Η Αποφράξεις Σαρωνίδα αναλαμβάνει άμεσα, γρήγορα και αποτελεσματικά την απόφραξη, την άντληση υδάτων, την κοπή ριζών, την μηνιαία συντήρηση δικτύου αποχέτευσης και άλλες υπηρεσίες σε:

  • δημόσιες υπηρεσίες
  • εμπορικά καταστήματα
  • μονοκατοικίες
  • πολυκατοικίες
  • ξενοδοχεία
  • νοσοκομεία
  • εστιατόρια κ.α.

Ως ειδικοί στις αποχετεύσεις η Αποφράξεις Σαρωνίδα έχει ένα ευρύ φάσμα λύσεων και εργαλείων με τα οποία αξιολογούν και αντιμετωπίζουν καταστάσεις εκτάκτου ανάγκης. Οι κατεστραμμένες και βουλωμένες υδρορροές αποτελούν άσχημα νέα για την υγεία και την ασφάλεια σας. Με ένα πρόγραμμα τακτικής και προληπτικής συντήρησης μπορεί να αποτραπεί η ανάγκη για δαπανηρές επισκευές και ταλαιπωρία.

Δεν έχει σημασία αν η τουαλέτα ή οι αποχετεύσεις στην κουζίνα ή στο μπάνιο σας έχουν βουλώσει, έχουμε τη σωστή λύση καθαρισμού για εσάς. Λόγω του μεγάλου αριθμού των συνεργείων μας σε όλη τη νότια Αττική, μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα.

Όλες οι εργασίες της εταιρείας μας είναι εγγυημένες και εκτελούνται από άρτια εκπαιδευμένους τεχνικούς. Έτσι, μπορείτε να αισθάνεστε ασφαλείς γνωρίζοντας ότι δεν θα κάνουν απλώς την δουλειά τους καλά, αλλά θα σεβαστούν εσάς και το σπίτι σας.

Η εταιρεία μας αποτελεί πλέον τον πρωτοπόρο στις αποχετεύσεις παντός τύπου για περισσότερα από 30 χρόνια, με άριστα εξειδικευμένα συνεργεία, τα οποία θα κάνουν τα πάντα για να λύσουν τα προβλήματα της αποχέτευσης σας γρήγορα και αποτελεσματικά.

Η Αποφράξεις Σαρωνίδα μπορεί να σας εξυπηρετήσει σε ότι και αν έχει σχέση με τις γραμμές των αποχετεύσεών σας, προτείνοντάς σας παράλληλα και προσεκτικά προγραμματισμένες, τακτικές συντηρήσεις στο αποχετευτικό σας δίκτυο, σχεδιασμένες και προσαρμοσμένες στις δικές σας ανάγκες. Έχουμε την ικανότητα να αντιδρούμε και να βρισκόμαστε άμεσα στον χώρο σας σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης.

Τις περισσότερες φορές οι εμπλοκές των φρεατίων που έχουν συμβεί είναι εύκολο να επιλυθούν. Ωστόσο, αν είναι λίγο πιο σοβαρή η κατάσταση, να είστε βέβαιοι ότι έχουμε όλα τα απαιτούμενα προσόντα που χρειάζονται για να αντιμετωπίσουμε το καθετί χωρίς κόπο.

Ηρεμήστε και τηλεφωνήστε απλά στην Αποφράξεις Σαρωνίδα και εμείς θα ασχοληθούμε αποκλειστικά με το ζήτημά σας.