ΕΠΩΦΕΛΗΘΕΙΤΕ

15 €24 ώρες - 365 ημέρες

Η πρότασή μας για να είστε πάντα καθαροί και κερδισμένοι!

Καθαρισμός σωλήνων αποχέτευσης

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΣΩΛΗΝΩΝ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ. Τα συστήματα απόφραξης είναι οι αφανείς ήρωες των σπιτιών. Μας δίνουν τη δυνατότητα να διατηρούμε την υγιεινή και την ομαλή καθημερινότητα προστατεύοντάς μας ταυτόχρονα από όλες τις ακαθαρσίες που δημιουργούμε. Μερικές φορές, βέβαια, οι αποχετεύσεις χρειάζονται λίγη υποστήριξη για την απεμπλοκή από κάποιο φράξιμο-βούλωμα. 


24 ώρες – 365 ημέρες
Είμαστε κοντά σας, όταν μας χρειαστείτε. Ένα τηλεφώνημά σας είναι αρκετό για να επέμβουμε άμεσα.
6944 382825

Υπάρχουν διάφορα σημάδια που υποδεικνύουν ότι οι αποχετεύσεις σας μπορεί να έχουν πρόβλημα, όπως για παράδειγμα οι άσχημες οσμές. Γνωρίζοντας φυσικά ποιο είναι το κατάλληλο σχέδιο αντιμετώπισης είναι το πιο σημαντικό. Αρχικά όμως, θα πρέπει να κάνετε στον εαυτό σας μερικές ερωτήσεις όταν πρόκειται για τις αποχετεύσεις σας. Έτσι θα καταλάβετε ευκολότερα πότε υπάρχει ζημιά. 

Πόσο παλιές είναι οι αποχετεύσεις μου;
Οι παλαιότερες αποχετεύσεις είναι συνήθως πιο πιθανό να αντιμετωπίσουν προβλήματα. 

Πόσο συχνά είχα αυτό το πρόβλημα;
Αν συνεχίσει να επαναλαμβάνεται, θα μπορούσε να είναι κάτι πιο σοβαρό.

Ποια είναι η γενική κατάσταση των αποχετεύσεων μου;
Παρακολουθήστε και αναζητήστε τυχόν ζημιές ή φραξίματα. 

Πότε χρειάζομαι απόφραξη αποχέτευσης

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΣΩΛΗΝΩΝ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ

Όταν η λεκάνη της τουαλέτας δεν ξεπλένεται, όταν οι νεροχύτες δεν θα στραγγίζουν ακόμα και με καθαριστικό αποχέτευσης, μπορεί να αντιμετωπίζετε αργή ροή ή ολική φραγή. Μία άσχημη κατάσταση μπορεί να συμβεί ανά πάσα στιγμή και μερικές φορές βέβαια συμβαίνει στην χειρότερη δυνατή στιγμή. Ίσως προκαλείται από ένα συσσωρευμένο κομμάτι τροφής, ίσως προκαλείται από μια μάζα αποβλήτων ή ένα οποιοδήποτε αντικείμενο που μπορεί να είναι από μαντηλάκια μέχρι και προϊόντα υγιεινής έως ακόμη και παιδικά παιχνίδια. Η εύρεση ενός μικρού παιχνιδιού σε μια αποχέτευση συμβαίνει πολύ περισσότερες φορές από όσες πιθανότατα νομίζετε. 

Αυτό που απαιτείται σε μία τέτοια κατάσταση είναι η απόφραξη αποχέτευσης. Είναι η πρώτη απάντηση όταν όλα τα σημάδια δείχνουν ότι υπάρχει κάποιο είδος σημαντικής φραγής στις γραμμές αποχέτευσης. Η διαδικασία της απόφραξης απελευθερώνει τον σωλήνα από το φράξιμο. Μέσω κάποιας από τις τεχνικές αποφράξεων όπως η εισαγωγή ενός μηχανοκίνητου καλωδιακού εργαλείου με περιστρεφόμενη κεφαλή θα ξεμπλοκάρει τη γραμμή αποχέτευσης από οτιδήποτε στέκεται στο πέρασμά της. Όταν το κάνει, η ροή του νερού θα επιστρέψει.

