ΕΠΩΦΕΛΗΘΕΙΤΕ

15 €24 ώρες - 365 ημέρες

Η πρότασή μας για να είστε πάντα καθαροί και κερδισμένοι!

Καθαρισμός ομβρίων – φρεατίων

Στην πόλη στην οποία ζούμε τα προβλήματα που παρουσιάζονται στις αποχετεύσεις είναι πάμπολλα και καθημερινά. Κάθε μέρα δεχόμαστε κλήσεις από απελπισμένους ιδιοκτήτες που σηκώνουν τα χέρια ψηλά. Θέλουν τα προβλήματά τους να λυθούν και θέλουν τώρα. Και έχουν απόλυτο δίκιο γιατί όταν κάποιος αντιμετωπίζει θέματα στο αποχετευτικό του δίκτυο προκαλεί αναστάτωση, άγχος, προβλήματα υγείας αλλά και περαιτέρω σπατάλη χρημάτων.
Είμαστε ειδικοί σε κάθε τύπο απόφραξης και σε ότι σχετίζεται γενικότερα με τις αποχετεύσεις. Αποφράξεις φρεατίων, απόφραξη λεκάνης, απόφραξη νεροχύτη, απόφραξη νιπτήρα, απόφραξη υδρορροής, καθαρισμός αποχέτευσης, συντήρηση αποχέτευσης, άντληση υδάτων, διάγνωση με κάμερα, απόφραξη μπανιέρας, κ.α. Οι τιμές μας είναι δίκαιες και πολύ ανταγωνιστικές, η δουλειά μας είναι πλήρως εγγυημένη και οι τεχνικοί μας πλήρως ασφαλισμένοι. Μπορείτε να μας καλέσετε όποτε εσείς θέλετε. Άμεσα και έγκαιρα θα ανταποκριθούμε στην κλήση σας και μέσα σε λίγη ώρα θα είμαστε κοντά σας.

Αν χρειάζεστε βοήθεια και αξιόπιστη και άμεση επίλυση, εμπιστευθείτε την Αποφράξεις ………………Παρέχουμε γρήγορες και αποτελεσματικές λύσεις.

24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, 365 ημέρες τον χρόνο, Κυριακές και αργίες, είμαστε στην διάθεσή σας. Οι τεχνικοί μας είναι πλήρως καταρτισμένοι και έχουν την εμπειρία για να εντοπίσουν γρήγορα το μπλοκάρισμα σε οποιοδήποτε σύστημα αποχέτευσης επαγγελματικά και υπεύθυνα με τις βέλτιστες πρακτικές και τις τεχνικές της εκκαθάρισης.

Οι αποχετεύσεις μπορούν να βουλώσουν χωρίς καμία προειδοποίηση και μπορούν να προκαλέσουν αναστάτωση, δυσάρεστες οσμές, πλημμύρες και σε ορισμένες περιπτώσεις ζημιές σε περιουσίες αλλά και κινδύνους για την υγεία. Ο σύγχρονος τρόπος ζωής στο λεκανοπέδιο της Αττικής και η αύξηση του όγκου αποβλήτων μέσω των οικιακών και εμπορικών αποχετεύσεων εμποδίζουν την ομαλή λειτουργία των αποχετεύσεων και τελικά οδηγούν στην παύση τους και στο ξεκίνημα προβλημάτων.

Μια βουλωμένη αποχέτευση μπορεί να φαίνεται σαν ένα εύκολο θέμα για να αντιμετωπιστεί αλλά εάν δεν λάβετε άμεσα δράση θα μπορούσε να γίνει πολύ σοβαρή. Η κατάσταση μπορεί να γίνει πολύ δυσάρεστη και οι συνθήκες ανθυγιεινές.

Αν ακολουθήσετε τις οδηγίες μας και τις συμβουλές που θα σας δώσουμε δεν θα ξαναβρεθείτε αντιμέτωποι με μια τέτοια δυσάρεστη κατάσταση.