ΕΠΩΦΕΛΗΘΕΙΤΕ

15 €24 ώρες - 365 ημέρες

Η πρότασή μας για να είστε πάντα καθαροί και κερδισμένοι!

Αποφράξεις με βεντούζα αναρρόφησης και συρμάτινη κρεμάστρα

ΒΕΝΤΟΥΖΑ ΑΠΟΦΡΑΞΗΣ. Σε αυτό το σημείο, θα παρουσιάσουμε άλλες δύο μεθόδους απόφραξης της τουαλέτας σας: τις μεθόδους της βεντούζας και της κρεμάστρας. Αν γνωρίζετε ότι υπάρχει ένα αντικείμενο στην τουαλέτα το οποίο δημιουργεί την εμπλοκή, μπορείτε να δοκιμάσετε τη μέθοδο της βεντούζας αναρρόφησης.

Απόφραξη με βεντούζα αναρρόφησης

ΒΕΝΤΟΥΖΑ ΑΠΟΦΡΑΞΗΣ

Η κατάλληλη βεντούζα καταλήγει σε μια πτυσσόμενη φλάντζα από καουτσούκ στο κάτω μέρος η οποία σχηματίζει μια σφράγιση. Η βεντούζα θα πρέπει να έχει ένα σχήμα που θα εξασφαλίζει ότι το νερό στο οποίο θα ασκηθεί η πίεση δε θα εκτιναχτεί πίσω υπερχειλίζοντας τη λεκάνη και το πάτωμά σας. Αν δεν είστε σίγουροι για την αποτελεσματικότητα της βεντούζας σας, τυλίξτε ένα παλιό πανί γύρω από το άκρο της και πιέστε προς τα κάτω για να αποφύγετε τυχόν διαρροές. Στη συνέχεια, ρίξτε ζεστό νερό στη βεντούζα προκειμένου να μαλακώσει και να δημιουργήσει ευκολότερα μια «σφραγίδα» στη λεκάνη.

Τοποθετήστε τη βεντούζα μέσα στη λεκάνη και πιέστε σταθερά και σταδιακά προς τα κάτω. Βεβαιωθείτε ότι η βεντούζα καλύπτει τελείως την τρύπα. Το έμβολο της βεντούζας πρέπει να βυθιστεί στο νερό για να είναι αποτελεσματική η απόφραξη. Είναι σημαντικό να αισθάνεστε ότι πιέζετε νερό, όχι αέρα. Τραβήξτε το έμβολο πάνω για να δημιουργηθεί αναρρόφηση στην αποχέτευση, και μετά πιέστε για να προκαλέσετε πίεση. Μην ξεχνάτε η λεκάνη έφραξε επειδή κάτι πήγε μέσα, επομένως, αν πιέσετε πολύ επιθετικά, ίσως η απόφραξη όχι μόνο θα αποτύχει αλλά θα επιδεινώσει την εμπλοκή. Οπότε, θέλουμε σταθερές, δυνατές, αλλά ήρεμες κινήσεις.

Εάν η απόφραξη επιτύχει αλλά κάτι φαίνεται ακόμα να εμποδίζει την ελεύθερη ροή νερού στη λεκάνη, γεμίστε τη λεκάνη και πάλι με νερό. Γεμίστε το τόσο όσο είναι και ξεπλύνετε. Στη συνέχεια κάντε την ίδια διαδικασία με τη βεντούζα αποστράγγισης. Κάποιες εμπλοκές είναι πιο δύσκολες και η διαδικασία απόφραξης χρειάζεται να επαναληφθεί. Σε γενικές γραμμές, η βασική αρχή είναι ότι οι αποφράξεις αυτές πετυχαίνουν όταν καταφέρετε πίεση και από τις δύο κατευθύνσεις, κάτι που σταδιακά θα οδηγήσει την εμπλοκή να χαλαρώσει.

