ΕΠΩΦΕΛΗΘΕΙΤΕ

15 €24 ώρες - 365 ημέρες

Η πρότασή μας για να είστε πάντα καθαροί και κερδισμένοι!

Αποφράξεις Μαρούσι

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΑΡΟΥΣΙ. Παρέχουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες απόφραξης και άριστη εξυπηρέτηση των πελατών μας. Στον τομέα των αποχετεύσεων έχουμε ολοκληρώσει αμέτρητες εργασίες καθαρισμών και αποφράξεων οποιουδήποτε εύρους. Οι κύριοι στόχοι μας είναι η απελευθέρωση της βουλωμένης αποχέτευσης και η δική σας ικανοποίηση.


24 ώρες – 365 ημέρες
Είμαστε δίπλα σας, όταν μας χρειαστείτε. Ένα τηλεφώνημά σας είναι αρκετό για να επέμβουμε άμεσα.
6944 382825

TIPS

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ

 • Προσέξτε να μην πέφτει οποιοδήποτε αντικείμενο στην αποχέτευση. Kυρίως τα παιδιά ρίχνουν μικρά αντικείμενα παίζοντας.
 • Μην αφήνετε υπολείμματα φαγητών στο σωλήνα της κουζίνας. Θα δημιουργηθεί αποκρουστική μυρωδιά και θα εμποδίσουν τη ροή των υδάτων.
 • Οι ρίζες των δένδρων μπορούν να εισχωρήσουν στην αποχέτευση και να δημιουργήσουν πολλά προβλήματα. Προσέξτε τα δέντρα και τους θάμνους στην αυλή σας. Μπορείτε να μας καλέσετε για έλεγχο.
 • Μιλήστε με τους ειδικούς αποχέτευσης για τακτικό προληπτικό καθαρισμό.

Συχνές Ερωτήσεις

Ναι. Στη λεκάνη δεν πρέπει να απορρίπτεται τίποτα άλλο εκτός από τα φυσικά μας λύματα. Κανένα άλλο αντικείμενο ακόμα και υδατοδιαλυτό δεν προορίζεται για την αποχέτευση της λεκάνης.

Ναι. Κάθε 1-2 εβδομάδες μία ζεστή κατσαρόλα νερό. Το νερό να μην είναι βραστό ή πάνω από 80 βαθμούς Κελσίου γιατί υπάρχει πιθανότητα να επηρεάσει πλαστικούς ή παλαιούς σωλήνες.

Υπάρχουν κάποια σημάδια που μαρτυρούν το ενδεχόμενο επερχόμενου βουλώματος.

 • Αργή αποστράγγιση νερών και λυμάτων.
 • Περίεργοι ήχοι σαν γουργούρισμα που προέρχονται από τις σωληνώσεις.
 • Δυσοσμία η οποία αναδύεται από τα σιφώνια.
 • Μικρές υπερχειλίσεις από τα σιφόνια του πατώματος.

Τρίχες και σαπούνια είναι οι βασικοί λόγοι εξαιτίας των οποίων βουλώνει η μπανιέρα. Η κύρια αιτία όμως που θα σας αναγκάσει να καταφύγετε στο ξεβούλωμα μπανιέρας είναι η κακή αποστράγγιση του νερού. Αυτό έχει ως συνέπεια τη δημιουργία μικρών λιμνών μέσα στην μπανιέρα οι οποίες υποχρεωτικά επιβάλλουν το ξεβούλωμα. Περισσότερα στο άρθρο Απόφραξη Μπανιέρας.

Απόφραξη με πιεστικό μηχάνημα υδροβολής

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΑΡΟΥΣΙ

Για την απόφραξη βουλωμένων σωλήνων ή αγωγών χρησιμοποιούμε τον μηχανισμό υψηλής πίεσης. Εκτοξεύει νερό μέσα από ειδικές κεφαλές και διασπά οποιοδήποτε αντικείμενο χωρίς να αλλοιώνει την υπάρχουσα κατάσταση των σωλήνων. Οι κεφαλές αυτές εισάγονται μέσα στις σωληνώσεις από τον εξειδικευμένο τεχνικό μας και οδηγούνται μέχρι το σημείο του φράγματος. Η εξαιρετικά υψηλή πίεση με την οποία το νερό εκτοξεύεται, διασπά τα εμπόδια που βουλώνουν την αποχέτευση. Έτσι, απελευθερώνεται η ροή του νερού και των λυμάτων με φυσικό τρόπο, χωρίς να δημιουργούνται επιπλέον φθορές ή αλλοιώσεις στα τοιχώματα των σωλήνων της αποχέτευσης.


