Ο καθαρισμός των αποχετεύσεων είναι μια σημαντική υπηρεσία που μπορεί εύκολα να εκτελεστεί από έναν τεχνικό της Αποφράξεις Γαλάτσι, για να μειώσει τον κίνδυνο δαπανηρών προβλημάτων των σωλήνων στο μέλλον. Πολλοί ιδιοκτήτες σπιτιού παραβλέπουν την αξία του καθαρισμού αποχέτευσης μέχρι να είναι πολύ αργά. Πώς μπορείτε όμως, να αναγνωρίσετε τα σημάδια έγκαιρης προειδοποίησης που θα μπορούσατε να επωφεληθείτε καλώντας έναν τεχνικό μας για υπηρεσία καθαρισμού; Καλέστε την Αποφράξεις Γαλάτσι, εάν προκύψει κάποιο από τα παρακάτω συμπτώματα των επικείμενων ζητημάτων αποχέτευσης.

  • Αργή αποστράγγιση
    Εάν παρατηρήσετε ότι η αποστράγγισή σας είναι πιο αργή από το συνηθισμένο, μπορεί να έχει σχηματιστεί εμπλοκή στους σωλήνες σας. Μια αργή αποχέτευση δεν σταματά να λειτουργεί τελείως, πράγμα που σημαίνει ότι πολλοί άνθρωποι συνεχίζουν να τη χρησιμοποιούν χωρίς να την καθαρίζουν, αλλά τελικά, το φράγμα θα γίνει μεγαλύτερο και θα καταστήσει τη λειτουργία της αποχέτευσης άχρηστη. Μπορείτε να αποφύγετε να συμβεί αυτό καλώντας την ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΓΑΛΑΤΣΙ για καθαρισμό μόλις παρατηρήσετε μείωση της ταχύτητας αποστράγγισης.
  • Δυσάρεστες οσμές
    Οι βρώμικες αποχετεύσεις συχνά εκπέμπουν δυσάρεστες οσμές, χάρη στις τρίχες, το λίπος, τα σαπούνια και άλλα υλικά που συσσωρεύονται στους σωλήνες σας. Η οσμή μπορεί επίσης να προκληθεί από τη δημιουργία εμπλοκής των αερίων αποχέτευσης που προκαλούνται όταν το αποχετευτικό σας δίκτυο παρεμποδίζεται εν μέρει από τη συσσώρευση. Δεν είναι μόνο αυτά τα αέρια δυσάρεστα, αλλά μπορούν επίσης να είναι επικίνδυνα για την υγεία της οικογένειάς σας. Καλέστε έναν τεχνικό της Αποφράξεις Γαλάτσι εάν παρατηρήσετε μια οσμή που προέρχεται από τις αποχετεύσεις σας.
  • Επαναλαμβανόμενα μπλοκαρίσματα
    Αν παρατηρείτε τακτικά μπλοκαρίσματα στους σωλήνες σας, ήρθε η ώρα να καθαρίσετε επαγγελματικά τις αποχετεύσεις σας. Τα συνηθισμένα απορρίμματα σχηματίζουν σημαντική συσσώρευση στους σωλήνες σας, η οποία δεν καθαρίζεται επαρκώς όταν χρησιμοποιείτε ένα έμβολο. Αυτό μπορεί να προκαλέσει μόνιμη βλάβη στους σωλήνες σας, που μπορεί να είναι δαπανηρή για επισκευή. Αν καλέσετε την Αποφραξεις Διωνη για να καθαρίσετε τις αποχετεύσεις σας μπορεί να συμβάλει στη μείωση του κινδύνου αυτού του είδους βλάβης.

Στην Αποφραξεις Διωνη παρέχουμε τακτική, προληπτική συντήρηση στα σπίτια και τις επιχειρήσεις των ανατολικών προαστίων και των Μεσόγειων Αττικής, συμπεριλαμβανομένου του καθαρισμού των αποχετεύσεων, για να σας βοηθήσουμε να αποφύγετε μεγαλύτερα ζητήματα των εγκαταστάσεων της αποχέτευσής σας στο μέλλον, καθώς και να διατηρήσουμε καθαρές τις σωληνώσεις στις αποχετευτικές εγκαταστάσεις. Μάθετε περισσότερα για τις υπηρεσίες μας τηλεφωνώντας την ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΓΑΛΑΤΣΙ.