ΕΠΩΦΕΛΗΘΕΙΤΕ

15 €24 ώρες - 365 ημέρες

Η πρότασή μας για να είστε πάντα καθαροί και κερδισμένοι!

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ

Η εταιρεία μας, εδώ και πολλά χρόνια, είναι ταγμένη στον έλεγχο και την εξόντωση όλων των παρασίτων, εντόμων και μικροβίων. Οι ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ έχουν ως στόχο την εξουδετέρωση βαδιστικών και ιπταμένων εντόμων που προσβάλλουν πάσης φύσεως εγκαταστάσεις (μονοκατοικίες, διαμερίσματα, πολυκατοικίες, γραφεία, σχολεία, εστιατόρια, νοσοκομεία κλπ). Η απεντόμωση, η απολύμανση, η μυοκτονία και η μικροβιοκτονία δεν είναι απλές υποθέσεις. Θα πρέπει να γίνονται από εξειδικευμένες εταιρείες επειδή έχουν την εμπειρία και τις απαραίτητες γνώσεις για να επιλύσουν κάθε ζήτημα το οποίο σχετίζεται με όλα τα ανεπιθύμητα παράσιτα. Όταν εισβάλουν μέσα στο χώρο μας σίγουρα  κάνουν μερικούς από εμάς να αισθανόμαστε άβολα. Η αλήθεια είναι ότι κανένας μας δεν επιθυμεί να συμβιώνει με κάτι από όλα τα παραπάνω. Για να σας αφήσουν ήσυχους οι ανεπιθύμητοι αυτοί επισκέπτες, θα πρέπει να φροντίζετε να κάνετε τακτικά απολύμανση. Είναι ο μόνος τρόπος που θα σας βοηθήσει να τα καταπολεμήσετε ή να αποφύγετε μια ενδεχόμενη εισβολή.

 

Ειμαστε πάντοτε σύμμαχός σας στην καταπολέμηση ιών, μικροβίων, παρασίτων και κάθε είδους έντομο. Οι τεχνικοί μας αναλαμβάνουν τον έλεγχο των παρασίτων με μεγάλη ευκολία καθώς η πείρα που διαθέτουν είναι τεράστια. Σας παρέχουμε μια άμεση επαγγελματική εξυπηρέτηση τόσο στον οικιακό όσο και στον εμπορικό τομέα. Εμπιστευτείτε μας και καλέστε μας, για να σας δείξουμε την ποιότητα των υπηρεσιών που σας προσφέρουμε. Οι ανεπιθύμητοι επισκέπτες όπως, κατσαρίδες, μυρμήγκια, κοριοί, ψύλλοι, σαρανταποδαρούσες, κουνούπια, μύγες, ποντίκια και αρουραίοι θα αποτελέσουν σίγουρα παρελθόν. Για την εξόντωσή τους, χρησιμοποιούμε ειδικά παρασκευάσματα ελεγμένα και εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων. Τα κύρια χαρακτηριστικά των προϊόντων αυτών, είναι η μεγάλη τοξικότητα για έντομα και παράσιτα και η πολύ χαμηλή τοξικότητα για τους ανθρώπους και τα ζώα. Επίσης, δεν βλάπτουν το περιβάλλον, δεν μυρίζουν, δεν λεκιάζουν και έχουν μεγάλη διάρκεια δράσης.

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ

Αν έχετε κατσαρίδες στο σπίτι ή την επιχείρησή σας πρέπει να το λάβετε σοβαρά υπόψη καθώς είναι γνωστό ότι τα συγκεκριμένα παράσιτα είναι φορείς ασθενειών και αν αφεθεί το πρόβλημα, θα γίνει ακόμη μεγαλύτερο. Εκτός από αποκρουστικές λοιπόν, είναι και επικίνδυνες. Δεν είναι λίγες οι φορές που είναι η αιτία για τη μετάδοση αρκετών λοιμώξεων και αλλεργιών. Αυτό υφίσταται γιατί σχετίζονται άμεσα με πολλούς παθογόνους οργανισμούς. Κάτι που πρέπει να γνωρίζετε είναι ότι από την στιγμή που βλέπετε κάποια κατσαρίδα στο χώρο σας, είναι πολύ πιθανό να υπάρχει ένας πληθυσμός πολύ μεγάλος. Οι κατσαρίδες είναι νυχτόβια παράσιτα. Παραμένουν καλά κρυμμένες στη διάρκεια της ημέρας κάτω από την κουζίνα ή το πλυντήριο, μέσα σε ντουλάπια και σχισμές και οπουδήποτε αλλού μπορείτε να φανταστείτε. Ζουν και αναπτύσσονται όπου υπάρχει σκοτάδι, ζέστη, τροφή και υγρασία. Αυτός είναι και ο λόγος που ζουν εκατομμύρια μέσα σε φρεάτια και αποχετεύσεις.

