ΕΠΩΦΕΛΗΘΕΙΤΕ

15 € 24 ώρες - 365 ημέρες

Η πρότασή μας για να είστε πάντα καθαροί και κερδισμένοι!

Αποφράξεις Άλιμος

Αποφράξεις Άλιμος

Αποφράξεις Άλιμος

Η Αποφράξεις Άλιμος προσφέρει, από τη δεκαετία του 1970, υψηλού επιπέδου υπηρεσίες καθαρισμού, απόφραξης, συντήρησης και επιθεώρησης στα οικιακά και επαγγελματικά δίκτυα αποχέτευσης.

Είμαστε η πιο αξιόπιστη και σίγουρη λύση για τις αποφράξεις αποχετεύσεων στον Άλιμο

Η Αποφράξεις Άλιμος σας προσφέρει το σύστημα εκτόξευσης νερού (υδροβολή) για τον καθαρισμό σχεδόν όλων των μεγεθών σωλήνων. Το σύστημα χρησιμοποιεί ένα συνδυασμό παλλόμενων λεπίδων νερού και πολλαπλών κεφαλών υψηλής πιέσεως για τη διάσπαση και την απομάκρυνση των συσσωρευμένων υλικών από το εσωτερικό των σωλήνων της αποχέτευσης. Ένας εκπαιδευμένος τεχνικός μπορεί να χειριστεί το εύκαμπτο ακροφύσιο κεφαλής ψεκασμού μέσω των σωλήνων σας για να εκτοξεύσει τα εμπόδια γρήγορα και με ασφάλεια.

Για πολλά χρόνια, το βιομηχανικό πρότυπο για τον καθαρισμό των αποχετευτικών αγωγών ήταν το ηλεκτροκίνητο, περιστροφικό μηχάνημα, χρησιμοποιώντας περιστρεφόμενες καλωδιώσεις που εξέρχονται μηχανικά. Το σύστημα εκτόξευσης ύδατος έρχεται μετά από αυτές τις μεθόδους αφού αποτύχουν στις προσπάθειές τους. Ένας άλλος τομέας στον οποίο το σύστημα υδροβολής εμφανίζει την ανώτερη τεχνολογία είναι στα αποτελέσματα του τελικού καθαρισμού.

Η λειτουργία του περιστροφικού καλωδίου τείνει να αφαιρεί μόνο μια τρύπα από το φράγμα, αφήνοντας ένα λάκκο ιλύος. Η αποχέτευση φαίνεται να λειτουργεί, αλλά στην πραγματικότητα έχει μειωμένη χωρητικότητα και μπορεί σύντομα να ξαναβουλώσει. Η διαδικασία εκτόξευσης νερού πλένει το εσωτερικό τοίχωμα του σωλήνα, αφήνοντας τον καθαρό. Δεν αφήνει υπολείμματα για να προσελκύσουν τα συντρίμμια και οι γραμμές της αποχεύτεσης παραμένουν καθαρότερες. Η κεφαλή εκτόξευσης νερού προσβάλλει την πορώδη σύσταση της λάσπης και όχι τα ακριβά σας υδραυλικά!

Οι ευγενικοί και αξιόπιστοι εκπαιδευμένοι τεχνικοί μας θα χειριστούν την κατάστασή σας με τη φροντίδα που οι πελάτες μας περιμένουν, για την καλύτερη δυνατή απόδοση για όλες τις ανάγκες της αποχέτευσης σας.

Το σύστημα υδροβολής λειτουργεί με ιδιαίτερα υψηλή πίεση νερού! Με αυτό μπορούμε να καθαρίσουμε οποιοδήποτε πρόβλημα αποχέτευσης που περιλαμβάνει, αλλά δεν περιορίζεται σε: αποχετευτικά δίκτυα, φραγμένες γραμμές από λάσπη, εμπόδια ριζών δέντρων, φραγμένες γραμμές από λίπος σε εστιατόρια και άλλες επιχειρήσεις κλπ.

  • Οι αποφράξεις, οι συντηρήσεις και οι καθαρισμοί των αποχετευτικών δικτύων είναι αναγκαίες προκειμένου να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα που παρουσιάζονται. Στόχος μας είναι μια δύσκολη κατάσταση να μετατραπεί σε μια όμορφη εμπειρία από την πλευρά σας και να μπορείτε να είστε σίγουροι για το υψηλότερο επίπεδο φροντίδας και προσοχής που δίνει προτεραιότητα στις ανάγκες σας.
  • Σας ευχαριστούμε που επιλέγετε Αποφράξεις Άλιμος και σας το ανταποδίδουμε με σκληρή δουλειά και άριστη εξυπηρέτηση. Η πρώτη μας προτεραιότητα είναι η προστασία του σπιτιού ή της επιχείρησής σας και πραγματικά νοιαζόμαστε για τα προβλήματα των πελατών μας και δεσμευόμαστε να κάνουμε τα πάντα για την επίλυσή τους.
  • ΞΕΒΟΥΛΩΜΑ ΛΕΚΑΝΗΣ

Ξεβούλωμα λεκάνης τουαλέτας

4:32 πμ|0 Comments

ΞΕΒΟΥΛΩΜΑ ΛΕΚΑΝΗΣ. Η βουλωμένη λεκάνη είναι ένα πρόβλημα το οποίο όλοι μας θα αναγκαστούμε να [...]

Δομή σωλήνα αποχέτευσης

4:42 πμ|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Δομή σωλήνα αποχέτευσης

Οι περισσότερες μεγάλες πόλεις σήμερα διαθέτουν ειδικές εγκαταστάσεις επεξεργασίας αποβλήτων. Μέσω ενός περίπλοκου συστήματος αποχέτευσης [...]

Ξεβούλωμα νεροχύτη

11:03 πμ|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Ξεβούλωμα νεροχύτη

ΞΕΒΟΥΛΩΜΑ ΝΕΡΟΧΥΤΗ. Θεωρείτε ότι είναι αρκετά δύσκολο να βουλώσει ένας νεροχύτης σε μια κουζίνα; Αν [...]