Η Αποφράξεις Χολαργός παρέχει μια σειρά από υπηρεσίες καθαρισμού, αποφράξεων και συντηρήσεων αποχετεύσεων και φημίζεται για την εξυπηρέτηση που προσφέρει στους ιδιοκτήτες ακινήτων και επαγγελματικών χώρων σε όλα τα βορειοανατολικά προάστια της Αθήνας. Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε μακροχρόνιες σχέσεις με τους πελάτες μας, καθώς παρέχουμε άμεση και φιλική εξυπηρέτηση και είμαστε πάντα εδώ για να απαντήσουμε στις ερωτήσεις σας.

Κάνουμε χρήση του πιο σύγχρονου εξοπλισμού και προηγμένων εργαλείων και οι υπηρεσίες μας εκτελούνται πάντα από έμπειρους και εξειδικευμένους τεχνικούς με εγγυημένο αποτέλεσμα. Η Αποφράξεις Χολαργού έχει την τεχνογνωσία και την εμπειρία που επιτρέπει στους τεχνικούς της να εκτιμούν με σιγουριά τις εργασίες που εκτελούν. Η έμφαση στην επικοινωνία με τους πελάτες μας αποτελεί ένα πολύ σημαντικό μέρος της επιτυχίας μας. Σας βγάζουμε από το αδιέξοδο των προβλημάτων σας και σας παρέχουμε συμβουλές για τη διατήρηση της σωστής λειτουργίας των αποχετευτικών σας δικτύων.

Είμαστε στη διάθεση σας, για να αντιμετωπίσουμε κάθε πρόβλημα που παρουσιάζεται στην αποχετευτική γραμμή του σπιτιού ή της επιχείρησής σας. Η Αποφραξεις Χολαργος διαθέτει τους πιο έμπειρους και εξειδικευμένους τεχνικούς που είναι εξοπλισμένοι με μηχανήματα υψηλής τεχνολογίας στο χώρο των αποχετεύσεων και σας προσφέρει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου με εγγυημένα αποτελέσματα. Η 40χρονη εμπειρία μας στον τομέα των αποχετευτικών συστημάτων μας δίνει το δικαίωμα να σας εγγυηθούμε το καλύτερο αποτέλεσμα, με το μικρότερο δυνατό κόστος, άμεσα, γρήγορα και οριστικά.

Καλύπτουμε ένα μεγάλο φάσμα προβλημάτων σχετικών με τις αποχετεύσεις όπως:

  • βουλωμένοι σωλήνες
  • υπερχείλιση υδάτων
  • χαμηλή πίεση νερού
  • δυσάρεστες οσμές σε νεροχύτες, μπανιέρες, τουαλέτες, νιπτήρες κλπ.

Καλώντας την ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΧΟΛΑΡΓΟΣ έχετε το κεφάλι σας ήσυχο, για τη σωστή λειτουργία των συστημάτων της αποχέτευσης σας και εξασφαλίζεται την μακροζωία των εγκαταστάσεων σας. Ανταποκρινόμαστε άμεσα και σας παρέχουμε τη βοήθειά μας σε όλα τα προβλήματα που έχετε στην αποχέτευσή σας, για οριστικό και επαγγελματικό αποτέλεσμα, με το χαμηλότερο δυνατό κόστος.