Η εταιρεία μας γνωρίζει ακριβώς τον τρόπο και την τεχνική, ώστε να σταματήσουν να σας δυσκολεύουν τη ζωή οι κατσαρίδες και να απαλλαγείτε από αυτές οριστικά. Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μην αφήνετε εκτεθειμένα ψίχουλα και τρόφιμα. Όλα τα υπόλοιπα είναι δική μας δουλειά. Λειτουργούμε ολόκληρο το χρόνο αναλαμβάνοντας απολύμανση για κατσαρίδες σε οποιοδήποτε χώρο. Εφαρμόζουμε καπνιστικά σε φρεάτια, βόθρους και αποχετεύσεις και ειδικό τζελ σε χώρους εσωτερικούς ή εξωτερικούς. Όλα μας τα προϊόντα, ενώ είναι πολύ τοξικά για τις κατσαρίδες, είναι ασφαλή για την ανθρώπινη υγεία, για τα ζωάκια και το περιβάλλον. Κάθε απολύμανση για κατσαρίδες συνοδεύεται με το ανάλογο πιστοποιητικό το οποίο επιβάλλεται να έχουν στη διάθεσή τους ιδιαίτερα τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος. Καλέστε μας σήμερα και ο πρώτος διαθέσιμος υπάλληλός μας, θα σας ακούσει και θα σας προτείνει την ιδανικότερη αποτελεσματική λύση, αποκλειστικά για τη δική σας περίπτωση.

Απολύμανση για μυρμήγκια

Τα μυρμήγκια είναι πλάσματα πολύ κοινωνικά. Γι αυτό μπορούν να συγκατοικήσουν μαζί μας. Επίσης είναι και πανέξυπνα. Δύσκολα μπορεί κάποιος να τα ξεγελάσει. Έτσι καταφέρνουν να ανταπεξέρχονται στις δύσκολες συνθήκες. Επίσης, είναι και πάρα πολύ εργατικά, κάτι για το οποίο φημίζονται ιδιαίτερα. Ο βιολογικός τους κύκλος περιλαμβάνει τέσσερα στάδια, ενήλικα, νύμφες, προνύμφες και τα αυγά. Τα μυρμήγκια δημιουργούν μεγάλες αποικίες – φωλιές. Οι προϋποθέσεις για να εγκατασταθούν κάπου, είναι το νερό και η τροφή. Έτσι εκτός από αυλές και κήπους, που θα βρουν μελίγκρα την οποία λατρεύουν, θα τα βρούμε και μέσα σε οικίες και καταστήματα. Ενώ όσον αφορά ασθένειες είναι ακίνδυνα, για εμάς η παρουσία τους μέσα στο χώρο μας, μπορεί να προκαλέσει πολύ μεγάλη ενόχληση. Αυτό συμβαίνει γιατί μία φωλιά απαρτίζεται από χιλιάδες μέλη. Μια αποικία τους, αποτελείται από τη βασίλισσά τους, τα θηλυκά, τα αρσενικά και ακολουθούν αυγά, νύμφες και προνύμφες.

