ΕΠΩΦΕΛΗΘΕΙΤΕ

15 € 24 ώρες - 365 ημέρες

Η πρότασή μας για να είστε πάντα καθαροί και κερδισμένοι!

Αποφράξεις Βάρη

Αποφράξεις Βάρη

Αποφράξεις Βάρη

Η Αποφράξεις Βάρη είναι η σωστή επιλογή για όλους εσάς. Συνεργαστείτε με τους πιο ικανούς και αφοσιωμένους επαγγελματίες του κλάδου των αποχετεύσεων και των αποφράξεων. Εδώ και 40 περίπου χρόνια προσφέρουμε υπηρεσίες:

  • απόφραξης
  • καθαρισμού
  • και συντήρησης αποχετεύσεων στη Βάρη και την ευρύτερη περιοχή της νότιας Αττικής.

Μερικές φορές είναι δύσκολο να εντοπίσουμε με απλές μεθόδους ένα πρόβλημα που παρουσιάζεται στις γραμμές της αποχέτευσης του δικτύου του σπιτιού ή της επαγγελματικής σας στέγης. Μπορεί να παρουσιάζεται σε κάποιο δυσπρόσιτο σημείο των σωληνώσεων. Ή σε σημείο που οι σωλήνες είναι κάτω από το πάτωμα και για τον εντοπισμό του να απαιτείται σκάψιμο. Αυτό σημαίνει ότι θα δημιουργηθεί τεράστια αναστάτωση στο χώρο σας. Θα απαιτηθούν τεράστια χρηματικά ποσά για την αποκατάσταση των ζημιών. Καθώς και πολύτιμος χρόνος που το ακίνητό σας θα είναι εκτός λειτουργίας.

Αποφράξεις Βάρη
Αποφράξεις Βάρη

Για μία τέτοια περίπτωση, η Αποφράξεις Βάρης διαθέτει ειδικό, υπερσύγχρονο εξοπλισμό ειδικών έγχρωμων, ψηφιακών καμερών υψηλής ανάλυσης, που μας επιτρέπει να εισέλθουμε στη γραμμή του αποχετευτικού σας δικτύου και να εντοπίσει με απόλυτη ακρίβεια την πηγή και το ακριβές σημείο του προβλήματος.

Αποφράξεις Βάρη – Διάγνωση με κάμερα

Η κάμερα αυτή είναι τοποθετημένη στην άκρη ενός εύκαμπτου σωλήνα, ο οποίος εισέρχεται από το κατάλληλο σημείο πρόσβασης, μέσω κάποιου είδους υγιεινής (συνήθως από τη λεκάνη της τουαλέτας) και έχει τη δυνατότητα, λόγω του μεγάλου μήκους του, να προχωρήσει κατά μήκος όλης της γραμμής των σωληνώσεων της αποχέτευσης του ακινήτου σας. Η αδιάβροχη, ψηφιακή κάμερα δίνει στον τεχνικό μας μέσω ενός φορητού ηλεκτρονικού υπολογιστή, ή tablet, εικόνες βίντεο υψηλής ευκρίνειας, σε πραγματικό χρόνο, από το εσωτερικό των σωλήνων και του επιτρέπει να διαγνώσει το είδος και το σημείο του προβλήματος.

Η καταγραφή του βίντεο, που γίνεται πάντα παρουσίας σας. Αποθηκεύεται σε ψηφιακή μορφή. Είναι στη διάθεση του ιδιοκτήτη σε μία μονάδα usb ή σε ένα dvd για μελλοντική χρήση. Στη συνέχεια ο τεχνικός μας, θα σας προτείνει τον κατάλληλο τρόπο αντιμετώπισης του προβλήματος. Θα σας γλιτώσει με αυτόν τον τρόπο από αφόρητες ταλαιπωρίες και τεράστια έξοδα.

Για επιθεωρήσεις των αποχετευτικών δικτύων ή για οποιαδήποτε άλλη υπηρεσίας συστημάτων αποχέτευσης, καλέστε Αποφράξεις Βάρη. 24 ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο. Θα ανταποκριθούμε άμεσα στο κάλεσμά σας. Σας δίνουμε τις πιο αξιόπιστες και οικονομικές λύσεις, με εγγυημένα αποτελέσματα.