ΕΠΩΦΕΛΗΘΕΙΤΕ

15 € 24 ώρες - 365 ημέρες

Η πρότασή μας για να είστε πάντα καθαροί και κερδισμένοι!

Αποφράξεις Ελληνικό

Αποφράξεις Ελληνικό

Αποφράξεις Ελληνικό

Για 40 και πλέον χρόνια οι Αποφράξεις Ελληνικό είναι κοντά σας. Για κάθε πρόβλημα που αντιμετωπίζεται στα συστήματα αποχέτευσης του σπιτιού ή της επιχείρησής σας. Στο Ελληνικό και όλα τα νότια προάστια της Αττικής.

Είμαστε η πιο σίγουρη και αξιόπιστη λύση στις αποφράξεις των αποχετεύσεων στο Ελληνικό

Αποφράξεις Ελληνικό
Αποφράξεις Ελληνικό

Τα διάφορα προβλήματα της αποχέτευσης απαιτούν διαφορετικές μεθόδους αντιμετώπισης. Στην Αποφράξεις Ελληνικό χρησιμοποιούμε μια έγχρωμη, ειδική κάμερα για την επιθεώρηση των αποχετευτικών συστημάτων και το εσωτερικό των σωλήνων και των φρεατίων.

Η δαπάνη για τις επιθεωρήσεις της αποχέτευσης με κάμερα πριν από την αγορά ενός ακινήτου ή πριν σκάψετε τοίχους, δάπεδα ή αυλές για να εξασφαλίσετε τη σωστή ταυτοποίηση πιθανών προβλημάτων αξίζει τον κόπο.

Η Αποφράξεις Ελληνικού χρησιμοποιεί πολλές κάμερες υψηλής ανάλυσης που συμπεριλαμβάνονται εύκαμπτες κάμερες με μικροσκοπικές οπτικές ίνες, πλήρους χρώματος. Οι δυνατότητες διαμέτρου και μήκους ποικίλουν.

Στην Αποφραξεις Ελληνικο μπορείτε να εμπιστευτείτε την εμπειρία μας, την τεχνολογία και την ικανοποίηση των πελατών μας. Είναι απλό, θα είστε 100% ικανοποιημένοι με την υπηρεσία που παρέχεται από την Αποφραξεις Ελληνικου.

Ο εξοπλισμός επιθεώρησης της αποχέτευσης είναι το πιο σημαντικό εργαλείο που διαθέτουμε στα φορτηγά μας. Αυτός ο εξοπλισμός τελευταίας τεχνολογίας, θα επιτρέψει στον εξειδικευμένο τεχνικό μας να καθορίσει την κατάσταση στην οποία βρίσκεται το σύστημα αποχέτευσης σας. Μπορούμε να καταγράψουμε καθαρά στιγμιότυπα βίντεο για τυχόν προβλήματα που ενδεχομένως να βρούμε. Ο τεχνικός μας μπορεί επίσης να εντοπίσει την ακριβή θέση της κεφαλής της κάμερας εάν χρειάζεται κάποια επισκευή ή αντικατάσταση. Οι επιθεωρήσεις βίντεο είναι μια μεγάλη επένδυση, ειδικά εάν αγοράζετε ένα σπίτι ή έχετε προβλήματα αποχέτευσης.

Αποφράξεις Ελληνικό – Υπηρεσίες

Ακριβώς όπως οι φλέβες στο σώμα σας, έτσι και οι αποχετεύσεις στο σπίτι και οι σωλήνες θα αρχίσουν να φράζουν. Τα απόβλητα θα αρχίσουν να συσσωρεύονται και να προκαλούν όλεθρο στο αποχετευτικό σας σύστημα. Σίγουρα δεν θέλεις να γυρίσεις σπίτι σου.

Καλέστε την ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟ και προγραμματίστε μία επιθεώρηση της αποχέτευσής σας με κάμερα διάγνωσης σήμερα.

  • Οι αποφράξεις, οι συντηρήσεις και οι καθαρισμοί των αποχετευτικών δικτύων είναι αναγκαίες προκειμένου να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα που παρουσιάζονται.

    Αποφράξεις Ελληνικό – Άριστη εξυπηρέτηση

    Στόχος μας είναι μια δύσκολη κατάσταση να μετατραπεί σε μια όμορφη εμπειρία από την πλευρά σας. Να μπορείτε να είστε σίγουροι για το υψηλότερο επίπεδο φροντίδας και προσοχής που δίνει προτεραιότητα στις ανάγκες σας.

  • Σας ευχαριστούμε που επιλέγετε Αποφράξεις Ελληνικό. Σας το ανταποδίδουμε με σκληρή δουλειά και άριστη εξυπηρέτηση.

    Η πρώτη μας προτεραιότητα είναι η προστασία του σπιτιού ή της επιχείρησής σας και πραγματικά νοιαζόμαστε για τα προβλήματα των πελατών μας και δεσμευόμαστε να κάνουμε τα πάντα για την επίλυσή τους.

  • ΞΕΒΟΥΛΩΜΑ ΛΕΚΑΝΗΣ

Ξεβούλωμα λεκάνης τουαλέτας

4:32 πμ|0 Comments

ΞΕΒΟΥΛΩΜΑ ΛΕΚΑΝΗΣ. Η βουλωμένη λεκάνη είναι ένα πρόβλημα το οποίο όλοι μας θα αναγκαστούμε να [...]

Δομή σωλήνα αποχέτευσης

4:42 πμ|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Δομή σωλήνα αποχέτευσης

Οι περισσότερες μεγάλες πόλεις σήμερα διαθέτουν ειδικές εγκαταστάσεις επεξεργασίας αποβλήτων. Μέσω ενός περίπλοκου συστήματος αποχέτευσης [...]

Ξεβούλωμα νεροχύτη

11:03 πμ|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Ξεβούλωμα νεροχύτη

ΞΕΒΟΥΛΩΜΑ ΝΕΡΟΧΥΤΗ. Θεωρείτε ότι είναι αρκετά δύσκολο να βουλώσει ένας νεροχύτης σε μια κουζίνα; Αν [...]