Φανταστείτε λοιπόν να έχουν φωλιάσει μέσα σε κάποιο ντουλάπι ή σε κάποιο συρτάρι. Μπορεί να μπαινοβγαίνουν συνέχεια προς αναζήτηση τροφής και να περιφέρονται κατά χιλιάδες πάνω στον πάγκο της κουζίνας ή γύρω από τα σκεύη με το φαγητό μας. Μια τέτοια κατάσταση, σίγουρα προκαλεί εκνευρισμό σε όλους μας. Όταν αυτό συμβεί χρειαζόμαστε βοήθεια τεχνικών που διαθέτουν πείρα στην απολύμανση για μυρμήγκια. Δυστυχώς όλα αυτά τα προϊόντα που κυκλοφορούν στο εμπόριο δεν θα λύσουν το πρόβλημα διότι δεν είναι ικανά να εισχωρήσουν μέσα στη φωλιά αφού αυτό είναι και το ζητούμενο. Μόνο έτσι θα απαλλαγούμε οριστικά. Με τα εντομοκτόνα θα καταφέρουμε να σκοτώσουμε μόνο τα θηλυκά που βγαίνουν για να βρουν τροφή και να την πάνε στην αποικία. Η εταιρεία μας, με ψεκασμούς και τοποθέτηση ειδικού τζελ που παραπέμπει σε τροφή, τα ξεγελάει και την μεταφέρουν στην αποικία και η απολύμανση για μυρμήγκια γίνεται πλέον, μια εύκολη υπόθεση.

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΥΝΟΥΠΙΑ

Τα κουνούπια είναι μικρά, δίπτερα έντομα. Ανήκουν σε εκείνα τα έντομα που σχεδόν κανείς μας δεν μπορεί να ανεχτεί την παρουσία τους. Μας προκαλούν μεγάλη ενόχληση τα τσιμπήματά τους. Πιο ενοχλητικά είναι τα εξανθήματα που έπονται των τσιμπημάτων εξαιτίας της φαγούρας που μας προκαλούν. Ωστόσο να αναφέρουμε εδώ ότι το θέμα δεν είναι τόσο σοβαρό εξαιτίας των τσιμπημάτων και της φαγούρας. Αυτά τα έντομα είναι φορείς μικροβίων και κάποια είδη τους, μεταδίδουν σοβαρές ασθένειες. Όπως το κουνούπι τίγρης το οποίο ευθύνεται για τον πασίγνωστο ιό του δυτικού Νείλου. Τα κουνούπια μας επισκέπτονται με το ξεκίνημα της άνοιξης, αφού χρειάζονται ζεστό κλίμα για να επιβιώσουν. Κάτι άλλο που τα προσελκύει είναι το νερό. Αυτός είναι ο λόγος που τα συναντάμε συχνά σε τόπους που έχουν ποτάμια και λίμνες. Τα κουνούπια μένουν κοντά μας μέχρι το φθινόπωρο, ενώ η κατάσταση αυτή παρουσιάζει μεγάλη έξαρση κυρίως το καλοκαίρι που έχουμε τις υψηλότερες θερμοκρασίες.

Για να τα αντιμετωπίσουμε, επιβάλλεται να εφαρμόζουμε στους χώρους μας συχνά απολύμανση για κουνούπια. Καθώς είναι ιπτάμενα έντομα, καταλαβαίνετε ότι δεν γίνεται να εξοντωθούν πλήρως. Όμως, το να τα περιορίσουμε είναι πάρα πού σημαντικό. Το θετικό αποτέλεσμα αυτής της διαδικασίας είναι η μείωση του πληθυσμού τους σε μεγάλο βαθμό. Η εταιρεία μας σας προσφέρει πακέτα συχνής απολύμανσης οικονομικά και ιδανικά για τη δική σας περίπτωση αφού καθεμία είναι μοναδική. Μετά από έλεγχο του χώρου σας και εκτίμηση του μεγέθους του προβλήματος, σχεδιάζουμε την απολύμανση για κουνούπια. Όλα τα προϊόντα που χρησιμοποιούμε είναι ελεγμένα και εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων. Δεν προκαλούν καμία βλάβη στην υγεία ανθρώπων, ζώων και στο περιβάλλον. Αν αντιμετωπίζετε μεγάλο πρόβλημα με τα κουνούπια, καλό είναι να μην υπάρχουν στάσιμα νερά στο χώρο σας και το πότισμα να γίνεται πάντα το πρωί.

