ΕΠΩΦΕΛΗΘΕΙΤΕ

15 € 24 ώρες - 365 ημέρες

Η πρότασή μας για να είστε πάντα καθαροί και κερδισμένοι!

Αποφράξεις Σύνταγμα

Αποφράξεις Σύνταγμα

Αποφράξεις Σύνταγμα

 

Η Αποφράξεις Σύνταγμα ιδρύθηκε πριν από 40 περίπου χρόνια και προσφέρει εργασίες απόφραξης, συντήρησης και καθαρισμού στην ευρύτερη περιοχή της Αθήνας. Καλέστε μας και άμεσα θα βρεθούμε στον χώρο σας.

Είμαστε η πιο αξιόπιστη και σίγουρη λύση για τις αποφράξεις των αποχετεύσεων στο Σύνταγμα

Αποφράξεις Σύνταγμα 210-7522298

Η Αποφράξεις Σύνταγμα με υψηλά προσόντα έχει έναν πλούτο γνώσεων και εμπειριών όσον αφορά την αντιμετώπιση βουλωμένων αποχετεύσεων. Προσφέρουμε άμεση ανταπόκριση και η ομάδα μας είναι πάντα ευγενική, ειλικρινής και κατατοπιστική. Έχουμε μια μεγάλη ομάδα υπαλλήλων με υψηλά προσόντα και άρτια εκπαιδευμένους, προσφέροντας άριστες υπηρεσίες.

Αυτό που μας ξεχωρίζει από τις υπόλοιπες εταιρείες είναι η αφοσιωμένη ομάδα μας. Όταν καλούμαστε σε ένα σπίτι, σχολείο ή επιχείρηση κινητοποιούμαστε γρήγορα ώστε να σας παρέχουμε μια γρήγορη και αξιόπιστη εξυπηρέτηση. Είμαστε δίπλα σας 24 ώρες την ημέρα, επτά ημέρες την εβδομάδα, 365 ημέρες τον χρόνο, Κυριακές και αργίες.

Εξυπηρετούμε οικείες, πολυκατοικίες, στρατόπεδα, σχολεία, επιχειρήσεις, βιομηχανίες, νοσοκομεία κ.α. Η Αποφράξεις Συντάγματος όλα αυτά τα χρόνια έχει εξελιχθεί σε μια από τις μεγαλύτερες και πιο αξιόπιστες εταιρείες στον χώρο των αποχετεύσεων στην ευρύτερη περιοχή της Αθήνας.

Να είστε σίγουροι ότι επιλέγοντας την Αποφρακτική Σύνταγμα θα εξυπηρετηθείτε άριστα και θα παραμείνετε άκρως ευχαριστημένοι. Ξέρουμε πόσο πολύτιμος είναι ο χρόνος σας και καταλαβαίνουμε ότι δεν μπορείτε να περιμένετε όλη την ημέρα για να έρθει ένα αποφρακτικό μηχάνημα.

Αποφράξεις Σύνταγμα – Υπηρεσίες

Είτε έχετε κάποια βουλωμένη αποχέτευση, τουαλέτα ή νεροχύτη, ανταποκρινόμαστε γρήγορα και διασφαλίζουμε την ομαλή επιστροφή στην καθημερινότητα σας. Είμαστε περήφανοι για την άριστη εξυπηρέτηση των πελατών μας και πιστεύουμε ότι μια καλή δουλειά περιλαμβάνει όλες τις πτυχές, από την πρώτη επαφή με τον πελάτη έως και την ολοκλήρωση της εργασίας.

Όλοι οι εργαζόμενοι είναι πλήρως ασφαλισμένοι και σε λίγη ώρα από την κλήση σας θα βρίσκονται κοντά σας για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Στις υπηρεσίες της περιλαμβάνονται εκείνες του καθαρισμού, της απόφραξης και της συντήρησης αποχετεύσεων, σε οικιακούς και επαγγελματικούς χώρους.

Εγκαταλείψτε τους φόβους και την απογοήτευση που ενδεχομένως νιώθετε από προηγούμενες εταιρείες και καλέστε την ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑ για να σας αποδείξουμε ότι αυτά που λέμε δεν είναι καθόλου τυχαία. Πολύ απλά, κάνουμε ότι μπορούμε για να αυξήσουμε τις προσδοκίες σας, για αυτό και υπάρχει λόγος που είμαστε η πρώτη επιλογή σας.

  • Οι αποφράξεις, οι συντηρήσεις και οι καθαρισμοί των αποχετευτικών δικτύων είναι αναγκαίες προκειμένου να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα που παρουσιάζονται. Στόχος μας είναι μια δύσκολη κατάσταση να μετατραπεί σε μια όμορφη εμπειρία από την πλευρά σας και να μπορείτε να είστε σίγουροι για το υψηλότερο επίπεδο φροντίδας και προσοχής που δίνει προτεραιότητα στις ανάγκες σας.
  • Σας ευχαριστούμε που επιλέγετε Αποφράξεις Σύνταγμα και σας το ανταποδίδουμε με σκληρή δουλειά και άριστη εξυπηρέτηση. Η πρώτη μας προτεραιότητα είναι η προστασία του σπιτιού ή της επιχείρησής σας και πραγματικά νοιαζόμαστε για τα προβλήματα των πελατών μας και δεσμευόμαστε να κάνουμε τα πάντα για την επίλυσή τους.
  • ΞΕΒΟΥΛΩΜΑ ΛΕΚΑΝΗΣ

Ξεβούλωμα λεκάνης τουαλέτας

4:32 πμ|0 Comments

ΞΕΒΟΥΛΩΜΑ ΛΕΚΑΝΗΣ. Η βουλωμένη λεκάνη είναι ένα πρόβλημα το οποίο όλοι μας θα αναγκαστούμε να [...]

Δομή σωλήνα αποχέτευσης

4:42 πμ|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Δομή σωλήνα αποχέτευσης

Οι περισσότερες μεγάλες πόλεις σήμερα διαθέτουν ειδικές εγκαταστάσεις επεξεργασίας αποβλήτων. Μέσω ενός περίπλοκου συστήματος αποχέτευσης [...]

Ξεβούλωμα νεροχύτη

11:03 πμ|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Ξεβούλωμα νεροχύτη

ΞΕΒΟΥΛΩΜΑ ΝΕΡΟΧΥΤΗ. Θεωρείτε ότι είναι αρκετά δύσκολο να βουλώσει ένας νεροχύτης σε μια κουζίνα; Αν [...]