Πως ξεβουλωνει η λεκανη της τουαλετας

πόσες φόρες δεν είπατε: Έκανα μια γκάφα, ξέρει κανείς απο υδραυλικά θέματα?

Ηρεμία καταρχήν. Το ότι σου έπεσε ένα αντικείμενο δεν σημαίνει ότι θα βουλώσει. Τα πάντα εξαρτώνται από την διατομή της σωλήνας της αποχετεύσεως και από την γενικότερη συντήρηση που της γίνεται. Σε μια καλοδιατηρημένη σωλήνα χωρίς πουρί ένα τέτοιο αντικείμενο με τις κλασικές διατομές που υπάρχουν μάλλον δεν αποτελεί πρόβλημα.

Μια φραγμένη τουαλέτα δεν είναι ό, τι πιο ωραίο, αλλά αν η βλάβη δεν είναι σοβαρή, είναι ένα μικρό πρόβλημα που μπορείτε να λύσετε και μόνοι σας χωρίς να καλέσετε εταρεία με αποφράξεις.

Για βλάβες που επιμένουν, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα ευέλικτο εργαλείο καθαρισμού (το λεγόμενο υδραυλικό φίδι) που μπορείτε να εισάγετε κατευθείαν στην τουαλέτα. Αν καταλάβετε πού ακριβώς βρίσκεται το σημείο της εμπλοκής, κινείστε το εργαλείο με περιστροφικές κινήσεις προκειμένου να καθαρίσετε το σωλήνα. Εάν ακούσετε νερό να κινείται στο εσωτερικό των σωλήνων σας, σημαίνει ότι πιθανότατα οι αποφραξεις ήταν επιτυχείς. Ανοίξτε τη ροή του νερού και πατήστε το καζανάκι, για να βεβαιωθείτε ότι όλα λειτουργούν κανονικά.

 

παντός δείτε και το βλογκ του ftiaxto-monos-sou.blogspot.gr

Σε αυτή την ανάρτηση του Φτιάχτο Μόνος σου θα δούμε πως μπορούμε να ξεβουλώσουμε τη λεκάνη της τουαλέτας μας .
Απόφραξη τουαλέτας ή αγωγών του εδάφους. Σε όλες αυτές τις εργασίες απόφραξης πρέπει να φοράτε λαστιχένια γάντια για λόγους υγιεινής. Θα πρέπει να απολυμαίνονται τα χέρια σας αλλά και όλου του εξοπλισμού μετά την ολοκλήρωση των εργασιών.
WC:

Υπηρεσίες Αποφράξεις – Συντηρήσεις – Απολυμάνσεις