Απολύμανση για κοριούς

Οι κοριοί είναι έντομα που διαθέτουν μεγάλη ευκολία όσον αφορά την εξάπλωσή τους. Χρησιμοποιούν συνήθως εμάς τους ανθρώπους και τα υπάρχοντά μας, σαν μεταφορικά μέσα. Μπορούμε να τους κολλήσουμε και να τους φέρουμε στο χώρο μας από κάποιο ξενοδοχείο ή μέσο μαζικής μεταφοράς. Καλό θα ήταν να γίνουμε λίγο πιο προσεκτικοί όταν κάνουμε ένα ταξίδι. Ας ξεκινήσουμε από το να τσεκάρουμε το στρώμα , το κεφαλάρι και το σκελετό του κρεβατιού ενώ φροντίζουμε να αποθηκεύουμε πάντοτε βαλίτσες και τσάντες μας στα ειδικά ράφια των αποσκευών. Επίσης, αποφεύγουμε να αποθηκεύουμε ρούχα σε ντουλάπες και φροντίζουμε πάντοτε να τα κρεμάμε. Δυστυχώς οι κοριοί δεν γίνονται γρήγορα αντιληπτοί. Ξυπνάνε τη νύχτα για τροφή και μας τσιμπάνε κατά τη διάρκεια του ύπνου μας. Τα τσιμπήματά τους, επίσης προκαλούν εξανθήματα όπως των κουνουπιών γι αυτό και μας μπερδεύουν. Το χρώμα των κοριών είναι καφετί και έχουν ωοειδές σχήμα. Όταν τρέφονται με αίμα, τότε διογκώνονται και κοκκινίζουν.

Καμιά φορά μπορεί να δείτε κόκκινες ή καφέ κηλίδες πάνω στο στρώμα ή σε μεμονωμένες περιπτώσεις, μπορεί να διαπιστώσετε μια χαρακτηριστική οσμή, ειδικότερα σε χώρους που υπάρχει μεγάλος πληθυσμός και δεν αερίζονται. Οι τεχνικοί μας ερχόμενοι στο χώρο σας και κάνοντας παρασιτολογικό έλεγχο, μπορούν λόγω εμπειρίας να διαπιστώσουν με ευκολία αν έχετε προσβληθεί από κοριούς. Σε αυτή την περίπτωση, περνάνε στην απολύμανση για κοριούς άμεσα. Οι κοριοί είναι έντομα που πολλαπλασιάζονται ραγδαία και έχουν την ικανότητα να φωλιάσουν παντού. Τους έχουμε βρει πολλές φορές εκτός από πατώματα πάνω σε ταβάνια, μέσα σε ξύλινες κορνίζες, ακόμα και μέσα σε πρίζες! Για την πλήρη απολύμανση για κοριούς χρησιμοποιούμε τεχνικές και σκευάσματα με τα οποία δεν διατρέχετε εσείς ή τα ζωάκια σας κανένα απολύτως κίνδυνο. Όλα μας τα προϊόντα είναι εκτός από τα καλύτερα που κυκλοφορούν στο εμπόριο, εγκεκριμένα από όλους τους αρμόδιους φορείς.

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΨΥΛΛΟΥΣ

Οι ψύλλοι είναι πολύ μικρά έντομα που πηδάνε πολύ ψηλά. Ζούνε κυρίως στο σώμα του ξενιστή τους, που συνήθως είναι η γάτα, χωρίς να αποκλείεται ο σκύλος ή και ο άνθρωπος. Μέσω του ξενιστή τους, μεταφέρονται και από ένα μέρος σε κάποιο άλλο. Επίσης η διάδοσή τους μπορεί να γίνει μέσω ρούχων, επίπλων, παπουτσιών και τσαντών. Τρέφονται με αίμα μέσω τσιμπημάτων, που συνήθως γίνονται άμεσα αντιληπτά. Τα τσιμπήματα των ψύλλων έχουν σαν αποτέλεσμα μικρά κόκκινα εξανθήματα που συνοδεύονται από φαγούρα. Οι ψύλλοι είναι ένα συχνό φαινόμενο κυρίως στα στρατόπεδα αλλά τα τελευταία χρόνια υπάρχει μεγάλη έξαρση και σε σπίτια, ξενοδοχεία, κτλ. Μπορεί μέσα σε κάποιο σπίτι να συνεχίζουν να υπάρχουν τα αυγά τους ακόμα και ενώ οι κάτοικοι έχουν αποχωρήσει. Φανταστείτε ότι όσο δεν υπάρχει ξενιστής, θα είναι αδρανή. Αυτή η αδράνεια μπορεί να κρατήσει παραπάνω από μία διετία. Θα ενεργοποιηθούν μόλις αντιληφθούν καινούριο κάτοικο – ξενιστή.

