ΕΠΩΦΕΛΗΘΕΙΤΕ

15 €24 ώρες - 365 ημέρες

Η πρότασή μας για να είστε πάντα καθαροί και κερδισμένοι!

Αποφράξεις Γλυφάδα

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΓΛΥΦΑΔΑ: Δραστηριοποιούμαστε από τη δεκαετία του 1970 και παρέχουμε λύσεις στα προβλήματα των αποχετευτικών δικτύων. Διαθέτουμε την πείρα και την τεχνογνωσία ώστε να μπορούμε να λύνουμε κάθε αποχετευτικό πρόβλημα. Προσφέρουμε πακέτα τακτικής, προληπτικής συντήρησης και επαγγελματικών καθαρισμών για τα συστήματα των αποχετεύσεων παντός τύπου στο χώρο είτε του σπιτιού σας, είτε της πολυκατοικίας είτε της επιχείρησής σας. Πραγματοποιούμε αντλήσεις υδάτων από οποιοδήποτε χώρο ακόμη και στα πιο δυσπρόσιτα σημεία.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΝΤΟΣ ΕΙΔΟΥΣ
ΣΤΗΝ ΓΛΥΦΑΔΑ

ΞΕΒΟΥΛΩΜΑ
ΛΕΚΑΝΗΣ
ΞΕΒΟΥΛΩΜΑ
ΜΠΑΝΙΕΡΑΣ
ΞΕΒΟΥΛΩΜΑ
ΝΙΠΤΗΡΑ
ΞΕΒΟΥΛΩΜΑ
ΝΕΡΟΧΥΤΗ
ΞΕΒΟΥΛΩΜΑ
ΣΙΦΟΝΙΟΥ
ΞΕΒΟΥΛΩΜΑ
ΦΡΕΑΤΙΟΥ
ΞΕΒΟΥΛΩΜΑ
ΝΤΟΥΖΙΕΡΑΣ
ΞΕΒΟΥΛΩΜΑ
ΥΔΡΟΡΡΟΗΣ

Έχουμε ένα μεγάλο αριθμό τεχνικών συνεργείων σε ετοιμότητα, σε όλες τις περιοχές των νοτίων προαστίων της Αττικής και μπορούμε να είμαστε άμεσα στον χώρο σας καθώς γνωρίζουμε και καταλαβαίνουμε πόσο αγχωτική και ψυχοφθόρα μπορεί να είναι μία κατάσταση έκτακτης ανάγκης. Οι έμπειροι και εξειδικευμένοι τεχνικοί μας μπορούν να αντιμετωπίσουν καταστάσεις μεγάλης δυσκολίας στις αποχετευτικές γραμμές ενώ διαθέτουν ταυτόχρονα τεχνολογικό εξοπλισμό υψηλών προδιαγραφών.

TIPS

Ξεβούλωμα μόνοι σας με κρεμάστρα

Αν δεν έχετε κάποιο εργαλείο για ξεβούλωμα μία συρμάτινη κρεμάστρα μπορεί να μετατραπεί σε ένα εξαιρετικό άγκιστρο καθώς θα μπορούσε να ανασύρει τούφες από μαλλιά ή το αντικείμενο που έχει μπλοκάρει το σιφόνι. Η μέθοδος αυτή προϋποθέτει ότι το βούλωμα δεν είναι μετά το σιφόνι, δηλαδή δεν είναι σε μεγάλο βάθος. Μπορείτε επίσης να τυλίξετε το άγκιστρο με κάποιο πανί για να μην δημιουργηθεί φθορά στα τοιχώματα.

Εισάγετε τη συρμάτινη κρεμάστρα στο άνοιγμα αποστράγγισης έως ότου βρείτε κάποια αντίσταση ώστε να υποδεικνύει ότι έχετε φτάσει σε οποιαδήποτε απόφραξη. Περιστρέψτε ενάντια στο φράξιμο μέχρι να μπει λίγο βαθύτερα στον σωλήνα. Όταν κινείται ελεύθερα, τραβήξτε το έξω και πιθανόν τα υπολείμματα απόφραξης θα είναι πιασμένα για να τα πετάξετε. Αφού αφαιρέσετε όλα τα φραγμένα αντικείμενα, ρίξτε ζεστό νερό με πλήρη ισχύ για ένα λεπτό περίπου.


