ΕΠΩΦΕΛΗΘΕΙΤΕ

15 € 24 ώρες - 365 ημέρες

Η πρότασή μας για να είστε πάντα καθαροί και κερδισμένοι!

Αποφράξεις Παλλήνη

Αποφράξεις Παλλήνη

Αποφράξεις Παλλήνη

Η Αποφράξεις Παλλήνη εξυπηρετεί όλα τα Μεσόγεια και τα ανατολικά προάστια της Αττικής, για υπηρεσίες σχετικές με τα αποχετευτικά συστήματα σε σπίτια και επιχειρήσεις, με σκοπό την άριστη εξυπηρέτηση και την οριστική λύση στα προβλήματά σας.

Είμαστε η πιο αξιόπιστη και σίγουρη λύση για τις αποφράξεις των αποχετεύσεων στην Παλλήνη

Η Αποφράξεις Παλλήνη σας παρέχει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, προσαρμοσμένες στις ανάγκες σας. Αυτές περιλαμβάνουν τακτικές συντηρήσεις και επαγγελματικούς καθαρισμούς του αποχετευτικού σας συστήματος. Στις πιο προσιτές τιμές της αγοράς και την καλύτερη εξυπηρέτηση. Τη στιγμή που μας χρειάζεστε, ώστε να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο.

Έχετε εντοπίσει δυσάρεστες μυρωδιές στο νεροχύτη, την τουαλέτα, τη μπανιέρα,ή το νιπτήρα; Έχετε χαμηλή πίεση του νερού και βουλωμένους σωλήνες; Είμαστε σε θέση να αντιμετωπίσουμε οποιοδήποτε πρόβλημα χρειαστεί με τον πιο αποτελεσματικό, άμεσο και οικονομικό τρόπο.

Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΛΛΗΝΗ στέλνει μόνο εξειδικευμένους και άριστα εκπαιδευμένους τεχνικούς, οι οποίοι είναι ικανοί και έμπειροι για την παροχή της υψηλότερης ποιότητας υπηρεσιών αποχετευτικών δικτύων σε όλους τους πελάτες μας.

Η Αποφράξεις Παλλήνης είναι ο κορυφαίος πάροχος υπηρεσιών καθαρισμού, αποφράξεων και συντηρήσεων των αποχετεύσεων.

Με περισσότερα από 4 δεκαετίες στα δίκτυα των αποχετεύσεων. Οι τεχνικοί μας διαθέτουν τις ικανότητες, τις γνώσεις και σέβονται το χώρο και την περιουσία σας, για την ασφαλή ολοκλήρωση των εργασιών που εκτελούν.

Η επιδείνωση ενός κύριου αποχετευτικού αγωγού μπορεί να διαρκέσει αρκετά χρόνια. Είναι αποτέλεσμα πολλών παραγόντων όπως η μετατόπιση του εδάφους, η κακή κατασκευή και η διείσδυση των ριζών των δέντρων. Μπορούμε να πραγματοποιήσουμε μια επιθεώρηση της αποχέτευσης με ειδική κάμερα διάγνωσης, είτε για να καθορίσουμε την κατάσταση του συστήματος αποχέτευσης, είτε για να βοηθήσουμε τους τεχνικούς να καθαρίσουν μια βουλωμένη υδρορροή.

Η ζημιά από το νερό στην επιφάνεια ενός τοίχου μπορεί να προκαλέσει πρόωρη διάβρωση. Για πιο επίμονα μπλοκαρίσματα ή μία προγραμματισμένη, προληπτική συντήρηση, καλέστε την Αποφραξεις Παλληνη, για να ενημερωθείτε αναλυτικά για τις προηγμένες υπηρεσίες της. Όλες οι προγραμματισμένες συντηρήσεις μπορούν να ρυθμιστούν ανάλογα με τις δικές σας ανάγκες και ιδιαιτερότητες, στο χρονικό διάστημα που σας ταιριάζει καλύτερα.

Επικοινωνήστε με την ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΛΛΗΝΗΣ και θα χαρούμε να απαντήσουμε σε τυχόν ερωτήσεις που έχετε σχετικά με τις υπηρεσίες που παρέχουμε και να συζητήσουμε τις προσωπικές σας απορίες.

  • Οι αποφράξεις, οι συντηρήσεις και οι καθαρισμοί των αποχετευτικών δικτύων είναι αναγκαίες προκειμένου να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα που παρουσιάζονται. Στόχος μας είναι μια δύσκολη κατάσταση να μετατραπεί σε μια όμορφη εμπειρία από την πλευρά σας και να μπορείτε να είστε σίγουροι για το υψηλότερο επίπεδο φροντίδας και προσοχής που δίνει προτεραιότητα στις ανάγκες σας.
  • Σας ευχαριστούμε που επιλέγετε Αποφράξεις Παλλήνη και σας το ανταποδίδουμε με σκληρή δουλειά και άριστη εξυπηρέτηση. Η πρώτη μας προτεραιότητα είναι η προστασία του σπιτιού ή της επιχείρησής σας και πραγματικά νοιαζόμαστε για τα προβλήματα των πελατών μας και δεσμευόμαστε να κάνουμε τα πάντα για την επίλυσή τους.
  • ΞΕΒΟΥΛΩΜΑ ΛΕΚΑΝΗΣ

Ξεβούλωμα λεκάνης τουαλέτας

4:32 πμ|0 Comments

ΞΕΒΟΥΛΩΜΑ ΛΕΚΑΝΗΣ. Η βουλωμένη λεκάνη είναι ένα πρόβλημα το οποίο όλοι μας θα αναγκαστούμε να [...]

Δομή σωλήνα αποχέτευσης

4:42 πμ|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Δομή σωλήνα αποχέτευσης

Οι περισσότερες μεγάλες πόλεις σήμερα διαθέτουν ειδικές εγκαταστάσεις επεξεργασίας αποβλήτων. Μέσω ενός περίπλοκου συστήματος αποχέτευσης [...]

Ξεβούλωμα νεροχύτη

11:03 πμ|Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Ξεβούλωμα νεροχύτη

ΞΕΒΟΥΛΩΜΑ ΝΕΡΟΧΥΤΗ. Θεωρείτε ότι είναι αρκετά δύσκολο να βουλώσει ένας νεροχύτης σε μια κουζίνα; Αν [...]