ΕΠΩΦΕΛΗΘΕΙΤΕ

15 € 24 ώρες - 365 ημέρες

Η πρότασή μας για να είστε πάντα καθαροί και κερδισμένοι!

Αποφράξεις Δραπετσώνα

Αποφράξεις Δραπετσώνα

Αποφράξεις Δραπετσώνα

Από τη δεκαετία του 1970 μέχρι και σήμερα η Αποφράξεις Δραπετσώνα δραστηριοποιείται στον κλάδο των συστημάτων αποχέτευσης, προσφέροντας υπηρεσίες υψηλού επιπέδου σε σπίτια και επιχειρήσεις της ευρύτερης περιοχής του Πειραιά.

Είμαστε η πιο αξιόπιστη και σίγουρη λύση για τις αποφράξεις των αποχετεύσεων στη Δραπετσώνα

Είτε χρειάζεστε επιθεώρηση αποχέτευσης, καθαρισμό φρεατίων ή μια απλή απόφραξη, οι έμπειροι τεχνικοί μας μπορούν να το χειριστούν για εσάς γρήγορα και αποτελεσματικά. Τα περισσότερα προβλήματα στα δίκτυα της αποχέτευσης ξεκινούν σαν μια μικρή, σχεδόν απαρατήρητη ενόχληση. Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ είναι μια πλήρως εξειδικευμένη, τοπική, οικογενειακή επιχείρηση που λειτουργεί από τη δεκαετία του 1970.

Καλέστε μας σήμερα να προγραμματίσουμε την υπηρεσία που χρειάζεστε, στο σημείο και τη στιγμή που σας εξυπηρετεί καλύτερα. Τα ζητήματα αποχέτευσης μπορούν να αποτελέσουν σημαντικό βάρος για τους ιδιοκτήτες σπιτιού. Η Αποφράξεις Δραπετσώνα είναι έτοιμη να σας προφέρει τις καλύτερες υπηρεσίες συστημάτων αποχέτευσης στον Πειραιά. Όποιο και αν είναι το θέμα, εμείς θα το αντιμετωπίσουμε. Το σημαντικότερο είναι ότι παρέχουμε υπηρεσίες με ειλικρίνεια και ακεραιότητα σε όλες τις επαγγελματικές μας συναλλαγές.

Από ένα βουλωμένο νεροχύτη στην κουζίνα σας και μια φραγμένη τουαλέτα, από μια απλή απόφραξη μέχρι έναν πιο εξονυχιστικό καθαρισμό αποχέτευσης με υδροβολή, είμαστε εδώ για να λύσουμε όλα σας τα προβλήματα.

Η Αποφραξεις Δραπετσωνα φροντίζει για το φραγμένο αποχετευτικό σας σύστημα καθώς και για το περιβάλλον, γι ‘αυτό και προωθούμε τη μέθοδο της υδροβολής περισσότερο από κάθε άλλη μέθοδο καθαρισμού των υδρορροών και των φρεατίων. Ως αποτέλεσμα, είμαστε σε θέση να γλιτώσουμε από τους πελάτες μας πολλά χρήματα, συνιστώντας έναν απλό καθαρισμό αποχέτευσης αντί για μια δαπανηρή αντικατάσταση γραμμών.

Την επόμενη φορά που αντιμετωπίζετε ένα πρόβλημα με την γραμμή αποχέτευσης σας, καλέστε τους εμπειρογνώμονες της ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ, όπως οι περισσότεροι ιδιοκτήτες σπιτιών και επιχειρήσεων της περιοχής. Εξειδικευόμαστε στον καθαρισμό φρεατίων και υδρορροών, συντηρήσεις αποχέτευσης, απόφραξη αποχέτευσης, καθαρισμό αποχετεύσεων, υπηρεσίες επιθεώρησης της αποχέτευσης με κάμερα διάγνωσης, αντλήσεις υδάτων κλπ. Εξυπηρετούμε πελάτες σε όλο τον Πειραιά και για έκτακτες ανάγκες είμαστε διαθέσιμοι όλο το 24ωρο, όλες τις ημέρες του χρόνου.

  • Οι αποφράξεις, οι συντηρήσεις και οι καθαρισμοί των αποχετευτικών δικτύων είναι αναγκαίες προκειμένου να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα που παρουσιάζονται. Στόχος μας είναι μια δύσκολη κατάσταση να μετατραπεί σε μια όμορφη εμπειρία από την πλευρά σας και να μπορείτε να είστε σίγουροι για το υψηλότερο επίπεδο φροντίδας και προσοχής που δίνει προτεραιότητα στις ανάγκες σας.
  • Σας ευχαριστούμε που επιλέγετε Αποφράξεις Δραπετσώνα και σας το ανταποδίδουμε με σκληρή δουλειά και άριστη εξυπηρέτηση. Η πρώτη μας προτεραιότητα είναι η προστασία του σπιτιού ή της επιχείρησής σας και πραγματικά νοιαζόμαστε για τα προβλήματα των πελατών μας και δεσμευόμαστε να κάνουμε τα πάντα για την επίλυσή τους.
  • ΞΕΒΟΥΛΩΜΑ ΛΕΚΑΝΗΣ

Ξεβούλωμα λεκάνης τουαλέτας

4:32 πμ|0 Comments

ΞΕΒΟΥΛΩΜΑ ΛΕΚΑΝΗΣ. Η βουλωμένη λεκάνη είναι ένα πρόβλημα το οποίο όλοι μας θα αναγκαστούμε να [...]

Δομή σωλήνα αποχέτευσης

4:42 πμ|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Δομή σωλήνα αποχέτευσης

Οι περισσότερες μεγάλες πόλεις σήμερα διαθέτουν ειδικές εγκαταστάσεις επεξεργασίας αποβλήτων. Μέσω ενός περίπλοκου συστήματος αποχέτευσης [...]

Ξεβούλωμα νεροχύτη

11:03 πμ|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Ξεβούλωμα νεροχύτη

ΞΕΒΟΥΛΩΜΑ ΝΕΡΟΧΥΤΗ. Θεωρείτε ότι είναι αρκετά δύσκολο να βουλώσει ένας νεροχύτης σε μια κουζίνα; Αν [...]