Απόφραξη με συρμάτινη κρεμάστρα

ΒΕΝΤΟΥΖΑ ΑΠΟΦΡΑΞΗΣ ΚΑΙ ΣΥΡΜΑΤΙΝΗ ΚΡΕΜΑΣΤΡΑ

Μια άλλη μέθοδος απόφραξης της τουαλέτας σας είναι η χρήση μιας συρμάτινης κρεμάστρας. Αυτή η μέθοδος θα είναι αποτελεσματική εάν το πρόβλημα εντοπίζεται στα πρώτα λίγα εκατοστά του σωλήνα της τουαλέτας σας. Αρχικά, ξεδιπλώστε την κρεμάστρα. Γυρίστε τα άνω άκρα της μέχρις ότου δεν είναι πλέον συνδεδεμένα μεταξύ τους. Για να αποφύγετε την καταστροφή της πορσελάνης της τουαλέτας τυλίξτε σφιχτά το ένα άκρο με ένα πανί. Βάλτε το τυλιγμένο άκρο του καλωδίου στον αγωγό. Όταν η κρεμάστρα είναι μέσα στην αποχέτευση, σπρώξτε με απαλές και κυκλικές κινήσεις για να καθαρίσετε τον αγωγό.

Σε περίπτωση που αποτύχουν και οι δύο αυτοί μέθοδοι, μη διστάσετε να μας καλέσετε για μια επαγγελματική απόφραξη από τους άρτια εκπαιδευμένους τεχνικούς μας. Διαθέτουμε όλα τα μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας για οποιαδήποτε περίπτωση φραξίματος. Με το που μας πάρετε τηλέφωνο θα έρθουμε άμεσα στον χώρο που θα μας υποδείξετε. Είμαστε διαθέσιμοι κάθε μέρα όλο το 24ωρο.


24 ώρες – 365 ημέρες
Είμαστε κοντά σας όταν μας χρειαστείτε. Ένα τηλεφώνημά σας είναι αρκετό για να επέμβουμε άμεσα.
6944 382825

FAQ – Συχνές Ερωτήσεις

Μια απλή βεντούζα με επίπεδο χείλος, δημιουργεί ένα σφράγισμα πάνω από την οπή του νεροχύτη για να ασκήσει την πίεση που απαιτείται για να αποσπάσει το φράξιμο. Βεβαιωθείτε ότι ο νεροχύτης περιέχει αρκετό νερό για να βυθίσει την κεφαλή της βεντούζας και τοποθετήστε το κύπελλο πάνω από το άνοιγμα αποχέτευσης.

Ως εναλλακτική λύση δοκιμάστε να ρίξτε ένα φλιτζάνι μαγειρική σόδα και δύο φλιτζάνια ξύδι στην τουαλέτα. Αφήστε το να αφρίσει για μισή ώρα. Εάν το φράξιμο δεν εξαφανιστεί, δοκιμάστε το κόλπο με ζεστό νερό.
Το μόνο που κάνετε είναι να ξετυλίξετε μια συρμάτινη κρεμάστρα, διατηρώντας το άγκιστρο ανέπαφο. Τοποθετήστε το άγκιστρο, με το κεφάλι, στην αποχέτευση και τραβήξτε το πάνω-κάτω επανειλημμένα. Μπορείτε ακόμη να δοκιμάσετε να στρίψετε την κρεμάστρα για να πιάσετε το αντικείμενο του φραξίματος. Μόλις το πιάσετε στο γάντζο, τραβήξτε την κρεμάστρα έξω από την αποχέτευση και ξεφορτωθείτε το φράξιμο.
Αρχικά, ξετυλίξτε τη συρμάτινη κρεμάστρα και, στη συνέχεια, τυλίξτε τη μια άκρη του σύρματος με ένα πανί, χρησιμοποιώντας κολλητική ταινία για να τη διατηρήσετε στη θέση της. Σπρώξτε την κρεμάστρα στην αποχέτευση της τουαλέτας και σπρώξτε το εμπόδιο πέρα ​​από την στροφή στην οποία έχει κολλήσει.