Σίγουρα είναι πιο εύκολο να αντιληφθείτε τους ψύλλους από ότι τους κοριούς. Ιδιαίτερα όσοι έχετε ζωάκια, αν τα δείτε να ξύνονται υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να έχουν προσβληθεί. Σε μια τέτοια περίπτωση πρέπει να ζητήσετε βοήθεια από μια επαγγελματική εταιρεία απολυμάνσεων. Μόνο οι ειδικοί ξέρουν τι ακριβώς πρέπει να γίνει ώστε να απαλλαγείτε. Ο βιολογικός κύκλος του ψύλλου περιλαμβάνει τέσσερα στάδια. Αυγά, νύμφες, προνύμφες και τα ενήλικα. Η εταιρεία μας διαθέτει όλη την εμπειρία που χρειάζεται στην απολύμανση για ψύλλους. Οι τεχνικοί μας με τη μέθοδο του ψεκασμού καθαρίζουν τους χώρους σας από τα ανεπιθύμητα έντομα. Όλα τα προϊόντα που έχουμε στη διάθεσή μας είναι απολύτως ασφαλή για όλους και για τα μικρά ζωάκια. Επειδή είμαστε μια εταιρεία με ιδιαίτερη ευαισθησία προς το περιβάλλον όλες οι μέθοδοι για την απολύμανση για ψύλλους που ακολουθούμε είναι φιλικά προσκείμενες και σε αυτό.

Απολύμανση για ποντίκια

Αν υποπτεύεστε ότι ποντίκια και αρουραίοι έχουν εισχωρήσει στους χώρους σας, μη μένετε άπραγοι αφήνοντας το χρόνο να περνάει. Τα τρωκτικά αναπαράγονται ταχύτατα, ενώ είναι ικανά να φωλιάσουν σε πάρα πολλά σημεία του σπιτιού ή της επιχείρησής σας. Τα ποντίκια είναι πολύ επικίνδυνα για τη δημόσια υγεία. Μεταδίδουν πολλές μολυσματικές ασθένειες όπως τη λεπτοσπείρωση. Επίσης, είναι ικανά να προκαλέσουν πολλές υλικές ζημιές τόσο σε καλλιέργειες όσο και σε κτίρια. Αν αντιληφθείτε λοιπόν την παρουσία τους πράγμα που είναι σχετικά εύκολο διότι αφήνουν περιττώματα όπου τρώνε, καλέστε μας! Αποφύγετε τα ποντικοφάρμακα του εμπορίου τα οποία είναι επικίνδυνα περισσότερο δε, αν στο χώρο σας υπάρχουν κατοικίδια ή μικρά παιδιά. Η αντιμετώπισή τους, πρέπει να γίνει σοβαρά με συγκεκριμένα προϊόντα αναλόγως την κάθε περίπτωση. Η εμπειρία μας είναι πολύ αποδοτική στην απολύμανση για ποντίκια. Μετράμε πολλά έτη στις μυοκτονίες και αυτό από μόνο του είναι ο κυριότερος λόγος για να μας εμπιστευθείτε.