24 ώρες – 365 ημέρες
Είμαστε κοντά σας στην Γλυφάδα, όταν μας χρειαστείτε. Ένα τηλεφώνημά σας είναι αρκετό για να επέμβουμε άμεσα.
6944 382825

Πιεστικό μηχάνημα απόφραξης

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΓΛΥΦΑΔΑ

Χρησιμοποιούμε κυρίως πιεστικό μηχάνημα απόφραξης για την απεμπλοκή των σωλήνων από διάφορα εμπόδια που φράζουν την ροή των λυμάτων. Κι αυτό γιατί το πιεστικό είναι ο πιο αποτελεσματικός και ασφαλής τρόπος για να απομακρυνθούν σκουπίδια και σωματίδια που φράζουν τις αποχετεύσεις. Οι χημικές μέθοδοι είναι πολύ πιθανό να βλάψουν και να φθείρουν τις σωληνώσεις καθώς μερικές από αυτές περιέχουν καυστικές και τοξικές ουσίες. Με τον εξειδικευμένο εξοπλισμό μας θα παραμείνουν ακέραιες ενώ θα καθαρίσουν εντελώς.

Είναι σημαντικό να μας ειδοποιήσετε άμεσα όταν εντοπίσετε ότι υπάρχει πρόβλημα. Εμείς από τη μεριά μας θα εκτιμήσουμε σωστά την αποφρακτική εργασία καθώς και την κατάλληλη μέθοδο για κάθε περίπτωση. Με σύμμαχο την τελευταία λέξη της τεχνολογίας αλλά και τους άρτια εκπαιδευμένους τεχνικούς μας η δουλειά θα γίνει γρήγορα και με ασφάλεια. Καλέστε μας το συντομότερο δυνατόν ώστε να αποφύγετε τα υψηλά κόστη μεγαλύτερων ζημιών.

FAQ – Συχνές Ερωτήσεις

Βρέξτε ένα πανί και χρησιμοποιήστε το για να σφραγίσετε την αποχέτευση υπερχείλισης του νιπτήρα. Βάλτε βαζελίνη στο κάτω χείλος του εμβόλου. Αφήστε το νερό να τρέξει στο νεροχύτη. Τοποθετήστε το έμβολο πάνω από την αποχέτευση και ανεβοκατεβάστε το αρκετές φορές διαδοχικά.

Το κόστος απόφραξης διαμορφώνεται κυρίως από την αιτία που την προκάλεσε, η οποία αρχικά δεν είναι ορατή εάν δεν μπει μηχάνημα. Για παράδειγμα, πόσο χοντρή είναι η ρίζα που έφραξε την αποχέτευση ή αν μία πήλινη σωλήνα «έχει κάτσει» από σπάσιμο. Υπάρχουν και άλλοι δευτερεύοντες παράγοντες όπως το μήκος, η διάμετρος και το υλικό της σωλήνας. Σας εγγυόμαστε τις καλύτερες τιμές με υπεύθυνη, επαγγελματική και οριστική λύση. Δεν μας αρέσει η προσωρινή και πρόχειρη αντιμετώπιση. Θα το διαπιστώσετε και μόνοι σας.

Συνήθως η αιτία μιας μπανιέρας με αργή αποστράγγιση είναι ένα φράξιμο που περιορίζει τη ροή του νερού. Τα βουλώματα συνήθως αποτελούνται από τρίχες με κόμπους, βρομιά, λίπος και/ή σαπούνι. Μπορεί να είναι δύσκολο να αφαιρεθούν επειδή τα μαλλιά μπορεί να τυλιχτούν γύρω από διάφορα σημεία της αποχέτευσης. Ίσως όμως οι τρίχες απλά να έχουν μπλοκάρει το εσωτερικό της τάπας, οπότε την ξεβιδώνετε και βγάζετε τις τρίχες.

