Αποφράξεις Ταύρος

Η Αποφράξεις Ταύρος σας εγγυάται ότι κάθε υπηρεσία που προσφέρει στα αποχετευτικά σας δίκτυα είναι μοναδική και προσαρμοσμένη ακριβώς στις ανάγκες και τις ιδιαιτερότητες κάθε πελάτη ξεχωριστά, για το καλύτερο αποτέλεσμα.

Είμαστε η πιο αξιόπιστη και σίγουρη λύση για τις αποφράξεις των αποχετεύσεων στον Ταύρο

Η Αποφράξεις Ταύρος αναλαμβάνει άμεσα, γρήγορα και αποτελεσματικά την απόφραξη, την άντληση υδάτων, την κοπή ριζών, την μηνιαία συντήρηση δικτύου αποχέτευσης και άλλες υπηρεσίες σε:

 • δημόσιες υπηρεσίες
 • εμπορικά καταστήματα
 • μονοκατοικίες
 • πολυκατοικίες
 • ξενοδοχεία
 • νοσοκομεία
 • εστιατόρια κ.α.

Ως ειδικοί στις αποχετεύσεις η Αποφράξεις Ταύρου έχει ένα ευρύ φάσμα λύσεων και εργαλείων με τα οποία αξιολογούν και αντιμετωπίζουν καταστάσεις εκτάκτου ανάγκης. Οι κατεστραμμένες και βουλωμένες υδρορροές αποτελούν άσχημα νέα για την υγεία και την ασφάλεια σας. Με ένα πρόγραμμα τακτικής και προληπτικής συντήρησης μπορεί να αποτραπεί η ανάγκη για δαπανηρές επισκευές και ταλαιπωρία.

Δεν έχει σημασία αν η τουαλέτα ή οι αποχετεύσεις στην κουζίνα ή στο μπάνιο σας έχουν βουλώσει, έχουμε τη σωστή λύση καθαρισμού για εσάς. Λόγω του μεγάλου αριθμού των συνεργείων μας σε όλη την ευρεία περιοχή του Ταύρου, μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα.

Όλες οι εργασίες της εταιρείας μας είναι εγγυημένες και εκτελούνται από άρτια εκπαιδευμένους τεχνικούς. Έτσι, μπορείτε να αισθάνεστε ασφαλείς γνωρίζοντας ότι δεν θα κάνουν απλώς την δουλειά τους καλά, αλλά θα σεβαστούν εσάς και το σπίτι σας.

Η εταιρεία μας αποτελεί πλέον τον πρωτοπόρο στις αποχετεύσεις παντός τύπου για περισσότερα από 40 χρόνια, με άριστα εξειδικευμένα συνεργεία, τα οποία θα κάνουν τα πάντα για να λύσουν τα προβλήματα της αποχέτευσης σας γρήγορα και αποτελεσματικά.

Η Αποφραξεις Ταυρος μπορεί να σας εξυπηρετήσει σε ότι και αν έχει σχέση με τις γραμμές των αποχετεύσεών σας, προτείνοντάς σας παράλληλα και προσεκτικά προγραμματισμένες, τακτικές συντηρήσεις στο αποχετευτικό σας δίκτυο, σχεδιασμένες και προσαρμοσμένες στις δικές σας ανάγκες. Έχουμε την ικανότητα να αντιδρούμε και να βρισκόμαστε άμεσα στον χώρο σας σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης.

Τις περισσότερες φορές οι εμπλοκές των φρεατίων που έχουν συμβεί είναι εύκολο να επιλυθούν. Ωστόσο, αν είναι λίγο πιο σοβαρή η κατάσταση, να είστε βέβαιοι ότι έχουμε όλα τα απαιτούμενα προσόντα που χρειάζονται για να αντιμετωπίσουμε το καθετί χωρίς κόπο.

Ηρεμήστε και τηλεφωνήστε απλά στην Αποφραξεις Ταυρου και εμείς θα ασχοληθούμε αποκλειστικά με το ζήτημά σας.

 • Οι αποφράξεις, οι συντηρήσεις και οι καθαρισμοί των αποχετευτικών δικτύων είναι αναγκαίες προκειμένου να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα που παρουσιάζονται. Στόχος μας είναι μια δύσκολη κατάσταση να μετατραπεί σε μια όμορφη εμπειρία από την πλευρά σας και να μπορείτε να είστε σίγουροι για το υψηλότερο επίπεδο φροντίδας και προσοχής που δίνει προτεραιότητα στις ανάγκες σας.
 • Σας ευχαριστούμε που επιλέγετε Αποφράξεις Ταύρος και σας το ανταποδίδουμε με σκληρή δουλειά και άριστη εξυπηρέτηση. Η πρώτη μας προτεραιότητα είναι η προστασία του σπιτιού ή της επιχείρησής σας και πραγματικά νοιαζόμαστε για τα προβλήματα των πελατών μας και δεσμευόμαστε να κάνουμε τα πάντα για την επίλυσή τους.
 • Αποφράξεις

Αποφράξεις νεροχυτών για προχωρημένους

Σεπτέμβριος 28th, 2017|0 Comments

Αποφράξεις νεροχυτών για προχωρημένους Σε αυτό το σημείο θα αναλύσουμε το πώς θα μπορούσατε να [...]

 • Αποφράξεις αποχετεύσεων

Κάντε μόνοι σας αποφράξεις σε νεροχύτες και μπανιέρες

Ιούνιος 20th, 2017|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Κάντε μόνοι σας αποφράξεις σε νεροχύτες και μπανιέρες

Κάντε μόνοι σας αποφράξεις σε νεροχύτες και μπανιέρες Οι αποφράξεις βουλωμένων νεροχυτών και γενικώς των [...]

 • Αποφράξεις σωλήνων

Αποφράξεις ενδοδαπέδιων σωλήνων

Απρίλιος 27th, 2017|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Αποφράξεις ενδοδαπέδιων σωλήνων

Αποφράξεις ενδοδαπέδιων σωλήνων Το αποχετευτικό σύστημα μιας μονοκατοικίας είναι πολύ διαφορετικό από αυτό μιας πολυκατοικίας. [...]