Στα ποντίκια αρέσουν τα σκοτεινά μέρη άρα τα πιο συχνά λημέρια τους είναι οι βόθροι, τα φρεάτια και οι αποχετεύσεις. Έχουν πολύ καλή όραση στο σκοτάδι και μεγάλη ικανότητα στο τρέξιμο και το σκαρφάλωμα. Αυτοί άλλωστε είναι και οι λόγοι που μπορούν να εισχωρήσουν οπουδήποτε και μας δυσκολεύουν στο να τα πιάσουμε. Οι τεχνικοί της εταιρείας μας όμως, είναι πολύ εξειδικευμένοι και αυτό καθιστά την εξόντωσή τους, εύκολη υπόθεση. Η πολύχρονη εμπειρία μας, σε συνδυασμό με την εφαρμογή σύγχρονων μεθόδων και τη χρήση ειδικών σκευασμάτων, σας εξασφαλίζουν την οριστική τους καταπολέμηση. Όλα μας τα προϊόντα ακολουθούν τις κρατικές προδιαγραφές νομιμότητας του υπουργείου Γεωργίας και είναι απόλυτα ασφαλή για τη δημόσια υγεία. Με ειδικά καπνιστικά μέσα σε αποχετεύσεις και φρεάτια και τοποθετήσεις παγίδων με κόλλα ή δολωματικών σταθμών, τα ποντίκια εξοντώνονται χωρίς να παραμείνει ούτε ένα ίχνος. Μετά από κάθε απολύμανση για ποντίκια σας παρέχουμε και το ανάλογο πιστοποιητικό.

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΡΩΝΟΪΟ

Ο νέος ιός covid-19, είναι μία καινούρια ασθένεια που εμφανίστηκε εδώ και λίγους μήνες και μπορεί να ξεκίνησε από τη μακρινή Κίνα, όμως δεν άργησε να εξαπλωθεί σε ολόκληρο τον κόσμο. Αμερική, Αγγλία, Ισπανία και Ιταλία είναι οι χώρες που χτυπήθηκαν περισσότερο. Αυτές είναι οι χώρες που επλήγησαν μετρώντας τα περισσότερα κρούσματα. Ο sars cov 2 είναι ένας νέος κορωνοϊός που προκαλεί σοβαρή λοίμωξη του αναπνευστικού. Εξαιτίας του υψηλού βαθμού μετάδοσής του, αξιολογήθηκε από την επιστημονική ιατρική κοινότητα ως πανδημία. Η διασπορά του λοιπόν είναι τάχιστη ενώ όπως όλοι οι ιοί, μεταδίδεται και αυτός μέσω των σταγονιδίων που απελευθερώνονται από τη μύτη ή το στόμα. Μεγάλη προσοχή λοιπόν όταν βήχουμε ή φτερνιζόμαστε διότι υπάρχει και το ενδεχόμενο να έχουμε τον ιό αλλά να είμαστε ασυμπτωματικοί. Πρέπει όλοι μας να σκεφτούμε να προφυλάξουμε κυρίως τις ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού μας όπως και τους ηλικιωμένους.

Είμαστε υποχρεωμένοι όλοι μας να ακολουθήσουμε πιστά όλα τα μέτρα που προτείνονται από τους ειδικούς. Η χρήση μάσκας σε κάθε κλειστό χώρο επιβάλλεται πλέον. Όπως και το συχνό και σχολαστικό πλύσιμο των χεριών μας σε συνδυασμό με τη συχνή χρήση αντισηπτικών. Ιδιαίτερη επίσης προσοχή πρέπει να δώσουμε στις μεταξύ μας αποστάσεις. Τέλος, η συχνή απολύμανση για κορωνοϊό επιβάλλεται αφού όπως ξέρουμε τα μικρόβια διαρρέουν και στους περιβάλλοντες χώρους. Χώροι με υψηλό συνωστισμό πρέπει οπωσδήποτε να απολυμαίνονται συχνά. Ενδεικτικά να σας αναφέρουμε ότι κάποιοι από αυτούς είναι, σχολεία, μέσα μαζικής μεταφοράς, νοσοκομεία, ξενοδοχεία, εμπορικά κέντρα, παιδικοί σταθμοί, γήπεδα κτλ. Η απολύμανση για κορωνοϊό είναι μια διαδικασία που δεν μπορεί να γίνει σωστά ακολουθώντας κάποιον ερασιτεχνικό τρόπο. Αντιθέτως, η εταιρεία μας με την εμπειρία και την υπευθυνότητά της, σας προσφέρει απολυμάνσεις υψηλής ποιότητας με τα καλύτερα και πιο ασφαλή προϊόντα της ευρωπαϊκής αγοράς. Στη μάχη απέναντι στον κορωνοϊό είμαστε όλοι μαζί!