  • Βουρτσίστε τα μαλλιά σας πριν κάνετε ντους.
  • Τοποθετήστε ένα φίλτρο για τρίχες στην τρύπα αποστράγγισης.
  • Καθαρίζετε την αποχέτευση με ζεστό νερό (όχι βραστό) μία φορά το μήνα.
  • Αντιμετωπίστε άμεσα τυχόν προβλήματα.

Επιθεώρηση αποχέτευσης με κάμερα

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΓΛΥΦΑΔΑ

Ο εξοπλισμός τελευταίας γενιάς με κάμερα, μας επιτρέπει να ελέγχουμε εξονυχιστικά το αποχετευτικό σύστημα και τους σωλήνες αποστράγγισης ώστε να εντοπίσουμε τυχόν προβλήματα. Με την κάμερα αποχέτευσης, ο τεχνικός μας εντοπίζει όλες τις αιτίες που είτε φράζουν τους σωλήνες είτε δημιουργούν φθορές στο εσωτερικό τους. Ορισμένα αποχετευτικά προβλήματα βρίσκονται αρκετά βαθιά κατά μήκος των σωληνώσεων και απαιτείται προσεκτική έρευνα μέσω της κάμερας ώστε να εντοπιστούν οι πραγματικές αιτίες. Ο χρόνος και η γεωλογική συμπεριφορά του περιβάλλοντος χώρου είτε προκαλεί φθορές είτε σπασίματα, ακόμα και καταστροφή στους αγωγούς. Μερικές φορές το έδαφος απλώς μετατοπίζεται, γεγονός που προκαλεί ζημιά στον σωλήνα. Οι πληροφορίες που μεταφέρει η κάμερα με τον ειδικό χειρισμό των τεχνικών μας προσδιορίζουν την ακριβή θέση και το είδος του προβλήματος, είτε αφορά φραγή είτε σπάσιμο είτε βλάβη. 

Οι έρευνες με την κάμερα ελέγχου αποχέτευσης προσφέρουν μία ξεκάθαρη εικόνα έργων που πραγματοποίησαν «τρίτοι» αλλά ατυχώς επηρέασαν το δικό σας αποχετευτικό σύστημα. Το ανθρώπινο λάθος μπορεί να βλάψει τους σωλήνες σας αλλά πως θα το ανακαλύψετε; Το ψηφιακό υλικό από την επιθεώρηση κάμερας, μπορείτε επίσης να το χρησιμοποιήσετε σε οποιαδήποτε περίπτωση διαφωνίας με τρίτους. Επίσης αποτελεί ένα αδιάσειστο αποδεικτικό στοιχείο είτε για ασφαλιστικές εταιρείες είτε για την τρέχουσα αποχετευτική κατάσταση σε περίπτωση αγοράς ακινήτου.

Τι είναι η κάμερα απόφραξης

Η κάμερα αποχέτευσης, ή κάμερα απόφραξης όπως συνηθίζει να την αποκαλεί το ευρύ κοινό, είναι μία πολύ μικρή κάμερα προσαρτημένη σε ένα ευέλικτο, σκληρό και εύκαμπτο καλώδιο μεγάλου μήκους. Ο εξειδικευμένος τεχνικός μας θα χρησιμοποιήσει το καλώδιο ώστε να φτάσει στο σημείο στο οποίο μπορεί να υπάρχει φράξιμο ή σπάσιμο. Τα καλώδιο μπορεί να στρίβει και να γυρίζει έτσι ώστε να εισχωρεί μέσα σε όλες τις στροφές του σωλήνα σας. Ο τεχνικός μας ελέγχει τα πλάνα της κάμερας σε πραγματικό χρόνο, γεγονός που του επιτρέπει να κάνει διάγνωση της κατάστασης των σωλήνων απευθείας. 

Αν το ζητήσετε πριν από την έναρξη των εργασιών με κάμερα, θα σας παραδώσουμε ψηφιακή καταγραφή της επιθεώρησης σε USB ή SD card με τη διάγνωση. Τα καλά νέα με τη χρήση της κάμερας είναι ότι δεν χρειάζεται πλέον να μαντέψετε ποιό είναι το πραγματικό πρόβλημα.