Συνεχίζουμε την παράδοση της άριστης εξυπηρέτησης και την καλή φήμη με την οποία αναπτυχθήκαμε.

Ειδική κάμερα για την αποχέτευση

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣΜΑΡΟΥΣΙ

Σε ορισμένες περιπτώσεις χρησιμοποιούμε ειδική κάμερα υψηλής ανάλυσης, η οποία μας επιτρέπει να ελέγξουμε οπτικά το εσωτερικό των σωληνώσεων. Με αυτή τη μέθοδο εντοπίζεται η ακριβή θέση και το μέγεθος του προβλήματος. Έτσι θα αποφύγετε τα δύσκολα άσκοπα σκαψίματα και τις επιπλέον εργασίες αποκατάστασης.

Αυτή η μικροσκοπική κάμερα εισέρχεται στους σωλήνες από ειδικευμένο τεχνικό. Με τον κατάλληλο χειρισμό ταξιδεύει μέσα από το αποχετευτικό δίκτυο έως ότου βρεθεί τι είναι αυτό που φράζει την αποχέτευση. Η διαδρομή αυτή απεικονίζεται στην οθόνη του χειριστή σε ζωντανή μετάδοση ενώ ταυτόχρονα αποθηκεύεται σε μορφή video ώστε να ελεγχθεί από οποιονδήποτε απαιτείται μελλοντικά.

Τι κερδίζουμε από την επισκόπηση της αποχέτευσης με κάμερα:

 • Το πρόβλημα εντοπίζεται γρήγορα και ανώδυνα.
 • Υπάρχει οπτική επαφή με το πραγματικό πρόβλημα της αποχέτευσης.
 • Δεν χρειάζονται πλέον τα άσκοπα και επιβλαβή σκαψίματα για τον εντοπισμό της βλάβης.
 • Καταγράφεται η τρέχουσα κατάσταση του αποχετευτικού συστήματος ενός κτιρίου.
 • Η καταγραφή αποθηκεύεται σε USB για περαιτέρω μελέτη σε ουδέτερο χρόνο από άλλους τεχνικούς
 • Επίσης αυτή η ψηφιακή καταγραφή μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για προσωπική σας χρήση ή ακόμα και ως αποδεικτικό στοιχείο για οποιαδήποτε νομική διαδικασία ή αγοραπωλησία.

Απόφραξη από ρίζες δένδρων

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΑΡΟΥΣΙ

Το πρόβλημα με τις ρίζες των δένδρων είναι πολύ συνηθισμένο στον αποχετευτικό τομέα. Εισέρχονται μέσα από μικρές ρωγμές ή μέσα από τους χαλαρούς αρμούς παλιών σωληνώσεων και αναπτύσσονται μέσα σους σωλήνες. Δημιουργούν έτσι ένα φυσικό δίχτυ στο οποίο παγιδεύονται πολλά αντικείμενα (πάνες, μωρομάντιλα, χαρτιά, τρίχες). Αυτή η ενσωμάτωση υλικών δημιουργεί άμορφες μάζες οι οποίες διογκώνονται με αποτέλεσμα να βουλώνουν τους σωλήνες της αποχέτευσης. Οι ρίζες μπορούν να διεισδύσουν και σε σωλήνες που έχουν υποστεί καθίζηση ή μετατόπιση από γεωλογικές ή περιβαλλοντικές αλλαγές του περιβάλλοντος χώρου.

Αυτά τα φυσικά εμπόδια των σωλήνων μπορούμε με τον κατάλληλο μηχανισμό να τα απομακρύνουμε και να τα απορρίψουμε. Έχουμε ριζοκοπτικές μεθόδους οι οποίες απαλείφουν τις ρίζες χωρίς να προξενήσουν απολύτως καμία βλάβη στις σωληνώσεις.

