ΕΠΩΦΕΛΗΘΕΙΤΕ

15 €24 ώρες - 365 ημέρες

Η πρότασή μας για να είστε πάντα καθαροί και κερδισμένοι!

Βασικές οδηγίες για απλές αποφράξεις

ΠΩΣ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΑΠΟΦΡΑΞΗ. Σε περίπτωση που η τουαλέτα βουλώσει και έχει ανέβει η στάθμη του νερού, αποφύγετε να τραβάτε επαναλαμβανόμενα το καζανάκι. Αν το τραβήξετε μία φορά, το νερό από το πρώτο καζανάκι δε θα προκαλέσει υπερχείλιση, αλλά το συνεχόμενο πάτημά του μπορεί να κάνει την τουαλέτα να ξεχειλίσει. Πατήστε το μία φορά. Αν η λεκάνη δεν ξεβουλώσει την πρώτη φορά, μην το ξανατραβήξετε, αφού όπως είπαμε αυτό μπορεί να προκαλέσει συσσώρευση νερού μέσα στη λεκάνη της τουαλέτας. Πριν κάνετε οποιαδήποτε άλλη προσπάθεια να ξεβουλώσετε τη λεκάνη, βάλτε ένα ζευγάρι λαστιχένια γάντια. Οι τουαλέτες είναι εστία μολύνσεων και δεν είναι και το πιο υγιεινό να βάζει κάποιος τα χέρια του στον πάτο της λεκάνης, αλλά και ένα καλό ζευγάρι λαστιχένια γάντια θα σας προστατεύσει από τα μικρόβια.

Απόφραξη με προστασία και ασφάλεια

ΠΩΣ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΑΠΟΦΡΑΞΗ

Όταν επιχειρήσετε τέτοιου είδους αποφράξεις, καλό είναι να τοποθετείτε χαρτιά ή εφημερίδες στο πάτωμά σας προκειμένου να προστατέψτε το πάτωμά σας. Ενώ προσπαθείτε να ξεβουλώσετε την τουαλέτα, είναι πιθανό να πεταχτούν νερά, επομένως, τα χαρτιά και οι εφημερίδες θα τα απορροφούν αποτελεσματικά.

Βεβαιωθείτε ότι η παροχή νερού στην τουαλέτα είναι απενεργοποιημένη. Το πιο πιθανό είναι να βρίσκεται ακριβώς πίσω από την τουαλέτα, ένας σωλήνας που μοιάζει με βρύση. Τέλος, βεβαιωθείτε ότι το μπάνιο έχει καλή κυκλοφορία αέρα. Ενεργοποιήστε τον εξαερισμό, ή ανοίξτε ένα παράθυρο για να φεύγουν έξω οι δυσάρεστες οσμές, καθώς και οι εν δυνάμει τοξικές αναθυμιάσεις από χημικά προϊόντα που μπορεί να χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε.

Απόφραξη με ζεστό νερό

ΠΩΣ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΑΠΟΦΡΑΞΗ

Εάν είναι εύκολο να δείτε για ποιο λόγο βούλωσε η λεκάνη (λόγω π.χ. κάποιου αντικειμένου που έπεσε μέσα και φαίνεται), αφαιρέστε το από την τουαλέτα, φορώντας πάντα τα γάντια σας. Αν δεν μπορείτε να δείτε για ποιο λόγο βούλωσε η λεκάνη, ρίξτε λίγο απορρυπαντικό πιάτων στη λεκάνη.

Ρίξτε αρκετή ποσότητα ζεστού νερού (μια μεγάλη κατσαρόλα ή ένα μεγάλο μπολ). Το νερό πρέπει να είναι ζεστό, αλλά όχι καυτό, γιατί μπορεί να σπάσει η πορσελάνη. Φροντίστε να ρίξετε το νερό από το ύψος της μέσης σας περίπου. Ο λόγος που ρίχνετε από το επίπεδο της μέσης είναι επειδή το βάρος του νερού μπορεί να του δώσει την απαιτούμενη ορμή για την απόφραξη της βουλωμένης σας τουαλέτας.


24 ώρες – 365 ημέρες
Είμαστε κοντά σας, όταν μας χρειαστείτε. Ένα τηλεφώνημά σας είναι αρκετό για να επέμβουμε άμεσα.
6944 382825

Επαγγελματική απόφραξη και συντήρηση

ΠΩΣ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΑΠΟΦΡΑΞΗ

Δραστηριοποιούμαστε στον οικιακό, εμπορικό και δημόσιο τομέα. Γνωρίζουμε τις αποχετεύσεις μέσα και έξω. Μπορούμε να εντοπίσουμε γρήγορα την αιτία ενός φράγματος. Χρησιμοποιούμε τα κατάλληλα εργαλεία για να καθαρίσουμε άμεσα τις φραγμένες αποχετεύσεις και να τις επαναφέρουμε σε ομαλή λειτουργία.

Έχουμε έμπειρο και ειδικευμένο προσωπικό, εκπαιδευμένο στην αντιμετώπιση όλων των ειδών προβλημάτων αποστράγγισης μέσα στο κτίριο αλλά και των αγωγών αποβλήτων προς τον κύριο αγωγό αποχέτευσης. Η εμπειρία 35 χρόνων στις αποφράξεις κάθε είδους σωληνώσεων, εγγυάται την αποτελεσματική αντιμετώπιση των προβλημάτων που προκύπτουν από παρεμποδίσεις και βουλώματα στο αποχετευτικό σας σύστημα.

Χρήσιμα άρθρα από συνεργάτες

Μπορείτε να διαβάσετε άρθρο των συνεργατών μας για το ΠΩΣ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΤΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ.