ΑΜΕΣΑ & ΠΟΙΟΤΙΚΑ

Απολυμάνσεις

Απολυμάνσεις – έλεγχος και η καταπολέμηση παρασίτων

Ο έλεγχος και η καταπολέμηση παρασίτων είναι ένα μοναδικό πεδίο που απαιτεί μεγάλη πείρα και γνώση. Η Απολυμάνσεις  εδώ και πολλά χρόνια είναι αφιερωμένη στον έλεγχο και την εξόντωση όλων των παρασίτων και ζωυφίων. Παρέχουμε μια επαγγελματική, άμεση εξυπηρέτηση τόσο στον οικιακό όσο και στον εμπορικό τομέα.

Μην διστάσετε να μας καλέσετε για να απαντήσουμε σε κάθε σας ερώτηση και άμεσα να κανονίσουμε την επίσκεψή μας στο σπίτι ή την επιχείρησή σας. Η απεντόμωση, η απολύμανση και η μυοκτονία δεν είναι μια απλή υπόθεση. Οι εφαρμογές αυτές θα πρέπει να γίνονται από εξειδικευμένες εταιρείες που έχουν την εμπειρία και τις απαραίτητες γνώσεις για να επιλύσουν κάθε ζήτημα που σχετίζεται με όλα τα ανεπιθύμητα παράσιτα.

Το επίπεδο ποιότητας και εξυπηρέτησης είναι αξεπέραστο σε όλες τις περιοχές της Αττικής. Θωρακίζουμε τον χώρο σας ώστε να είστε πλήρως προστατευμένοι.

Μυοκτονία

Εάν υποπτεύεστε ότι έχετε πρόβλημα με ποντίκια και αρουραίους μην αφήνετε τον χρόνο να περνάει και να παραμείνετε άπραγοι. Τα τρωκτικά μπορούν να φωλιάσουν σε πάρα πολλά σημεία του σπιτιού ή της επιχείρησής σας. Αναπαράγονται ταχύτατα και εκτός από τις υλικές ζημιές που προκαλούν, είναι υπεύθυνα για πολύ σοβαρές ασθένειες αφού απειλούν με ποικίλους τρόπους την δημόσια υγεία.

Απολύμανση για κατσαρίδες

Αν έχετε κατσαρίδες στο σπίτι ή την επιχείρηση σας πρέπει να το λάβετε σοβαρά υπόψη καθώς είναι γνωστό ότι είναι φορείς ασθενειών και αν αφεθεί το πρόβλημα θα γίνει ακόμη μεγαλύτερο. Είναι δύσκολο να ποσοτικοποιηθεί ο αριθμός των κατσαρίδων στην ιδιοκτησία σας, δεδομένου ότι είναι νυκτόβια. Αυτό όμως που πρέπει να γνωρίζετε είναι ότι από την στιγμή που κάποια κατσαρίδα βγαίνει αυτό σημαίνει ότι ο πληθυσμός είναι πολύ μεγάλος. Οι κατσαρίδες παραμένουν καλά κρυμμένες στη διάρκεια της ημέρας κάτω από την κουζίνα και πλυντήριο, σε ντουλάπια, σχισμές και οπουδήποτε αλλού μπορείτε να φανταστείτε.

Απολύμανση με πιστοποιητικό

Το πιστοποιητικό απεντόμωσης – μυοκτονίας θα δοθεί μετά το πέρας της κάθε εφαρμογής. Η εταιρεία μας έχει πιστοποιηθεί από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων με την ειδική άδεια απεντόμωσης και μυοκτονίας. Επιπλέον τα σκευάσματα μας είναι εγκεκριμένα, πιστοποιημένα και ασφαλή..

Προσφέρουμε 24 ώρες Απολυμάνσεις

Η καταπολέμηση και ο έλεγχος των παρασίτων είναι δική μας δουλειά. Εμπιστευτείτε μας και καλέστε μας στο ……….. για να σας δείξουμε την ποιότητα και την εξυπηρέτηση των υπηρεσιών που σας προσφέρουμε. Οι ανεπιθύμητοι επισκέπτες που έρχονται και εγκαθίστανται καθημερινά σε χιλιάδες νοικοκυριά και επιχειρήσεις θα σας αφήσουν ήσυχους μια για πάντα. Κατσαρίδες, μυρμήγκια, κοριοί, ψύλλοι, ψιλή κατσαρίδα, σαρανταποδαρούσες, κουνούπια, μύγες, ποντίκια και αρουραίοι θα είναι παρελθόν.

ΑΜΕΣΑ & ΠΟΙΟΤΙΚΑ

Απολυμάνσεις για κάθε χώρο και πρόβλημα

Αναλαμβάνουμε Απολυμάνσεις – Μυοκτονίες κάθε είδους σε επαγγελματικούς και ιδιωτικούς χώρους

Η εταιρία μας συνεργάζεται με ειδικούς γεωπόνους και εφαρμόζει ολοκληρωμένα προγράμματα Απεντόμωσης- Μυοκτονίας σε επαγγελματικούς και ιδιωτικούς χώρους. Αναλαμβάνουμε την καταπολέμηση των ανεπιθύμητων επισκεπτών: μυρμήγκια, κατσαρίδες, σκόρο, ψύλλους, κουνούπια, μύγες, ποντίκια κ.α.

Εφαρμόζουμε ενδεικτικά τις παρακάτω τεχνικές απεντόμωσηςαπολύμανσηςμυοκτονίας: ψεκασμός χαμηλής πίεσης, gel για κατσαρίδες και μυρμήγκια, απωθητικά ερπετών, καπνισμός εσωτερικών χώρων κ.α.

Η πολύχρονη εμπειρία της εταιρίας σε συνδυασμό με τη χρήση σύγχρονων μεθόδων και φαρμάκων εξασφαλίζουν τη ριζική καταπολέμηση των παρασίτων σύμφωνα με τις κρατικές προδιαγραφές νομιμότητας του υπουργείου γεωργίας, αλλά και με τον πλέον ασφαλή τρόπο για τη δημόσια υγεία.

Απολυμάνσεις έλεγχος και η καταπολέμηση παρασίτων Προσφέρουμε 24 ώρες Απολυμάνσεις!

Αναλαμβάνουμε Απολυμάνσεις – Μυοκτονίες κάθε είδους σε επαγγελματικούς και ιδιωτικούς χώρους
Απολύμανση με πιστοποιητικό