Αποφράξεις Μεταξουργείο

Από τη δεκαετία του 1970, η Αποφράξεις Μεταξουργείο παρέχει ολοκληρωμένα πακέτα υπηρεσιών για τα δίκτυα των αποχετεύσεων σε οικιακούς, επαγγελματικούς και δημόσιους χώρους, άμεσα και αποτελεσματικά.

Είμαστε η πιο αξιόπιστη και σίγουρη λύση για τις αποφράξεις των αποχετεύσεων στο Μεταξουργείο

Κατά την διάρκεια των 40 ετών που λειτουργεί η Αποφράξεις Μεταξουργείο παρέχει τις καλύτερες και πιο άμεσες υπηρεσίες έχοντας ως βασικό γνώμονα την δική σας άριστη εξυπηρέτηση. Αυτή είναι η φιλοσοφία μας. Όλα αυτά τα χρόνια έχουμε αποκτήσει μια πολύτιμη εικόνα που αντανακλάται από τους εκατοντάδες ευχαριστημένους πελάτες που εξυπηρετήσαμε. Ειδικευόμαστε στους καθαρισμούς και στις αποφράξεις των αποχετεύσεων. Οι ειδικοί μας είναι άριστα εκπαιδευμένοι για να λύσουν και να βοηθήσουν οποιοδήποτε από τα προβλήματα καθαρισμού, απόφραξης και συντήρησης.

Όλοι μας γνωρίζουμε πόσο ενοχλητικό και τρομακτικό μπορεί να είναι αν έχει πλημμυρίσει το υπόγειο, δεν μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε την τουαλέτα, να κάνουμε το μπάνιο μας ή να πλύνουμε τα ρούχα ή τα πιάτα μας εξαιτίας ενός βουλώματος. Τα τηλέφωνα μας 24 ώρες το 24ωρο θα απαντηθεί από κάποιο άτομο και όχι από αυτοματοποιημένο σύστημα.

Είμαστε τυπικοί στο χρονοδιάγραμμα της κάθε εργασίας μας με τακτοποιημένη εμφάνιση και πάντα ευγενικοί. Καλέστε μας αμέσως για θέματα σχετικά με την αποχέτευση σας , πριν προκληθεί ακόμη μεγαλύτερη ζημιά. Στόχος μας είναι να καταλαβαίνουμε και να ανταποκρινόμαστε στις ανάγκες των πελατών μας με την επίλυση των θεμάτων που αντιμετωπίζουν.

Καμία εργασία δεν είναι πολύ μεγάλη ή πολύ μικρή για εμάς. Η Αποφρακτική Μεταξουργείου είναι κάτι περισσότερο από μια κορυφαία εταιρεία στον καθαρισμό αποχετεύσεων. Αναλαμβάνουμε κάθε είδους αποφράξεις σε φρεάτια και σωληνώσεις, σε σιφώνια, λεκάνες, νιπτήρες, μπανιέρες, νεροχύτες και σε δίκτυα απορροής ομβρίων υδάτων. Μπορούμε να σας βοηθήσουμε με οτιδήποτε έχει σχέση με το αποχετευτικό σας σύστημα γρήγορα και άμεσα στο σπίτι ή τη δουλειά σας.

Μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε με μηνιαία, τριμηνιαία και ετήσια προγράμματα τακτικής, προληπτικής συντήρησης για να ταιριάζει στις δικές σας προσωπικές ανάγκες. Οι τακτικοί καθαρισμοί των αποχετεύσεων σας θα μειώσουν σημαντικά την πιθανότητα βουλώματος, η οποία μπορεί να οδηγήσει σε ανθυγιεινές συνθήκες στο σπίτι ή την επιχείρησή σας.

  • Οι αποφράξεις, οι συντηρήσεις και οι καθαρισμοί των αποχετευτικών δικτύων είναι αναγκαίες προκειμένου να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα που παρουσιάζονται. Στόχος μας είναι μια δύσκολη κατάσταση να μετατραπεί σε μια όμορφη εμπειρία από την πλευρά σας και να μπορείτε να είστε σίγουροι για το υψηλότερο επίπεδο φροντίδας και προσοχής που δίνει προτεραιότητα στις ανάγκες σας.
  • Σας ευχαριστούμε που επιλέγετε Αποφράξεις Μεταξουργείο και σας το ανταποδίδουμε με σκληρή δουλειά και άριστη εξυπηρέτηση. Η πρώτη μας προτεραιότητα είναι η προστασία του σπιτιού ή της επιχείρησής σας και πραγματικά νοιαζόμαστε για τα προβλήματα των πελατών μας και δεσμευόμαστε να κάνουμε τα πάντα για την επίλυσή τους.
  • Αποφράξεις

Αποφράξεις νεροχυτών για προχωρημένους

Σεπτέμβριος 28th, 2017|0 Comments

Αποφράξεις νεροχυτών για προχωρημένους Σε αυτό το σημείο θα αναλύσουμε το πώς θα μπορούσατε να [...]

  • Αποφράξεις αποχετεύσεων

Κάντε μόνοι σας αποφράξεις σε νεροχύτες και μπανιέρες

Ιούνιος 20th, 2017|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Κάντε μόνοι σας αποφράξεις σε νεροχύτες και μπανιέρες

Κάντε μόνοι σας αποφράξεις σε νεροχύτες και μπανιέρες Οι αποφράξεις βουλωμένων νεροχυτών και γενικώς των [...]

  • Αποφράξεις σωλήνων

Αποφράξεις ενδοδαπέδιων σωλήνων

Απρίλιος 27th, 2017|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Αποφράξεις ενδοδαπέδιων σωλήνων

Αποφράξεις ενδοδαπέδιων σωλήνων Το αποχετευτικό σύστημα μιας μονοκατοικίας είναι πολύ διαφορετικό από αυτό μιας πολυκατοικίας. [...]