Προσφέρουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες αποχετευτικών εγκαταστάσεων και την αποκατάσταση της λειτουργίας της αποχέτευσης σε: νεροχύτες, τουαλέτες, ντουζιέρες και μπανιέρες, φρεάτια και υδρορροές.

Η Αποφράξεις Κολωνού παρέχει επαγγελματικές υπηρεσίες για να αποκαταστήσουν την σωστή λειτουργία της αποχέτευσης στο σπίτι ή την επιχείρησή σας. Οι τεχνικοί μας ειδικεύονται στον καθαρισμό, τις αποφράξεις και τις τακτικές, προληπτικές συντηρήσεις των αποχετεύσεων και τις αντλήσεις υδάτων.
Καθαρισμός αποχετεύσεων κατοικιών

Αν έχετε βουλωμένη αποχέτευση στην κουζίνα, το μπάνιο ή οπουδήποτε μέσα ή γύρω από το σπίτι σας, βασιστείτε στους έμπειρους τεχνικούς μας για αποτελεσματικές υπηρεσίες αποχετευτικών συστημάτων.
Επικοινωνήστε με την Αποφράξεις Κολωνού για τον καθαρισμό των αποχετεύσεων έκτακτης ανάγκης, εάν η αποχέτευση είναι φραγμένη ή για προγραμματισμένες υπηρεσίες των αποχετευτικών συστημάτων
Η ομάδα των τεχνικών μας χρησιμοποιεί μια σειρά μηχανημάτων και εργαλείων για να αντιμετωπίσει αποτελεσματικά τα οικιακά αποχετευτικά δίκτυα.

Αφού καθαρίσουμε την κύρια γραμμή σας, θα χρησιμοποιήσουμε την ειδική, ψηφιακή κάμερα διάγνωσης για να μάθετε τι προκάλεσε το πρόβλημά σας. Στη συνέχεια, θα εντοπίσουμε την ακριβή τοποθεσία του προβλήματος που βλέπουμε στην οθόνη βίντεο, οπότε δεν υπάρχει καμία αμφιβολία σχετικά με το πού βρίσκεται στην αποχετευτική γραμμή σας. Μπορούμε λοιπόν να προσφέρουμε λύσεις με μόνιμη αποτελέσματα.

Μια κάμερα επιθεώρησης αποχέτευσης, είναι ουσιαστικά μία συσκευή σχεδιασμένη για να περάσει μέσα από έναν αγωγό αποχετευτικών εγκαταστάσεων. Αντίθετα από τις περισσότερες κανονικές κάμερες παρακολούθησης, συνδέεται με ένα πίνακα ελέγχου με το οποίο ένας τεχνικός της ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΟΛΩΝΟΣ μπορεί να εισάγει και να κατευθύνει την κάμερα από μια θέση πάνω από το έδαφος. Η κάμερα τροφοδοτεί βίντεο σε πραγματικό χρόνο σε μια οθόνη και το αποθηκεύει σε μια κάρτα μνήμης για περαιτέρω ανάλυση.

Πώς λειτουργεί μια κάμερα επιθεώρησης της αποχέτευσης;
Η επιθεώρηση με κάμερα περιλαμβάνει τη λειτουργία μιας συσκευής εγγραφής βίντεο μέσω των σωλήνων αποχέτευσης για έλεγχο προβλημάτων όπως μπλοκαρίσματα, ρωγμές ή προβληματικούς σωλήνες. Αυτή η συσκευή είναι συνδεδεμένη με έναν ανιχνευτή, για να μεταβεί από τις διάφορες γραμμές, στην κύρια αποχέτευση.

Όταν η εμπλοκή, οι ρωγμές ή οι ζημιές στους σωλήνες βρίσκονται σε μια περιοχή που είναι αδύνατο για ένα τεχνικό της Αποφράξεις Κολωνός να πραγματοποιήσει άμεση επιθεώρηση, μια κάμερα επιθεώρησης αποχέτευσης είναι το πιο αποτελεσματικό εργαλείο για να κάνει τη δουλειά. Είναι μια ιδιαίτερα δημοφιλής συσκευή μεταξύ των επαγγελματιών τεχνικών για πολλούς λόγους:

Μπορεί να εντοπίσει μία εμπλοκή ή ζημιά

Μια κάμερα επιθεώρησης αποχέτευσης της Αποφράξεις Κολωνού εντοπίζει το ακριβές σημείο όπου συνέβη η εμπλοκή ή η ρωγμή. Αυτό κάνει την αντιμετώπιση του προβλήματος να είναι πιο αποτελεσματική και λιγότερο δαπανηρή ή ενοχλητική.
Προσδιορίζει τις προβληματικές περιοχές
Κατά τη διάρκεια των τακτικών επιθεωρήσεων των αγωγών, μια κάμερα επιθεώρησης αποχέτευσης βοηθά τον τεχνικό να καθορίσει ποια σημεία είναι τα πιο ευάλωτα σε ζημιές.
Μπορούν να εντοπιστούν μικροσκοπικές ρωγμές, τρύπες και μικρή συσσώρευση βρωμιάς, προτού εξελιχθούν σε μεγαλύτερα προβλήματα, όπως μία πλήρης εμπλοκή.
Προσδιορίζει τους τύπους σωλήνων
Εντοπίζει κρυμμένους σωλήνες

Τα αποχετευτικά συστήματα σε πολλά σπίτια υπάρχουν εδώ και πολλές δεκαετίες. Ο σωλήνας μπορεί να είναι παλαιού τύπου και να έχει υποστεί βλάβη ή να έχει διαβρωθεί, οπότε μπορεί να χρειαστεί άμεση αποκατάσταση. Για να αναγνωριστεί το σωστό υλικό της σωλήνωσης, μια κάμερα διάγνωσης βοηθά τον τεχνικό για να καθορίσει τον τύπο του υπάρχοντος σωλήνα.

Ένα πολύπλοκο σύστημα αποχετευτικών εγκαταστάσεων μπορεί να αποτελείται από πολλούς σωλήνες συνδεδεμένους μεταξύ τους με περίπλοκο σχεδιασμό. Μια κάμερα επιθεώρησης αποχέτευσης βοηθά να καταλάβουμε το σημείο σύνδεσης και τη θέση των κρυφών γραμμών διακλάδωσης. Για υπόγειους αγωγούς βαθιά θαμμένους ή τοποθετημένους εντός τοίχων, η κάμερα επιτρέπει σε έναν επαγγελματία τεχνικό να κάνει εργασίες αποκατάστασης χωρίς να χρειάζεται να κατεδαφίσει ή να σκάψει μεγάλα τμήματα των τοίχων ή των δαπέδων σας. Με απλά λόγια, ένα βίντεο αποχέτευσης μειώνει σημαντικά την πιθανότητα να χρειαστεί να καταστραφούν ευαίσθητες περιοχές της ιδιοκτησίας σας εάν απαιτείται παρέμβαση.

Όπως και κάθε εργαλείο ή συσκευή, η χρήση, ο τύπος και η ποιότητα μιας κάμερας ελέγχου αποχέτευσης ποικίλλει ευρέως και από πολλές απόψεις. Ο σύγχρονος εξοπλισμός της Αποφράξεις Κολωνός ξεπερνά τις παλαιότερες κάμερες και αυτό αποτελεί επίσης σημαντικό παράγοντα που επηρεάζει τα πάντα, από το τελικό αποτέλεσμα μέχρι την τελική τιμή.