Απόφραξη από ρίζες δένδρων

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΓΛΥΦΑΔΑ

Διαθέτουμε τον απαραίτητο ριζοκοπτικό εξοπλισμό ώστε να απομακρύνουμε τις ρίζες από δέντρα που έχουν εισχωρήσει στο εσωτερικό της αποχέτευσης. Ο εξειδικευμένος τεχνικός μας θα απομακρύνει αλλά και θα αφαιρέσει τις ρίζες δέντρων από την αποχέτευσή σας. Εφόσον η αποχέτευση έχει βουλώσει, τότε υπάρχει μεγάλη πιθανότητα, οι ρίζες των δέντρων να είναι η αιτία. Το νερό όπως και τα θρεπτικά συστατικά που ρέουν μέσα στους σωλήνες είναι για τα δένδρα τα πράγματα που θέλουν οι ρίζες τους. Ακόμη και μία μικροσκοπική ρωγμή ή μία χαλαρή άρθρωση μπορεί να απελευθερώσει ελκυστικούς για τις ρίζες ατμούς. Οι ρίζες συνεχίζουν να αναπτύσσονται μέχρι τελικά να σχηματίσουν μία άμορφη μάζα. Αυτή η μάζα λειτουργεί ως παγίδα των διερχόμενων σωματιδίων τα οποία μένουν σε αυτήν με αποτέλεσμα να μπλοκάρει εντελώς τον σωλήνα.  

Οι ρίζες των δέντρων είναι η νούμερο ένα αιτία βλάβης των υπόγειων σωλήνων. Η ομάδα μας έχει τα απαιτούμενα εργαλεία τα οποία με τον άριστο χειρισμό θα απομακρύνουν τις ρίζες. Τα ειδικά και υπερσύγχρονα ριζοκοπτικά μηχανήματα, δεν επιφέρουν καμία  αναστάτωση στον κήπο σας. Θα αφαιρεθούν οι ρίζες που εμποδίζουν τους σωλήνες οι οποίοι μετά το πέρας των εργασιών θα λειτουργήσουν ομαλά. Πέραν της διαδικασίας απομάκρυνσης των ριζών, ένας επιπλέον καθαρισμός αποχέτευσης θα κάνει τις σωληνώσεις καινούριες.

Αντλήσεις υδάτων

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΓΛΥΦΑΔΑ

Αναλαμβάνουμε αντλήσεις υδάτων σε όλους τους χώρους, για όλα τα επίπεδα δυσκολίας με χαμηλό κόστος. Οι τεχνικοί μας διαθέτουν άρτια εκπαίδευση ώστε να μπορούν να φέρουν εις πέρας αντλήσεις υδάτων σε οποιοδήποτε χώρο μπορεί να πλημμυρίσει. Τα πιο συχνά μέρη που πλημμυρίζουν είναι υπόγεια, ημιυπόγεια, ισόγεια, χώροι στάθμευσης και φρεάτια ασανσέρ.

Πραγματοποιούμε αντλήσεις υδάτων όλων των τύπων, είτε από βροχή είτε από βρόμικα νερά λόγω υπερχείλισης ή διαρροής. Τοποθετούμε τον σωλήνα αποστράγγισης στη σωστή θέση με προσοχή και ασφάλεια. Επίσης, διαθέτουμε τις πιο σύγχρονες αντλίες για όλες τις περιπτώσεις και όλα τα επίπεδα δυσκολίας.

Τα έντονα καιρικά φαινόμενα, ειδικά στην περιοχή της Αττικής, είναι σε έξαρση τα τελευταία χρόνια και η άντληση υδάτων είναι μονόδρομος. Όταν μας καλέσετε, το προσωπικό μας θα έρθει άμεσα σε οποιαδήποτε τοποθεσία της Αττικής μας υποδείξετε.

Χάρτης Γλυφάδα

Συνεργάτες απόφραξης

Αποφράξεις στη Γλυφάδα