Η Αποφράξεις Βάρκιζα, το έμπειρο προσωπικό της και ο σύγχρονος, εξειδικευμένος εξοπλισμός της είναι σε θέση να δώσουν ακόμα και στην πιο δύσκολη περίπτωση τη λύση. Επικοινωνήστε μαζί μας για οποιοδήποτε θέμα απόφραξης και εμείς θα σας στείλουμε άμεσα το κατάλληλο προσωπικό.

Προσφέρουμε υπηρεσίες απόφραξης, καθαρισμού και συντήρησης αποχετεύσεων στην ευρύτερη περιοχή των νοτίων προαστίων Αττικής. Από το 1970 έχουμε κερδίσει, δίκαια, τη φήμη ότι εκτελούμε όλες τις απαιτούμενες εργασίες ,με εντιμότητα και ακεραιότητα διατηρώντας τις τιμές μας δίκαιες και ανταγωνιστικές.

Προσπαθούμε συνεχώς να αναβαθμίζουμε τις υπηρεσίες μας, μέσα από τη συνεχή έρευνα και ανάπτυξη τεχνικών που θα μπορούσε να κάνει το έργο μας πιο αποτελεσματικό και πιο γρήγορο.

Στην Αποφράξεις Βάρκιζα δίνουμε πάντα μεγάλη προσοχή στη λεπτομέρεια, έτσι ώστε οι πελάτες μας να μπορούν να αισθάνονται ασφαλείς και άνετα, όταν συνεργάζονται μαζί μας.

Είμαστε αφοσιωμένοι στην δουλειά μας και ακολουθούμε τις πιο σύγχρονες προδιαγραφές και απαιτήσεις του τομέα μας, ώστε να μπορούμε να διασφαλίσουμε ότι οι πελάτες μας λαμβάνουν αξιόπιστες υπηρεσίες και διαρκή αποτελέσματα.
Αν ξαφνικά έχετε κάποιο θέμα με τις υδρορροές από το αποχετευτικό σας δίκτυο, αν έχει βουλώσει ο νιπτήρας, ο νεροχύτης ή οτιδήποτε άλλο στον χώρο σας, θα σας στείλουμε έναν από τους τεχνικούς μας για να σώσει το υπόλοιπο της ημέρας σας.
Καλέστε Αποφράξεις Βάρκιζα και θα απαντήσουμε σε κάθε σας ερώτηση και θα χαρούμε να σας απαλλάξουμε από το ξαφνικό πρόβλημα που τάραξε την καθημερινότητά σας. Είμαστε σε θέση να φροντίσουμε για όλες τις ανάγκες του χώρου σας που σχετίζονται με την αποχέτευσή σας.


Εγγυόμαστε την ποιότητα της δουλειάς μας στο 100%. Η εμπιστοσύνη των πελατών μας είναι κάτι που μας κάνει πολύ περήφανους και μας εμπνέει να αναβαθμιζόμαστε συνεχώς.

Στην Αποφράξεις Βάρκιζα χρησιμοποιούμε την πιο προηγμένη και πρόσφατη τεχνολογία του κλάδου μας και οι τεχνικοί μας εκπαιδεύονται και εξειδικεύονται. Είμαστε έτοιμοι να σας λύσουμε όλες τις απορίες που μπορεί να έχετε και να επιλύσουμε κάθε κατάσταση που αντιμετωπίζετε.