Μετά την απόφραξη μπορεί να νομίζετε ότι οι σωλήνες σας επανήλθαν στην φυσιολογική τους κατάσταση, αλλά οποιαδήποτε συσσώρευση γύρω από την εσωτερική περίμετρο του σωλήνα έχει παραμείνει. Όταν το φράξιμο σπάσει, τα σωματίδια μπορούν να παραμείνουν στο σωλήνα και αυτό θα μπορούσε να οδηγήσει σε ένα άλλο σημαντικό φράξιμο στο μέλλον. Η εξάλειψη όλων αυτών των σωματιδίων και οποιασδήποτε συσσώρευσης κατά μήκος των τοιχωμάτων απαιτεί μια διαφορετική διαδικασία, τον καθαρισμό της αποχέτευσης ή αλλιώς γενικότερα τον καθαρισμό των σωληνώσεων. Η απόφραξη απελευθερώνει την αποχέτευση από το φράξιμο ενώ ο καθαρισμός την πλένει και την καθαρίζει.

Πότε χρειάζομαι καθαρισμό αποχέτευσης

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΣΩΛΗΝΩΝ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ

Εάν οι σωλήνες σας φράζουν τακτικά μπορεί να χρειαστείτε καθαρισμό αποχέτευσης (συναφές άρθρο από συνεργάτη μας). Ένας καθαρισμός αποχέτευσης ξεπλένει πλήρως τους σωλήνες αποχέτευσης και βοηθά στην εκκαθάριση των συσσωρευμένων ουσιών που έχουν δημιουργήσει συσσωματώσεις όλα αυτά τα χρόνια. Η διαδικασία καθαρισμού πραγματοποιείται με την χρήση πιεστικού μηχανισμού υδροβολής. Η εκτίναξη νερού με πίεση από ειδικές κεφαλές μέσα στην αποχέτευση θα καθαρίσει τους σωλήνες άψογα. Η εκτόξευση νερού υψηλής πίεσης είναι ο πιο αποτελεσματικός τρόπος για να καθαρίζετε τις σωληνώσεις ώστε να σταματήσουν τα βουλώματα. Ένας ειδικός εύκαμπτος σωλήνας με ακροφύσιο ωθεί έξω το συμπιεσμένο νερό που πλένει τους σωλήνες και εξαλείφει τα σκληρά υλικά όπως πουρί, λίπη, άμορφες μάζες, ενώ ξεπλένει οποιαδήποτε άλλα προβληματικά αντικείμενα ή ουσίες.

Καθεμία από τις δύο λειτουργίες εξυπηρετεί έναν συγκεκριμένο σκοπό βοηθώντας τις αποχετεύσεις να λειτουργήσουν καλύτερα, είτε πρόκειται για σοβαρό φράξιμο είτε για αργή συσσώρευση είτε για προληπτικό τακτικό καθαρισμό. Και οι δύο διαδικασίες πρέπει να εκτελούνται από εξειδικευμένο τεχνικό αποχετεύσεων και είναι οι μόνοι επαγγελματικοί τρόποι για την συντήρηση των αποχετεύσεων.

Αν έχετε κάποιο πρόβλημα και …

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΣΩΛΗΝΩΝ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ

  • … δεν είστε σίγουροι για την τρέχουσα κατάσταση των αποχετεύσεών σας.
  • … δεν γνωρίζετε αν χρειάζεστε απόφραξη αποχέτευσης ή καθαρισμό αποχέτευσης.
  • … θέλετε συμβουλές ή έχετε απορίες.
  • … έχετε άμεση ανάγκη από ειδικό τεχνικό αποχετεύσεων.

Αυτό δεν είναι πρόβλημα. Απλά καλέστε μας στο 6944 382825 και θα στείλουμε έναν από τους ειδικούς τεχνικούς μας να αξιολογήσει την κατάσταση και να σας βοηθήσει σε οποιοδήποτε αποχετευτικό πρόβλημα έχετε.

Υπηρεσίες για Αποφράξεις και Συντηρήσεις Αποχετεύσεων

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΣΩΛΗΝΩΝ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