Αντλήσεις Υδάτων

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΑΡΟΥΣΙ

Τα ακραία καιρικά φαινόμενα και οι απότομες καταιγίδες δημιουργούν υπέρογκες ποσότητες νερών τα οποία δεν μπορούν να αποστραγγιστούν ομαλά. Τα νερά που υπερχειλίζουν βρίσκουν οποιαδήποτε διέξοδο πλημμυρίζοντας υπόγεια, ημιυπόγεια, ισόγεια και φρεάτια ανελκυστήρων.

Σε ένα πλημμυρισμένο χώρο είναι σημαντικό
να διακόπτεται η παροχή ηλεκτρικού ρεύματος.
Υπάρχει κίνδυνος ηλεκτροπληξίας.

Διαθέτουμε μηχανήματα άντλησης υδάτων μεγάλης απορροφητικής ικανότητας και υψηλής ταχύτητας. Μπορούμε να προσεγγίσουμε δυσπρόσιτα σημεία. Πραγματοποιούμε αντλήσεις σεοποιονδήποτε πλημμυρισμένο χώρο και είμαστε πάντα σε ετοιμότητα. Έχουμε εμπειρία και αποκρινόμαστε άμεσα στις κλήσεις σας

Καθαρισμός και συντήρηση

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣΜΑΡΟΥΣΙ

Μπορούμε να σας προτείνουμε ειδικά προγράμματα προληπτικής συντήρησης των γραμμών της αποχέτευσής σας, σύμφωνα με τις δικές σας ανάγκες, Με την προληπτική συντήρηση οι σωληνώσεις σας θα είναι πάντα καθαρές και ανεμπόδιστες. Οι παλιές σωληνώσεις θα αντέξουν περισσότερο στη φθορά του χρόνου.

Έτσι, αποφεύγετε μελλοντικά προβλήματα που ενδεχομένως να παρουσιαστούν, είτε λόγω έκτακτης ανάγκης, είτε λόγω παλαιότητας των αγωγών της αποχέτευσης.

Υπηρεσίες ποιότητας και ανθρώπινη εξυπηρέτηση

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣΜΑΡΟΥΣΙ

Εξυπηρετούμε όλα τα βόρεια προάστια της Αττικής, προσφέροντας υπηρεσίες απόφραξης, καθαρισμού και συντήρησης των αποχετεύσεων. Σεβόμαστε το χώρο σας και εργαζόμαστε αρκετά προσεκτικά ώστε να μην επιφέρουμε οποιαδήποτε αναστάτωση. Υπάρχουν σημαντικοί λόγοι για να μας καλέσετε.

 • Είμαστε γνωστοί για τον επαγγελματισμό, την τιμιότητα και τις ανταγωνιστικές τιμές.
 • Οι έμπειροι τεχνικοί μας να είστε σίγουροι ότι θα αντιμετωπίσουν οτιδήποτε έχει προκύψει και θα σταθούν στο ύψος των περιστάσεων.
 • Χρησιμοποιούμε εξοπλισμό με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας τον οποίο συνεχώς ανανεώνουμε.
 • Οι υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και η αξιοπιστία μας, εγγυώνται μία ειλικρινή και ανθρώπινη εξυπηρέτηση.

Ανταποκρινόμαστε άμεσα σε κάθε σας κλήση 6944 382825. Στο Μαρούσι, όπου και αν είστε, οποιαδήποτε ώρα της ημέρας εξυπηρετούμε πολυκατοικίες, σπίτια, σχολεία, νοσοκομεία, επιχειρήσεις, εμπορικά καταστήματα, δημόσιες υπηρεσίες και γενικότερα οποιοδήποτε κτίριο αντιμετωπίζει προβλήματα αποχέτευσης.

Οι έμπειροι και άριστα εκπαιδευμένοι τεχνικοί μας θα συνεργαστούν μαζί σας, για να κατανοήσουν τις ανάγκες σας και να καταλήξουν στην κατάλληλη και αποτελεσματικότερη λύση η οποία αρμόζει στο εκάστοτε αποχετευτικό σας πρόβλημα.

Χάρτης Αμαρουσίου

Συνεργάτες

Αποφράξεις στο Μαρούσι