ΕΠΩΦΕΛΗΘΕΙΤΕ

15 € 24 ώρες - 365 ημέρες

Η πρότασή μας για να είστε πάντα καθαροί και κερδισμένοι!

Αποφράξεις Σεπόλια

Αποφράξεις Σεπόλια

Αποφράξεις Σεπόλια

 

Η Αποφράξεις Σεπόλια είναι μια τοπική ανεξάρτητη οικογενειακή επιχείρηση που προσφέρει ποιοτικές υπηρεσίες αποχετευτικών συστημάτων, με δίκαιη τιμολόγηση και είμαστε πολύ υπερήφανοι για την ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρουμε στους πελάτες μας.

Είμαστε η πιο αξιόπιστη και σίγουρη λύση για τις αποφράξεις των αποχετεύσεων στα Σεπόλια

Αποφράξεις Σεπόλια

Στην Αποφράξεις Σεπόλια καταλαβαίνουμε πως όταν έχετε μια βουλωμένη αποχέτευση, αγχώνεστε. Νομίζετε ότι ήρθε το τέλος του κόσμου, προσπαθώντας προσωρινά μόνο να το αντιμετωπίσετε. Ανταποκρινόμαστε κατευθείαν στο πρόβλημα σας. Μπορούμε να το διαγνώσουμε άμεσα και με τον ίδιο τρόπο το επιλύουμε.

Είμαστε ικανοί και μπορούμε να αντιμετωπίσουμε τα πάντα. Η εμπειρία και η τεχνογνωσία μας, μας έχουν κάνει ηγέτες στον τομέα των αποχετεύσεων. Αναλαμβάνουμε έργα όσο δύσκολα και αν είναι, άλλοι αποφεύγουν. Ως εκ τούτου, η δέσμευσή μας προς τους πελάτες μας, ισοδυναμεί με την επιτυχία της επιχείρησής μας.

Για να αποκατασταθεί μια βλάβη μπορούμε επίσης να διαγνώσουμε το συγκεκριμένο σημείο της διαρροής με μια λεπτομερή έρευνα του δικτύου αποχέτευσηςμε κάμερα υψηλής ευκρίνειας και τεχνολογίας. Έτσι σας γλιτώνουμε από άσκοπα σκαψίματα, ταλαιπωρία και χρήματα.

Η υγεία, η ασφάλεια, το περιβάλλον και η ποιότητα είναι οι τέσσερις ακρογωνιαίοι λίθοι της Αποφραξεις Σεπολια και παρέχουν τις γερές βάσεις που κρίνουν αναγκαία για να παραμείνουμε η πρώτη επιλογή για τους πελάτες μας. Έτσι, αν χρειάζεστε οτιδήποτε που έχει σχέση με την αποχέτευσή σας είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε.

Αποφράξεις Σεπόλια – πάντα δίπλα σας

Λόγω του μεγάλου μας στόλου φορτηγών, το καθένα εξοπλισμένο με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, η Αποφρακτική Σεπόλια μπορεί άμεσα να είναι κοντά σας. Κάθε κλήση από τους πελάτες μας αποτελεί πρόκληση για εμάς γιατί έτσι μπορούμε και αποδεικνύουμε την αγάπη και το μεράκι που έχουμε για την δουλειά μας.

Με την πολλών ετών πλέον εμπειρία μας μπορούμε να σας καθοδηγήσουμε και να σας συμβουλεύσουμε για την αποφυγή τυχόν μελλοντικών προβλημάτων. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο συνεχώς αναζητούμε βελτίωση των πρακτικών εργασίας μας και επενδύουμε σε οικονομικά αποδοτικά προϊόντα.

Μόλις καταλάβετε ότι κάτι συμβαίνει, καλέστε αμέσως την ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕΠΟΛΙΑ. Μην προσπαθήσετε να αντιμετωπίσετε το πρόβλημα μόνοι σας. Εάν αφεθεί για υπερβολικά μεγάλο χρονικό διάστημα, μπορεί να έχει αρνητικές επιπτώσεις για το σπίτι σας και μπορεί τελικά να οδηγήσουν σε μια απίστευτα δαπανηρή αντιμετώπιση.

  • Οι αποφράξεις, οι συντηρήσεις και οι καθαρισμοί των αποχετευτικών δικτύων είναι αναγκαίες προκειμένου να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα που παρουσιάζονται. Στόχος μας είναι μια δύσκολη κατάσταση να μετατραπεί σε μια όμορφη εμπειρία από την πλευρά σας και να μπορείτε να είστε σίγουροι για το υψηλότερο επίπεδο φροντίδας και προσοχής που δίνει προτεραιότητα στις ανάγκες σας.
  • Σας ευχαριστούμε που επιλέγετε Αποφράξεις Σεπόλια και σας το ανταποδίδουμε με σκληρή δουλειά και άριστη εξυπηρέτηση. Η πρώτη μας προτεραιότητα είναι η προστασία του σπιτιού ή της επιχείρησής σας και πραγματικά νοιαζόμαστε για τα προβλήματα των πελατών μας και δεσμευόμαστε να κάνουμε τα πάντα για την επίλυσή τους.
  • ΞΕΒΟΥΛΩΜΑ ΛΕΚΑΝΗΣ

Ξεβούλωμα λεκάνης τουαλέτας

4:32 πμ|0 Comments

ΞΕΒΟΥΛΩΜΑ ΛΕΚΑΝΗΣ. Η βουλωμένη λεκάνη είναι ένα πρόβλημα το οποίο όλοι μας θα αναγκαστούμε να [...]

Δομή σωλήνα αποχέτευσης

4:42 πμ|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Δομή σωλήνα αποχέτευσης

Οι περισσότερες μεγάλες πόλεις σήμερα διαθέτουν ειδικές εγκαταστάσεις επεξεργασίας αποβλήτων. Μέσω ενός περίπλοκου συστήματος αποχέτευσης [...]

Ξεβούλωμα νεροχύτη

11:03 πμ|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Ξεβούλωμα νεροχύτη

ΞΕΒΟΥΛΩΜΑ ΝΕΡΟΧΥΤΗ. Θεωρείτε ότι είναι αρκετά δύσκολο να βουλώσει ένας νεροχύτης σε μια κουζίνα; Αν [...]