Αποφράξεις Θησείο

Από τη δεκαετία του 1970 οι Αποφράξεις Θησείο παρέχει τις καλύτερες υπηρεσίες αποφράξεων, καθαρισμών και συντηρήσεων των αποχετεύσεων στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας και τις γύρω περιοχές σε ιδιαίτερες οικονομικές τιμές και άριστη εξυπηρέτηση.

Είμαστε η πιο αξιόπιστη και σίγουρη λύση για τις αποφράξεις των αποχετεύσεων στο Θησείο

Η Αποφράξεις Θησείο έχει εμπειρία στο χώρο των αποφράξεων για περισσότερα από 40 χρόνια και διαθέτει άρτια καταρτισμένο και έμπειρο προσωπικό, με άριστη τεχνογνωσία και χρησιμοποιεί εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας. Σκοπός μας είναι η άμεση και ολοκληρωμένη λύση του προβλήματός σας, στον ταχύτερο χρόνο, με το καλύτερο αποτέλεσμα αλλά και η δημιουργία μιας μακρόχρονης σχέσης συνεργασίας μαζί σας, που επιτυγχάνεται μέσω της αρτιότερης εξυπηρέτησής σας από το έμπειρο και άριστα εξειδικευμένο προσωπικό μας με την παροχή υπηρεσιών υψηλής τεχνολογίας και ποιότητας σε θέματα αποφράξεων και αποχετεύσεων στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Προσφέρουμε λύσεις στα προβλήματα των αποχετευτικών εγκαταστάσεών σας, χρησιμοποιώντας εξοπλισμό τελευταίας γενιάς, με μόνιμα αποτελέσματα και προτείνουμε υπηρεσίες τακτικών συντηρήσεων και επαγγελματικών καθαρισμών των δικτύων των σωληνώσεων σε αποχετεύσεις σπιτιών, επαγγελματικών χώρων και πολυκατοικιών.

Για οποιοδήποτε πρόβλημα έχετε στην αποχέτευσή σας καλέστε αμέσως την Αποφράξεις Θησείου. Θα ανταποκριθούμε άμεσα και με συνέπεια και θα λύσουμε γρήγορα και αποτελεσματικά το πρόβλημα σας. Επειδή ο χρόνος σας είναι πολύτιμος και εμείς στην Αποφραξεις Θησειο το γνωρίζουμε καλά, θα είμαστε εκεί πάντα στην ώρα μας, χωρίς να δημιουργηθεί για εσάς η παραμικρή ταλαιπωρία. Γι’ αυτό το λόγο, μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας , όλο το 24ωρο, 365 μέρες το χρόνο, Κυριακές, εορτές και αργίες.

Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε εξειδικευμένες τεχνικές, όπως η μέθοδος υδροβολής με υψηλή πίεση νερού που κάνει στους σωλήνες του δικτύου σας επαγγελματικό καθαρισμό, με εγγυημένο και οριστικό αποτέλεσμα και τους απαλλάσσει από οποιοδήποτε εμπόδιο (π.χ. μαγειρικά λίπη, τρίχες, υπολείμματα τροφών κλπ )έχει δημιουργήσει το μπλοκάρισμα στην αποχέτευσή σας.

Με τον αποτελεσματικό καθαρισμό της αποχέτευσης, επαναφέρουμε τη σωστή λειτουργία της. Έτσι προλαμβάνουμε σοβαρά προβλήματα και αποφεύγουμε σημαντικά έξοδα και ζημιές που θα προκαλούνταν όπως διαβρώσεις των σωληνώσεων στο φραγμένο δίκτυο της αποχέτευσης.

Καλέστε τώρα την Αποφραξεις Θησειου και προγραμματίστε άμεσα, ένα ακριβές ραντεβού για υπηρεσίες επαγγελματικού καθαρισμού της αποχέτευσής σας στην Αθήνα για την ομαλή και αποτελεσματική λειτουργία του συστήματος αποχέτευσης του σπιτιού ή της επιχείρησής σας.

  • Οι αποφράξεις, οι συντηρήσεις και οι καθαρισμοί των αποχετευτικών δικτύων είναι αναγκαίες προκειμένου να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα που παρουσιάζονται. Στόχος μας είναι μια δύσκολη κατάσταση να μετατραπεί σε μια όμορφη εμπειρία από την πλευρά σας και να μπορείτε να είστε σίγουροι για το υψηλότερο επίπεδο φροντίδας και προσοχής που δίνει προτεραιότητα στις ανάγκες σας.
  • Σας ευχαριστούμε που επιλέγετε Αποφράξεις Θησείο και σας το ανταποδίδουμε με σκληρή δουλειά και άριστη εξυπηρέτηση. Η πρώτη μας προτεραιότητα είναι η προστασία του σπιτιού ή της επιχείρησής σας και πραγματικά νοιαζόμαστε για τα προβλήματα των πελατών μας και δεσμευόμαστε να κάνουμε τα πάντα για την επίλυσή τους.
  • Αποφράξεις

Αποφράξεις νεροχυτών για προχωρημένους

Σεπτέμβριος 28th, 2017|0 Comments

Αποφράξεις νεροχυτών για προχωρημένους Σε αυτό το σημείο θα αναλύσουμε το πώς θα μπορούσατε να [...]

  • Αποφράξεις αποχετεύσεων

Κάντε μόνοι σας αποφράξεις σε νεροχύτες και μπανιέρες

Ιούνιος 20th, 2017|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Κάντε μόνοι σας αποφράξεις σε νεροχύτες και μπανιέρες

Κάντε μόνοι σας αποφράξεις σε νεροχύτες και μπανιέρες Οι αποφράξεις βουλωμένων νεροχυτών και γενικώς των [...]

  • Αποφράξεις σωλήνων

Αποφράξεις ενδοδαπέδιων σωλήνων

Απρίλιος 27th, 2017|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Αποφράξεις ενδοδαπέδιων σωλήνων

Αποφράξεις ενδοδαπέδιων σωλήνων Το αποχετευτικό σύστημα μιας μονοκατοικίας είναι πολύ διαφορετικό από αυτό μιας πολυκατοικίας. [...]