ΕΠΩΦΕΛΗΘΕΙΤΕ

15 € 24 ώρες - 365 ημέρες

Η πρότασή μας για να είστε πάντα καθαροί και κερδισμένοι!

Αποφράξεις Πειραιά

Αποφράξεις Πειραιά

Αποφράξεις Πειραιά

Η Αποφράξεις Πειραιά είναι πάντα δίπλα σας για κάθε πρόβλημα που αντιμετωπίζετε στα αποχετευτικά δίκτυα του σπιτιού ή του επαγγελματικού σας χώρου, με συνέπεια, επαγγελματισμό και εγγυημένο αποτέλεσμά σε κάθε προσφερόμενη εργασία.

Είμαστε η πιο αξιόπιστη και σίγουρη λύση για τις αποφράξεις των αποχετεύσεων στον Πειραιά

Η Αποφράξεις Πειραιά προσφέρει πλήρεις υπηρεσίες δικτύων αποχέτευσης και διαθέτει τους πιο έμπειρους τεχνικούς 24 ώρες την ημέρα, κατόπιν κλήσης για καταστάσεις έκτακτης ανάγκης σε όλη την περιοχή του Πειραιά και των προαστίων του.

Μπορείτε να αποφύγετε τις εμπλοκές, τις διαρροές και άλλα προβλήματα του συστήματος της αποχέτευσης με την υπηρεσία της τακτικής, προληπτικής συντήρησης. Επικοινωνήστε με την Αποφραξεις Πειραιας σήμερα, για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις υπηρεσίες τακτικής, προληπτικής συντήρησης των γραμμών της αποχέτευσης.

Χρησιμοποιούμε την εμπειρία των τεχνικών μας, ώστε να μπορέσουμε να αποφασίσουμε ποια μέθοδο καθαρισμού θα λειτουργήσει καλύτερα ανάλογα με τον τύπο του προβλήματος που έχετε και πού βρίσκεται. Οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν:

  • Υπηρεσίες καθαρισμού αποχετεύσεων, συμπεριλαμβανομένης της υδροβολής
  • Επιθεωρήσεις σωλήνων με ειδική κάμερα διάγνωσης, για την επαλήθευση της ακεραιότητας των σωλήνων αποχέτευσης
  • Έλεγχο των αποχετευτικών συστημάτων
  • Πλήρεις υπηρεσίες δικτύων αποχέτευσης

 

Για την επιθεώρηση των αποχετευτικών γραμμών, η Αποφράξεις Πειραια διαθέτει ειδικό εξοπλισμό, που μέσω ενός υπολογιστή αποθηκεύει και δημιουργεί ένα βίντεο των επιθεωρούμενων γραμμών. Αντί να σκάψουμε τυχαία, η κάμερα επιτρέπει την ανασκαφή ακριβείας ακριβώς εκεί πού είναι το πρόβλημα. Μια επιθεώρηση αποχέτευσης με κάμερα είναι σχεδόν πάντα προτιμότερη, επειδή μπορεί να βρει την ακριβή αιτία του προβλήματος πολύ πιο γρήγορα από άλλες μεθόδους. Καταλήγουμε ότι η κάμερα διάγνωσης είναι ένα εξαιρετικό, συνδυαστικό εργαλείο για την αφαίρεση λίπους και σκουπιδιών από τους σωλήνες αποχέτευσης. Αυτό μπορεί να εξοικονομήσει πολλά χρήματα.

Η Αποφράξεις Πειραιά μπορεί να εξασφαλίσει ότι το σύστημα αποχέτευσης του σπιτιού ή της επιχείρησής σας είναι πάντα λειτουργικό όσο το δυνατόν περισσότερο. Ο καθαρισμός των αποχετεύσεων μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως προληπτικό μέτρο σε αποχετεύσεις που φράζουν τακτικά ή μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε αποχετεύσεις που έχουν φράξει πρόσφατα.

Ως αποτέλεσμα, αξίζει τον κόπο για τους ιδιοκτήτες σπιτιών και επιχειρήσεων να συνεργαστούν με την ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΕΙΡΑΙΑΣ που διαθέτει εξοπλισμό υψηλών προδιαγραφών, για τις υπηρεσίες των δικτύων της αποχέτευσης.

  • Οι αποφράξεις, οι συντηρήσεις και οι καθαρισμοί των αποχετευτικών δικτύων είναι αναγκαίες προκειμένου να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα που παρουσιάζονται. Στόχος μας είναι μια δύσκολη κατάσταση να μετατραπεί σε μια όμορφη εμπειρία από την πλευρά σας και να μπορείτε να είστε σίγουροι για το υψηλότερο επίπεδο φροντίδας και προσοχής που δίνει προτεραιότητα στις ανάγκες σας.
  • Σας ευχαριστούμε που επιλέγετε Αποφράξεις Πειραιάς και σας το ανταποδίδουμε με σκληρή δουλειά και άριστη εξυπηρέτηση. Η πρώτη μας προτεραιότητα είναι η προστασία του σπιτιού ή της επιχείρησής σας και πραγματικά νοιαζόμαστε για τα προβλήματα των πελατών μας και δεσμευόμαστε να κάνουμε τα πάντα για την επίλυσή τους.
  • ΞΕΒΟΥΛΩΜΑ ΛΕΚΑΝΗΣ

Ξεβούλωμα λεκάνης τουαλέτας

4:32 πμ|0 Comments

ΞΕΒΟΥΛΩΜΑ ΛΕΚΑΝΗΣ. Η βουλωμένη λεκάνη είναι ένα πρόβλημα το οποίο όλοι μας θα αναγκαστούμε να [...]

Δομή σωλήνα αποχέτευσης

4:42 πμ|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Δομή σωλήνα αποχέτευσης

Οι περισσότερες μεγάλες πόλεις σήμερα διαθέτουν ειδικές εγκαταστάσεις επεξεργασίας αποβλήτων. Μέσω ενός περίπλοκου συστήματος αποχέτευσης [...]

Ξεβούλωμα νεροχύτη

11:03 πμ|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Ξεβούλωμα νεροχύτη

ΞΕΒΟΥΛΩΜΑ ΝΕΡΟΧΥΤΗ. Θεωρείτε ότι είναι αρκετά δύσκολο να βουλώσει ένας νεροχύτης σε μια κουζίνα; Αν [...]