορούμε με ακρίβεια να σας πούμε τον χρόνο που θα πάρει για να επιλύσουμε το πρόβλημα, αλλά θα κάνουμε τα πάντα για να μείνετε εσείς ευχαριστημένοι. Δεν έχει σημασία ποιο είναι το ζήτημα – η Αποφραξεις Ριζουπολης έχει την εμπειρία, τα εργαλεία και την τεχνογνωσία για να το αντιμετωπίσει.

Μόλις μας καλέσετε, τα πλήρως με φορτηγά εξοπλισμένα συνεργεία μας είναι πάντα έτοιμα να σας βοηθήσουν. Με την Αποφράξεις Ριζούπολης θα είστε πάντα σε ασφαλή χέρια. Όταν θα έχουμε ολοκληρώσει μια δουλειά θα σας δώσουμε τις κατάλληλες συμβουλές για αποφυγή μελλοντικών προβλημάτων και να είστε σίγουροι ότι τα πρότυπα των υπηρεσιών μας ανταποκρίθηκαν στις προσδοκίες σας.

  • Οι αποφράξεις, οι συντηρήσεις και οι καθαρισμοί των αποχετευτικών δικτύων είναι αναγκαίες προκειμένου να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα που παρουσιάζονται. Στόχος μας είναι μια δύσκολη κατάσταση να μετατραπεί σε μια όμορφη εμπειρία από την πλευρά σας και να μπορείτε να είστε σίγουροι για το υψηλότερο επίπεδο φροντίδας και προσοχής που δίνει προτεραιότητα στις ανάγκες σας.
  • Σας ευχαριστούμε που επιλέγετε Αποφράξεις Ριζούπολη και σας το ανταποδίδουμε με σκληρή δουλειά και άριστη εξυπηρέτηση. Η πρώτη μας προτεραιότητα είναι η προστασία του σπιτιού ή της επιχείρησής σας και πραγματικά νοιαζόμαστε για τα προβλήματα των πελατών μας και δεσμευόμαστε να κάνουμε τα πάντα για την επίλυσή τους.
  • ΞΕΒΟΥΛΩΜΑ ΛΕΚΑΝΗΣ

Ξεβούλωμα λεκάνης τουαλέτας

4:32 πμ|0 Comments

ΞΕΒΟΥΛΩΜΑ ΛΕΚΑΝΗΣ. Η βουλωμένη λεκάνη είναι ένα πρόβλημα το οποίο όλοι μας θα αναγκαστούμε να [...]

Δομή σωλήνα αποχέτευσης

4:42 πμ|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Δομή σωλήνα αποχέτευσης

Οι περισσότερες μεγάλες πόλεις σήμερα διαθέτουν ειδικές εγκαταστάσεις επεξεργασίας αποβλήτων. Μέσω ενός περίπλοκου συστήματος αποχέτευσης [...]

Ξεβούλωμα νεροχύτη

11:03 πμ|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Ξεβούλωμα νεροχύτη

ΞΕΒΟΥΛΩΜΑ ΝΕΡΟΧΥΤΗ. Θεωρείτε ότι είναι αρκετά δύσκολο να βουλώσει ένας νεροχύτης σε μια κουζίνα; Αν [...]